Aktuális

Nem szólt a kórház a rokon haláláról, egy temetkezési vállalatnál találták meg elhunyt hozzátartozójukat

Három nappal a beteg halála után tudta meg a család a tragikus hírt, de azt senki nem tudta megmondani, hova vitték a holttestet.

A koronavírus-járvány miatt a legtöbb kórházban kritikus a helyzet, de Aradon olyan eset fordult elő, aminek ilyenkor sem lenne szabad megtörténnie.

A család három nap után értesült hozzátartozójuk haláláról, ezt is csak nagy nehezen tudta kideríteni az elhunyt unokaöccse – írja a Főtér.ro.

Az asszony másfél hónapja megsérült egy tűzvészben, és már kezdett felépülni, amikor felütötte a fejét a koronavírus. A hozzátartozók ezután már nem látogathatták, de telefonon rendszeresen érdeklődtek az állapotáról. Aztán lehetetlen volt elérni a kórházat, és csak később derült ki, hogy átvitték egy másik kórházba, majd pedig az, hogy meghalt.

Végül a család az egyik temetkezési vállalatnál talált rá az elhunyt rokonra, mert azt sem közölték velük, hová szállították a holttestet. Az is rejtély, mi lett a koronavírusteszt eredménye, amit még akkor végeztek el a nőn, amikor romlani kezdett az állapota.

(Kiemelt kép: illusztráció.)

Kapcsolódó cikkek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top