Aktuális

Megszólalt a hős buszsofőr, aki elkergette az idős nőre támadó rablót Miskolcon

Nem először fordult elő ilyen eset a miskolci buszsofőrrel, aki megakadályozta a rablást.
hős buszsofőr miskolc

Egy miskolci buszvezető hősies fellépésének köszönhető, hogy nem raboltak ki egy idős asszonyt. Mi is megírtuk, hogy a 21-es járatot vezető sofőr észrevette, hogy egy idős, bottal járó nőt megtámadtak az utcán. A buszsofőr egy pillanatig sem habozott, lefékezte a járművet, és elkergette a rablót.

Kis Károly Zsolt azt mondta a Blikknek, már a buszból látta, mire készül a fiatal rabló. Hiába dudált rá, nem érdekelte, tovább lökdöste a nénit. Ekkor Károly gyorsan keresztbe állt az úttesten, majd kiugrott a buszból.

„Tudtam, hogy a fedélzeti kamera rögzíti a történteket, többek között ezért is álltam meg így, hogy látszódjanak a felvételek. Odarohantam és nagy lendülettel odébb taszajtottam a fiút, akkor már észrevette, hogy itt nem fog sikerülni a rablás”

– mondta a hős buszsofőr, akivel nem először fordult elő ilyen.

Az egykor Irakban is szolgált buszvezető azt mondta, nem akarta megleckéztetni a támadót, csak az érdekelte, hogy megvédje az idős asszonyt. A nő végül egy megállót utazott vele, és Károly hiába kérdezte tőle, megsérült-e, hívjon-e mentőt, azt mondta, nincs baja.

Olvass még hős buszsofőrökről:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top