Aktuális

Medvés fotót akart az ostoba turista, az állat megkergette őt

Közel ment a medvéhez egy jó fotóért a fiatal nő, de az állat épp nem szeretett volna a közösségi oldalak sztárjává válni. Így is az lett végül, csak másképp.

Az Instagramon (vagy bármelyik közösségi oldalon) mostanában nagyot kell dobni ahhoz, hogy felfigyeljenek az emberre, és néhány száz lájk egyeseknek megér annyit, hogy az életüket kockáztassák miatta. Így tett most az a fiatal nő is, aki egy út szélén ücsörgő, fotogén medvét közelített meg egy emlékezetes pillanatért. Ezt végül meg is kapta, csak másképp, mint ahogy elképzelte. A medve hirtelen felpattant, amitől a nő halálra rémülve kezdett menekülni – írta meg a foter.ro.

Az esetről a fenti Tiktok videó látott napvilágot, amit tényleg jó megnézni, ugyanis az ilyen szintű magamutogató ostobaság valahol mindig szórakoztató. A medvékkel való agyament fotózkodás egyébként már tavaly is divatos volt Romániában. A környezetvédelmi minisztérium akkor bejelentette, hogy az ilyen elmeroggyantakat 2000 euróra fogják büntetni, de végül nem vezették be ezt a szabályt.

A medve nem játék:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top