nlc.hu
Aktuális

Lemond Árvai Péter

Lemond a Prezi vezérigazgatója, Árvai Péter

Árvai Péter, a Prezi társalapítója elköszön, de a jövőben igazgatótanácsi elnökként még folytatja a munkát a cégnél.

A vezérigazgatói pozíciójáról leköszön Árvai Péter, a Prezi társalapítója, de a jövőben igazgatótanácsi elnökként még folytatja a munkát a cégnél. Árvai tizenkét év után döntött a visszavonulás mellett, egy Facebook-posztban össze is foglalta a tanulságokat – írja az Index.

Lemond vezérigazgatói pozíciójáról Árvai Péter

Árvai Péter, a Prezi.com magyar információtechnológiai társaság társalapítója és vezérigazgatója a Szöuli Digitális Fórum sajtóértekezletén a dél-koreai fővárosban 2013. május 2-án. (MTI/EPA/Dzson Hon Kjun)

Facebook-jegyzetében arról ír, hogy Jim Szafranski veszi át a Prezi vezérigazgatói pozícióját.

Ez nem a búcsú ideje, hanem egy örömteli perc, én pedig alig várom, hogy igazgatótanács elnökeként csatlakozhassak a csapathoz. Ezzel együtt új fejezet nyílik a Prezi életében… – írja Árvai, aki arról is említést tesz, hogy szülei beilleszkedése egy idegen országba, illetve a kritikák és negatív élmények, amelyek melegként érték motiválták benne, hogy megváltoztassa a narratívát arról, mi az elfogadott emberi érték.

Úgy érzi, az új termékkel és a Prezi Videóval tovább tudnak majd növekedni, és a tizenkét év alatt felépített csapat nélküle is képes arra, hogy megőrizze az összes iroda, San Francisco, Budapest, Riga és Berlin kultúráját.

A Prezi a Kitchen Budapest, illetve a Magyar Telekom támogatásával jött létre 2008-ban azzal a céllal, hogy kiváltsa a lineáris, slide-alapú prezentációkészítést. 2018-ban a felhasználók száma elérte a 100 milliót, a preziket pedig összesen 3,5 milliárdszor nézték meg. 

Még több cikk Árvai Péterről

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top