nlc.hu
Aktuális

Elhunyt Hegedűs Márta

Elhunyt Hegedűs Márta fotóriporter

38 éves volt.
Hegedűs Márta

Márti ma hajnalban elment közülünk. Az utolsó pillanatig küzdött a betegséggel, hihetetlen erővel próbált az életbe kapaszkodni, hogy minél tovább együtt maradhasson imádott gyermekeivel, Lilivel, Danival, Tomival, a családjával, és Veletek – írta Hegedűs Márta férje a fotóripoter Facebook-oldalán.

Kedves Barátok, Ismerősök! Márti ma hajnalban elment közülünk. Az utolsó pillanatig küzdött a betegséggel, hihetetlen...

Közzétette: Adománygyűjtés Márti kezelésére – 2021. február 17., szerda

Hegedűs Márta immunterápiás kezeléséért tavaly gyakorlatilag az egész ország összefogott, és alig 25 óra alatt összegyűlt a pénz a kezelésére.

A kiváló fotóriporter és nem mellesleg háromgyerekes édesanya szervezetét rák támadta meg, küzdelméről itt írtunk. Bár betegsége előrehaladott állapotban van, a speciális kezeléssel eleinte úgy tűnt, jó esélyekkel gyógyítható.

„Mindenkinek köszönjük, aki bármilyen formában támogatta Márti kezelését, elmondhatatlanul sok erőt adott neki az a rengeteg segítség és szeretet, amit Tőletek kapott. Sajnos az utolsó hetekben már tudtuk, hogy el fog jönni ez a pillanat, de most nagyon nehéz felfogni, elfogadni, hogy nincs már velünk! Márti, nagyon hiányzol!” – búcsúzott férje Facebookon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top