nlc.hu
Aktuális

Cicciolina is bekerült egy pornóoldal reklámjába, amelyhez műalkotásokat használtak fel engedély nélkül

Cicciolina és engedély nélkül használt műalkotások a pornóoldal reklámjában

Meztelen Klasszikusok címmel indítottak virtuális múzeumi túrákat

A világ egyik legismertebb pornóoldala, a PornHub már egy ideje innovatív reklámkampányairól is ismert, ugyanakkor nemrég komoly botrány tört ki a cég környékén, miután kiderült, hogy az oldalon látható videókban szexuális erőszakot és kiskorú szereplőket ábrázoló felvételek is feltűntek. Ezzel kapcsolatban több vizsgálat is indult a céggel szemben, amely most legújabb reklámjának a művészi erotikát állította a középpontjába – írja a hvg.hu

A PornHub által elindított, Meztelen Klasszikusok nevű szolgáltatás lényege, hogy a világ legismertebb múzeumainak aktképeit tekinthetik meg a felhasználók, híres pornósztárok virtuális idegenvezetésével. Az új szolgáltatáshoz még egy reklámfilmet is lerogattak, amelyben a magyar-olasz pornószínész Cicciolina (Staller Ilona) is szerepel. 

A felvételen Cicciolina a Vénusz születése című Botticelli-felstményt idézi meg, ez nem igazán tetszett az Uffizi Képtárnak, amely szerint a pornóoldal nem kért engedélyt, hogy a náluk található festmény reprodukcióját kereskedelmi célokra használják, ezért jogi lépéseket fognak tenni ellenük.Ez azonban valószínűleg nem rengeti meg a PornHubot, amely naponta több mint 120 millió látogatót fogad. 

Cicciolinával hirdeti magát a világ legnépszerűbb pornóoldala

Ciccioina egy 2017-es fogadáson (Fotó: Getty Images)

Még több pornó az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top