Gasztro

Rengeteg a spárga, de csak kevesen veszik

Sokan azt sem tudják, hogyan tudják felhasználni a konyhában.

Sokan vesznek epret, salátát és répát a piacokon, de a spárga előtt nem igazán tolonganak a vásárlók. Hiába termesztenek több mint 3000 tonnát belőle az országban, ennek nagy része Ausztriába és Németországba kerül.

Pedig számos rendkívül jótékony hatása van a spárgának: sok benne az E- és az A-vitamin, a folsav, alacsony a szénhidrát- és zsírtartalma. Mégsem túl népszerű, sokan azt sem tudják igazán, mire lehet felhasználni a konyhában – számolt be a Tények.

Pedig pompás spárgakrémlevest lehet belőle főzni, hollandi mártással pedig egy igazi klasszikust készíthetünk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top

Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

A hét legizgalmasabb cikkei!
Friss sztárhírek itthonról és külföldről
Tudd meg, mit mond a horoszkópod!
Regisztráció

Elfelejtett jelszavad helyett könnyen tudsz új jelszót megadni, ehhez az alábbi lépéseket kell csak követned:

  1. Add meg az alábbi beviteli mezőben az e-mail címed vagy felhasználóneved
  2. A hozzád tartozó címre kiküldünk egy levelet a jelszócseréhez. Ellenőrizd a SPAM mappádat is, ha nem látod pár percen belül a levelet a beérkezettek között.
  3. A levélben kapott linket 24 órán belül lekattintva eljutsz egy felületre, ahol megadhatod az új jelszavad
  4. Jelentkezz be a friss jelszóval

Fiókod törléséhez add meg a jelszavadat:

Itt tudod a jelszavadat megváltoztatni:

Új jelszó mentése