Gasztro

Gusztustalan: tollakat talált a csirkevacsorában a brit nő

A nő kisfiának rendelte a csirkeszárnyakat, azt mondja, a gyomorforgató meglepetés után egy életre elment a kedve a csirkés ételektől.
Soha többet nem eszik csirkét a brit nő.

„Soha többet nem eszem csirkehúst – mondta az a brit nő, aki a közelmúltban a KFC egyik blackpooli étterméből rendelt csirkevacsorát. Mint kiderült, az asszony az Uber Eats szolgáltatáson keresztül rendelte az ételt, attól viszont, amit vacsora gyanánt kaptak, egy életre elment a kedvük a csirkehústól.

A The Sun brit bulvárlap fotót is mellékelt az ominózus csirkéről: jól látszik, hogy a csirkefalaton feldolgozás után rajta maradt néhány toll, amik kisütve úgy nézte ki, mintha apró lábak lógnának ki a bunda alól. Mint kiderült, a nő, akinek nevét kérésére nem hozták nyilvánosságra, azonnal panaszt tett az étteremnél.

A helyi KFC szóvivője elmondta, azért maradhattak tollak a kiszállított ételen, mert az éttermeikben a csirkehúst minden esetben frissen dolgozzák fel. „Az eljárás során előfordulhatnak ilyen hibák” – mondta, majd hozzátette, noha a tollak teljesen ártalmatlanok, a kiszállított étel valóban nem felel meg az étterem minőségi elvárásainak.

A brit nő és családját kártalanították is (visszakapták a vacsora árának egy részét), ám úgy tűnik, ez sem lesz elég ahhoz, hogy a közeljövőben újra csirkehúst akarjanak enni.

Ha te ettől függetlenül bizalmat szavazol a csirkének (és már miért ne tennéd), itt van néhány érdekes recept: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top