nlc.hu
Gasztro

Sajtimádókat keres egy alvással foglalkozó cég

Ezer dollárt kereshet, aki hajlandó minden este sajtot enni

Várják a jelentkezőket, akik megfelelnek a feltételeknek.

Február 10-ig lehet jelentkezni egy igazán különleges kísérletre, az alvással foglalkozó Sleep Junkie oldal olyan embereket keres, akik több hónapon keresztül hajlandók lennének minden este a lefekvés előtt enni egy kis sajtot, azt szeretnék ugyanis kideríteni, hogy a tejtermékek növelik-e annak az esélyét, hogy az éjszaka folyamán rémálmaink lesznek. 

A részvételért persze pénz is jár, mégpedig 1000 dollár, azaz körülbelül 360 ezer forint, de vannak feltételek, a jelentkezőknek rendelkezniük kell olyan okoseszközzel, amivel naplózni tudják az alvásminőségüket, energiaszintjüket, és persze az álmaikról is be kell számolni. 

Sajttálat rendezget egy nő

Fotó: Pexels

Ez nem minden, csak az jelentkezhet, aki már elmúlt 21 éves, és emellett jó íráskészséggel rendelkezik, illetve hajlandó őszintén beszélni a tapasztalatairól. Azok pedig, akiknek laktózintoleranciája van, vagy tejallergiában szenvednek, sajnos nem vehetnek rész a kísérletben.

(via Food&Wine)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top