nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (10.21. Csütörtök)

Napi horoszkóp (10.21. Csütörtök)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Megfelelő családi légkörre, védettségre van szükséged ahhoz, hogy jól érezd magad. Nem szeretsz idegen helyen, a megszokottól eltérő időben aludni. Ilyenkor kell valami, ami a védettség érzetét adja Neked. Talán úgy érzed most, hogy hiányt szenvedsz a szeretetből, és lehetséges, hogy addig provokálod a családod, amíg azok kissé ingerültebbek lesznek veled – és ezáltal átérezheted az elkerülni vágyott hűvös családi légkört.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
A Szaturnusz most verbális és intellektuális képességeiddel szemben magas követelményeket támaszt. Még szinte ki sem ejtetted az első szavakat, máris sokat kell fáradoznod azon, hogy érthetően fejezd ki magad. Ha a hallgatóságod nem érti, mit akarsz mondani, hamar elkezdesz kételkedni nyelvtudásodban. Keress olyan környezetet, ahol figyelmesen meghallgatnak, hagynak időt a számodra, hogy a megfelelő szavakat kiválaszd, és bátorítanak a beszédre.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
A magántulajdon, legyen az lakás, telek, vagy bármi más, rendkívüli szerepet kap most az életedben. Tulajdonaidat önmagad részének tekinted. Nemcsak arról van szó, hogy nevesíteni szeretnéd, hanem egyszerűen szükséged van stabil, elidegeníthetetlen tulajdonviszonyokra, amelyek csak hozzád tartoznak, mint pl. egy saját szoba. Erősítheti önbizalmadat, ha a tulajdonodat tiszteletben tartják, ellenkező esetben lelkileg sérülhetsz.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Nagyon fontos Neked, hogy figyeljenek Rád, hogy elismerjenek. Ebből az okból kifolyólag most érzékeny vagy a társadalmi normákra és szabályokra. Úgy viselkedsz, ahogy elvárják. Megpróbálsz azon irányvonalak szerint élni, amelyeket a környezeted szabott ki a számodra. A cselekedeteid által kiváltott reakciókat vedd nagyon komolyan. A rend és a szabályok az élethez tartoznak, így ennek megfelelően kell élni. A céltudatos fellépés jól áll most neked.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Nem akarsz gyengének, tehetetlennek látszani. Meleg családi légkörre van szükséged, ahol elengedheted magad, és gátlások nélkül sírhatsz, anélkül, hogy emiatt rossz lenne a lelkiismereted. Nagyon élénk a fantáziád. Sok időre van szükséged, míg megtanulod, hogyan kapcsolhatod össze gazdag belső éned a külvilág valóságával.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Most valószínűleg azon fáradozol, hogy tökéletesen be tudj illeszkedni egy társaságba. Nagyon magas követelményeket támasztasz szociális viselkedésedben, ezért gyakran ebben a csoportban félénken a háttérben maradsz. Pedig ez egy biztos pont, amelyben megfogódzhatsz. Ha tudod, hogy mit kell tenned, akkor biztonságban érezheted magad. Probléma akkor lenne, ha nincs előírva mit kell elvégezni.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Csodálod a hatalommal bíró személyeket. Hajlasz arra, hogy a főnöködet istenként tiszteld. A védelmező szerepét osztod ki rá. Nagyon fontos, hogy a hatalommal rendelkező személyben száz százalékosan meg tudj bízni, teljes biztonságot nyújtson neked, mert csak így tudsz pozitív képet kialakítani magadban, majd később önmagad is ez irányban fejleszteni. Fontos az is, hogy komolyan vegyenek, és legyen alkalmad képességeid bizonyítására.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Nagyon fontos a számodra, hogy minden kérdésben állást tudj foglalni, és tudod csodálni mások biztos fellépését, legyen szó napi dolgokról vagy világképekről. Képes vagy komolyan küzdeni saját véleményed megvédéséért. Szeretnéd, ha környezeted a Te elképzeléseidet komolyan venné és megpróbálná gondolataidat követni. Próbálj meg bízni saját elképzeléseidben, és tanuld meg felbecsülni saját mozgástered.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Az élet sötét oldala, a láthatatlan és megmagyarázhatatlan dolgok egyszerre érdekelnek és tartanak félelemben. A betegség, a halál, az elmúlás, a születés most minden félelmed ellenére nagyon érdekelnek. Talán úgy érezheted, hogy a fenti témával kapcsolatos kérdéseiddel és félelmeiddel egyedül hagynak, és emiatt visszahúzódsz. A nyílt beszélgetés segít, hogy benyomásaidat értékeld, és a válságokat néha az élet részének tekintsd.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Talán tudat alatt is abból indulsz ki, hogy a kapcsolatok összefüggésben vannak a kötelességgel. Általában a komolyabb dolgokat veszed észre, a kétoldali felelősséget és az abból kialakuló bizalmat. Bárkivel kerülsz kapcsolatba, úgy érzed, hogy ki kell állnod mellette, alkalmazkodnod, engedelmeskedned kell, és így szolgálod meg szeretetét. Valószínűleg hiányzik belőled a meggyőződés, hogy szeretetreméltó vagy.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Nagyon fontos, hogy kialakított napirend szerint alakuljon az életed a napokban. Biztonságot fog adni Neked, ha tudod, hogy a következő percekben, órákban, napokban, mi fog történni. Csak így tudsz most résztvenni a megszokott napi folyamatokban. Nem ártana, ha rendszeresen eljárnál tornázni, hiszen órákat tudsz azzal eltölteni, hogy saját mozgásod figyeld. Nagyon óvatosan bánj az ismeretlen dolgokkal, főleg az új vasalóval.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Most nem egyszerűen a játék öröméért játszol, sokkal inkább kreatív hajlamaidat szeretnéd tökéletes formába önteni. Azokat a játékokat részesíted most előnyben, amelyeknek pontos szabálya van. Mindegy, hogy sportról van szó vagy hangszeren játszol, barkácsolni szeretsz vagy modellezni, a lényeg, hogy azt kifogástalan tudással egy rendszerezett folyamat során tedd. Megéri gyakorolni!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top