nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (10.27. Szerda)

Napi horoszkóp (10.27. Szerda)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!

Nemcsak türelmetlen leszel ma, hanem abszolút képtelen arra, hogy megértsd a környezetedet, mert az empátia nem erős oldalad. Más emberek baja nem különösen érdekel, habár paradoxonként gyakran elvárod, hogy más emberek hallgassák meg a Te panaszaidat, melyet hosszú lére eresztve mondasz el. Nem mintha szándékodban állna hogy felhasználd a tanácsokat. Elmerülsz a saját problémáidban, és elvárod, hogy mások hallgassák meg ezeket.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Még ha valamihez nem is kizárólagosan ragaszkodsz, kívánságaidat teljesen öntudatlanul olyan módon adod elő, hogy viselkedéseddel, gesztusaiddal vagy a lelkesedés hiányával a környezetedben élőket teljesen kiboríthatod. Ha közvetlenül érvelsz valamiért, olyan meggyőző és kimondottan ésszerű tudsz lenni, hogy minden ellenállást legyőzhetsz. Ez mind rendben van addig, amíg nem helyezed magad a társaid fölé, ami ennek a helyzetnek veszélye.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Mindenről eszedbe jut valami más is, s ez élvezetet okoz Neked. Fel tudod élénkíteni az egész társaságot. Az emberi kapcsolatokra való alkalmasságod most népszerűvé tehet, és népszerűséged által valami fontos pozíciót is elérhetsz. Mindig az eszedre építesz, hogy helyettesítsd az igazságot vagy a kemény munkát, és gyorsasággal tudod helyettesíteni a komoly igyekezetet.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Leginkább a művészetben vagy más elhivatottságot igénylő foglalkozásban érhetsz el sikereket. Az emberek, az elképzelések és az alkotások többet jelentenek számodra a pénznél – ezért alkalmas vagy humán foglalkozásokra, mint pl. orvosi, egészségügyi, jogi vagy szociológiai munkára, esetleg valami művészi alkotó tevékenységre. Otthonodnak szenteled magad, és jó házastárs vagy, jó kapcsolatot teremtesz a házasságban.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!

A személyes jelleg ma nagyon erős, személyes lojalitás, szerelem, szigorúan személyes és önközpontú célok dominálnak. Meg kell tanulnod tárgyilagosnak leni, és intellektuális célok felé közelíteni, mert ha ezt teszed, az „értéked” sokkal nagyobb lesz, és jobb lehetőségeid lesznek. Tudsz vezető lenni, de szeretsz tetszelegni a hős szerepében is, átváltoztatva heves szerelmi természeted idealista koncepcióba.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!

Ha megfordítanád a dolgok rendjét, vagyis előbb cselekednél és azután beszélnél, akkor többet végeznél, és szilárdabb alapokat építhetnél. Kitűnő értelmi képességeid vannak, melyek inkább kritikai és elemző mintsem alkotó jellegűek, és lendületbe tudod hozni az embereket személyiségednek teljes erejével. Alapvetően becsvágyó vagy és egyeduralomra törekszel, igazából érzelemileg a személyes elismerésre vágysz, de emberi kapcsolataidban kissé hidegnek tűnsz.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!

Most elutasítasz minden beavatkozást. Látszólag engedékeny vagy, ésszerűségre hajló és nyugodt, de van benned valami vaskorlát szerű ellenállás, mely nagyon meglepi az embereket, mikor először megérzik ezt. A függetlenség különös utakra vezérel, bizarr hajlamaid fejlődhetnek ki, és különccé válhatsz. Úgy néz ki, hogy rajongsz azokért a tettekért és eszmékért, melyeket mások hóbortosnak tartanak.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Olyan magasfeszültségen tartod magad, hogy „robbanásveszély” fenyeget, és annyira beburkolózol saját magadba és a saját céljaidba, hogy nem jó bírálója vagy más embereknek. Könnyen összetalálkozhatsz olyan rossz természetű emberekkel, akik nagyon megbántanak. De ha körültekintőbb leszel, magnetikus varázsod az emberekre koncentrálhatod.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!

Nem vagy egészen diplomatikus, de olyan finoman mondod ki a dolgokat, hogy nem sérted vele az embereket. Bár megrándul az arcuk, mégis mosolyognak. Nagyon becsületes vagy, és nem alkuszol meg abban, amit igaznak és helyesnek látsz. Praktikusan vagy idealista, tudod, hogyan kell élni a világban, hogy ne kelljen feladnod a jó kapcsolatokról alkotott elképzeléseidet. Ostobaságok most nem fognak érdekelni.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Nagy érzéked van a személyes integritáshoz, és kényes vagy a jó hírnevedre. Érzelmileg kissé sebezhető leszel, és mivel nem vagy különösen romantikus, másokban rideg benyomást keltesz. Meg kellene tanulnod magadévá tenni mások szempontjait, és gyengédséggel törődni velük. Űgy fel tudod forralni az emberek vérét, vagy lehűteni egyetlen szóval vagy pillantással, hogy órákig nem tudnak dolgozni.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Társadalmi lehetőségeidet meg tudod javítani azzal, hogy megtanulsz kevésbé arrogáns lenni, kevésbé magabiztosnak látszani, akkor az emberek sokkal több rokonszenvvel közelítenek majd feléd. Ezek a tulajdonságok szerelmi természetedben is meg kellene, hogy mutatkozzanak, mert habár szükséged van a szeretetre, viselkedésedben ennek nyoma sincs. Úgy látszik, kevesebb melegséget mutatsz, mint amennyi valójában benned van, gyengédebbnek kéne lenned.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Temperamentumos vagy a szó jó értelmében. De a harag, zavar és bizonytalanság idegessé tesznek, és annyira felkavarhatnak, hogy sebezhetőbbé válhatsz, mint az ellenfeled. Békére és nyugalomra van szükséged, és nem szabad engedned, hogy az ellenfeled felélessze természetednek agresszívebb oldalát. Most a tekintélyed megzavarja a kevésbé pozitív embereket, akik úgy gondolják, hogy annyira magabiztos vagy, mint amilyennek látszol.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top