nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (10.05. Péntek)

Napi horoszkóp (10.05. Péntek)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
A mai nap kulcsszava: a képzettség fontossága. Őszinte ember vagy, de nagyon gyanakvó. Érdekel minden, amit meg lehet tanulni, érdekel a filozófia, az idegen kultúrák, és országok. Szeretsz utazni, és könnyen tanulsz most nyelveket. Sikeres lehetsz a propagandával kapcsolatos pályákon. A mai bolygóállás kiváló a tanári pályához, a történészethez és az asztrológiához. Ösztönösen ráérzel dolgokra, így később akár látnokká is válhatnál.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
A nap kulcsszava: kutató hajlam. Vonz ma minden, ami kapcsolatban állhat az okkultizmussal. Ösztönös, titokzatos, extra beleérzőképességed van. Élvezed az intrikákat, és tudsz nagyon fondorlatos is lenni néha, sőt gúnyolódsz is. Képes leszel másokat dolgoztatni, és nagyon jól kezeled mások vagyonát, ezért ez a mai Merkúr-állás nagyon jó pl. bankárok számára, és minden olyan munka végzéséhez, amely kapcsolatban lehet adóval vagy biztosítással.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Ha most választasz magadnak társat, azt inkább észokokból teszed, mint lángoló szerelemből. Házasságra léphetsz egy nálad jóval fiatalabb személlyel is, vagy pedig megtörténhet, hogy túl fiatalon evezel a házasság vizeire. Az emberek nagyon fontosak a számodra, és egészében véve jó viszonyod van a nyilvánossággal. A Merkúr hetedik házas helyzete minden olyan munkára jó, amelyek a nyilvánosság szeme előtt történnek, pl. a konzultáló foglalkozásokra.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
A mai nap jelszava: munkatudat. Gyakorlatias, rezervált, szisztematikus leszel és eredményes, olyan ember, aki szereti a szellemi munkát, és jó megfigyelőképessége van. Érdekel a képzés, egészségügy, higiénia, medicina, irodalom és a mérnöki szak. Szorgalmas vagy, ezért szem előtt kellene tartanod, hogy ne vidd túlzásba a munkát. Mivel kiváló tervező vagy, ez a helyzet jó a kereskedelmi vállalkozásra, vagy a titkári munkára is.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!

A nap jelszava: az elégedettség tudata. Kreatív módon gondolkodsz, és túl dramatikusan fejezed ki magad. Nagy szónoki tehetséggel rendelkezel. Lehetséges, hogy szeretsz uralkodni és jól kombinálsz, talán vásárolhatnál egy totószelvényt, nem gondolod? Szereted a szerelmet, szereted a gyerekeket. Ma minden játék vonz, ami koncentrációt igényel, pl. sakk vagy szójátékok. Nagyon fontos az iskola, és hogy ott jó eredményeket érj el.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!

Határozott vagy, mindent megjegyzel, és nem ereszted bő lére a véleményedet. Jogosan vagy büszke a családodra, érdekel a múlt, elkezdhetnéd a családfád kutatását. Szereted a régiségeket, és lehet, hogy el is kezded gyűjteni a könyveket, bélyegeket vagy pénzérméket. Szüleid valószínűleg képzett és művelt emberek. Ez jó bolygóállás az ingatlanok eladásának közvetítéséhez, a mezőgazdasághoz, a természettudományokhoz, geológiához, és alkalmas minden más olyan foglalkozás művelésére, amely ilyen-olyan módon kapcsolatban áll a földdel vagy talajjal.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!

Jó lenne, ha olyan hivatást választanál, ahol állandóan mozgásban lehetsz. Túlzásba viheted a jótéteményeket, és megterhelheted az idegrendszered a túlzott munkával és a túl sok gonddal, emiatt gyomorbántalmaid lehetnek, vagy pedig hajlamos lehetsz a bélproblémákra. Ha a születési horoszkópodban is a Merkúrnak nehéz aspektusai vannak, jó lenne, ha gondosan áttanulmányoznál minden okmányt, mielőtt még aláírnád. Semmi esetre sem szabad dohányoznod.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!

A nap kulcsszava: értékek. Mindent értékelsz, amiről úgy gondolod, hogy gyakorlatias eredményt hozhat. Figyelmed ma erősen a pénzre és kereskedelemre irányul, tudsz kimondottan fukar lenni vagy teljesen bőkezű, attól függően, hogy a születési horoszkópodban a Merkúr milyen jelben található, és milyen aspektusokat kap. Ezen a napon szeretsz gyors döntéseket hozni, és tehetséged van minden racionális, hivatalbeli és előadói munkához.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
A nap kulcsszava: éntudat. Ma nagyon kíváncsi és alkalmazkodó vagy, de eléggé nyugtalan is, és sűrűn ideges. Ha a Merkúrnak a születési horoszkópodban könnyű aspektusai vannak, valószínűleg szépen beszélsz, ha viszont túl sok kihívó aspektusa van, megtörténhet, hogy ma fogorvoshoz kell menned, vagy másfajta ok miatt akadozik majd a beszéded, pl. felsérti valami a nyelved. Komoly szellemi energiával rendelkezel, és gyorsan gondolkodsz.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Ma ügyesen elemzed mások problémáit, érdekel az okkultizmus, és sokszor titkolod a véleményedet. Kifinomult elmével rendelkezel, és szeretsz egyedül lenni, amikor dolgozol. Néha nehezedre esik még a beszéd is. Nem vagy öntelt, de a bizonytalanságot titkolod. Óvakodnod kellene a túlzott áldozatvállalástól. A döntések, melyeket ma hozol, az érzelmeiden alapulnak. Ha a születési horoszkópodban a Merkúr az I. ház közelében van, lehetsz nagyon közlékeny írásban.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!

Az elméd nagyon aktív és eredeti. Szereted a művelt barátokat, új gondolatokra vágysz, intuitív és idealista vagy. Nagyon fontosak a számodra a barátok, szeretsz csoportokhoz tartozni a közös célok megvalósításának érdekében. Élvezed, hogy a barátaiddal megoszthatod a tudásodat, mert ezek a barátkozásaid sokkal inkább intellektuálisak, mint érzelmesek. Igazi társasági lény vagy, nincsenek előítéleteid.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
A nap kulcsszava: megvalósítások. A tények érdekelnek, túlzottan gyors vagy, ezért nem mindig elég alapos. A mai nap nagyon vidám, sikeres és nyílt természetedet sokan értékelik. Élvezed, hogy változtatni tudod a tevékenységeidet, és több foglalkozásod is lehet egyszerre. Fontos a számodra a karrier, a politika, és minden foglalkozás, amely a nyilvános élettel kapcsolatos. Sikeres szónok vagy újságíró lehetnél, és ötleteidet számtalan módon tudod közölni környezeteddel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top