nlc.hu
Horoszkóp
Dicséret és kényeztetés

Dicséret és kényeztetés






Megtalálod az igazit

Környezetedben úgy érzik, hogy szexuális téren nagy tapasztalatokkal rendelkezel. Sajnos, ettől meg is ijednek, mert attól félnek, hogy nem tudnak majd teljesíteni. Az igazi megtalálásához változtatnod kell stílusodon, és a megközelíthetetlenség helyett melegséget kellene sugároznod, gyámolításra szorulónak látszanod. Ha rátaláltál az igazira, a hallgatás a legjobb taktika, amivel magadba tudod őt bolondítani: csodálattal teli nézés, kicsit oldalra döntött fej, összehúzott szem, lassú levegővétel, és mély pillantás választottad szemébe.


Megtarthatod őt

Kellő szabadságot adj neki, ne ellenőrizd, ne korlátozd őt, és ugyanazt add cserébe. Így aztán egyikőtök sem akar mást, mint a másikkal leélni az életet. Kedvesednek nagyon fontos a szerelmeskedés, és ha a hálószobában képes vagy időnként különböző szerepeket eljátszani, biztos, hogy házon kívül még a flört sem jut eszébe. Olykor viselkedj úgy a hálószobában, mint egy trójai hős(nő), máskor, pedig bújj a megszeppent apáca (vagy kispap) szerepébe. Mert ez hozza lázba, és tarthat benneteket akár évtizedeken keresztül izgalomban.


Így kezeld az érzelmi válságot

Adj magadnak több szabadságot. Például fizess be egy társasutazásra egyedül, vagy tölts el hosszú hétvégét önállóan egy nagyvárosban. Hozz meg jelentős döntést, úgy, hogy nem kéred ki előtte a partnered véleményét. Tölts el egy estét a társad nélkül, és menj közeli ismerősöddel vagy kollégájddal moziba. Öltözködj időnként úgy, ahogy csak neked tetszik, de másnak nem. Például nő létedre bújj a pasid ingébe. Kezdj új hobbiba, vagy folytasd a régit, és beszélgess a horoszkópodról, illetve a közös sorsotokról asztrológussal.



Zárd le a múltat


A múltat azért tudod az átlagosnál nehezebben lezárni, mert sokszor a szakítás után jössz arra rá, hogy mégiscsak partnered volt az igazi. Ilyenkor a legjobb az őszinte vallomás, és a régi hibákból tanulva nagy esélye van annak, hogy új alapokra helyezzétek és folytassátok a viszonyt, ami ezután teljesedik ki. A múltat úgy zárhatod le a legegyszerűbben, ha használod azt a különleges képességedet, hogy embereket ismertetsz meg egymással, párokat hozol össze. Ez ugyanis segít a felejtésben, és abban, hogy ne úgy viselkedj volt exkedveseddel, mint egy kúszónövény, aki „ránő” . Különösen azért, mert ilyenkor nyílik a legnagyobb lehetőség arra, hogy valóban megtaláld az igazit.







Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top