Horoszkóp

Eddz a csillagjegyed szerint! – 2. rész

Ha még nem találtad meg a neked való edzéstípust, kérdezd a horoszkópod!

Mérleg

A Mérleg a társaság középpontja, ezért érdemes az edzésből is társas programot csinálnia! Próbálj ki olyan szórakoztató csoportos órákat, mint a zumba vagy az aerobik, vagy menj el teniszezni!

Skorpió

A Skorpiónak olyan izgalmas mozgásformára van szüksége, ami megdolgoztatja minden porcikáját és kikapcsolja az agyát. Ilyen lehet a sziklamászás, a harcművészetek vagy a jóga dinamikusabb formái, például a power jóga. 

Nyilas

A Nyilas kirobbanó energiájának köszönhetően imád mozogni. Te bármit kipróbálhatsz, valószínűleg élvezetet találsz a legtöbb sportban: jöhet a sziklamászás, a rafting, az aerobik, a biciklizés és a legtöbb csapatjáték is.

Edzz a csillagjegyed szerint! - 2. rész

Bak

A Bak két dolgot keres az edzésben: nyugalmat és új kihívásokat. A kocogás, a sziklamászás, vagy a görkorizás jó választások számodra. A lényeg, hogy újra és újra legyőzd magad.

Vízöntő

A Vízöntőhöz semmi nem passzol jobban, mint a harcművészetek! Nem csak a testedet, a szellemedet is megdolgoztatják, ami fontos számodra. A búvárkodást és a gimnasztikát szintén élveznéd.

Halak

Az egész napos álmodozás sportnak számít? A Halak szerint biztosan! Mégis ha beiktatnál valami mozgást az életedbe, válassz olyan légies edzéstípust, mint a balett vagy a jégkori!

Az edzéshoroszkóp első részét itt találod!

SunSigns

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top