Horoszkóp

Hétvégi horoszkóp: csodás napok várnak rád

Május első vasárnapján az édesanyákat köszöntjük. Ez a hétvége egészen csodás lesz, és nemcsak az ünnep miatt. Az anyák napi hétvégén még a bolygók is ünneplőbe öltöznek, ami azt jelenti, hogy ezúttal a csillagok is pozitív energiákat sugároznak mindenkire. Mit ígér május első hétvégéjének horoszkópja? Íme a részletek.

KOS

kos horoszkóp anyák napjaSzokatlanul lelassulsz a hétvégén. Ennek édesanyád fog a legjobban örülni, mert így talán több időt szánsz rá, és nem söpörsz végig a családon, mint egy hurrikán. Neked is jót tesz, ha időnként egy picit lehiggadsz.

BIKA

bika horoszkóp anyák napjaMájus a te hónapod, és ez a te hétvégéd. Csodás konstellációk „gondoskodnak” arról, hogy testileg és lelkileg is kitöltsön a béke. Ilyen hangulatban az anyák napja is csodásnak ígérkezik.

IKREK

ikrek horoszkóp anyák napjaVigyázz, mert annyira lelassul az anyagcseréd, hogy hízni kezdhetsz! Vénusz miatt az édesség a fő veszélyforrás. Még jó, hogy vasárnap délutántól megkönnyebbülés veszi kezdetét…

RÁK

rák horoszkóp anyák napjaMájus a szerelem hónapja. Nem fogsz erre rácáfolni a hétvégén, hiszen minden gondolatod a szerelem körül forog. Akkor is, ha van, és akkor is, ha nincs. Utóbbi esetben elkezdődhet valami…

OROSZLÁN

oroszlán horoszkóp anyák napjaHáromnapos munkahét áll mögötted, mégis töltődnöd kellene. Talán a tavaszi fáradtság lehet úrrá rajtad. Szervezeted vitaminraktára ugyanis kimerült. Szánj időt hétvégén az egészséges táplálkozás megszervezésére. Megéri, meglátod.

SZŰZ

száz horoszkóp anyák napjaJogosan fogsz rajongani ezért a hétvégéért. Elemedben leszel, ami harmóniát és nyugit jelent. Kapkodás nélkül csinálhatod a dolgod, végre sehová sem kell sietned. És még édesanyád felköszöntésére is bőven jut időd.

anyák napja horoszkóp hétvége

Csodás hétvége köszönt ránk (Thinkstockphotos)

MÉRLEG

mérleg horoszkóp anyák napjaHa a hosszú hétvégén csavarogtál, akkor különösen jól fog esni, hogy ezúttal otthon maradhatsz. Fogyó Holdnál gyorsabban haladhatsz a takarítással, de ne feledkezz meg a vasárnapi anyák napjáról sem. Óriási örömet okozol vele.

SKORPIÓ

skorpió horoszkóp anyák napjaUtazhatnékod lesz hétvégén. Jól is teszed, ha felkerekedsz. Nem kell messzire és hosszú időre menned, hogy kikapcsolódj. A föld dominancia miatt ugyanakkor feltétlenül természetközeli helyet válassz.

NYILAS

nyilas horoszkóp anyák napjaSemmiképp se panaszkodj a pénz miatt! Úgy tartja a mondás, aki elégedetlen, attól elveszik. Anyák napja alkalmából nem kell óriási kiadásba verned magad. A piacon is vehetsz néhány szál gyönyörű virágot.

BAK

bak horoszkóp anyák napjaA Bak Hold és a szuper fényszögek miatt kedvenced lesz ez a hétvége. Ennek ellenére érzékenyebbé és sértődékenyebbé válhatsz. Az ellenszer a természet, menj ki a kertbe, a parkba, az erdőbe, sétálj, és szívd magadba a tavasz illatát.

VÍZÖNTŐ

vízöntő horoszkóp anyák napjaMájusban is lehet téli álmot aludni. Neked sikerülhet ezen a hétvégén. Szombaton biztosan szinte visszahúz az ágy. Ne bánd! A szervezeted jelzi, hogy mire van szüksége. Vasárnap délután viszont „fel fogsz támadni”.

HALAK

halak horoszkóp anyák napjaBarátok, kirándulás, kerti grillezés. Ilyesmikkel dobhatod fel a hétvégédet. Ha esik, akkor fedett helyen is lehet mulatni. Közben a vasárnapi anyák napjáról sem szabad megfeledkezned.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top