Horoszkóp

Heti horoszkóp augusztus 20–26.: Hihetetlenül szuper hét vár a csillagjegyekre

Hihetetlenül szuper hét vár a csillagjegyekre. És nem csak azért, mert a hétfő még az ünnep jegyében telik, így a héten a munka is kevesebb lehet. A horoszkóp szerint szuper kedvező fényszögek állnak össze az égen, amelyeknek köszönhetően remek lehetőségek várnak a csillagjegyekre. Hogy mire is számíthatnak? Íme a részletek.

KOS

kos heti horoszkópKedvedre való lesz a hétfő, és nemcsak azért, mert nem kell dolgozni, hanem azért is, mert a Nyilas Hold lelkesítően hat rád. Szerencsére ez a kedd reggeledet is energetizálja, aztán fokozatosan teret nyer a föld energia, ami tervszerűséget, józanságot és türelmet hoz neked. Csütörtökön a Nap belép a Szűzbe, ami a munkádban most kifejezetten jól jön: sokkal kitartóbbá válsz. Hétvégén, szombaton és vasárnap is lesz egy-egy szuper fényszög, ám a vasárnap kora délutáni telihold „ellopja” az energiáid nagy részét…

BIKA

bika heti horoszkópHihetetlenül szuper hét elé nézel. Kedden, szombaton és vasárnap szuper fényszögek, szerdán és csütörtökön bolygóegyüttállások teszik sikeressé a napjaidat. A föld jegyben járó bolygóknak, így a Szaturnusznak, az Uránusznak, a Plútónak és a Marsnak köszönheted mindezt. Csütörtök hajnaltól pedig a Nap lép be a szintén földjegyű Szűzbe, amivel aztán igazán kedvedre való időszak kezdődik. Csupán arra kell ügyelned, hogy ne lassulj le túlságosan, és ne válj nehézkessé. Hétvégén a vasárnapi telihold okozhat némi kellemetlenséget a gyerekekkel.

IKREK

ikrek heti horoszkópHétfőn és kedden töltődj fel, hogy a hét folytatását elbírd, csupa érdekes, vonzó emberrel hoz össze ugyanis a sorsod. Majd a hét folytatásában a lomhaság és merevség totálisan leszívhat, amit a földjegyekben járó bolygók – Szaturnusz, Uránusz, Plútó, Mars, Nap – mutatnak. A föld energiák nagyon jók, amikor tervezésre, precizitásra, kitartásra van szükséged. Ha eredményt akarsz elérni, a szorgalmad, a kitartásod nélkülözhetetlen. Lehet, ez az ősz közeledtének is köszönhető. A vasárnapi telihold a jövő tervezésére ösztökél.

RÁK

rák heti horoszkópNe lepődj meg, de szinte az egész heted a szerelem minőségéről, múltjáról vagy hiányáról fog szólni. Még mindig nosztalgiázásra leszel hajlamos három retrográd bolygó, a Mars, a Szaturnusz és a Plútó szerint. Nem baj, de ne vessz el az emlékekben! Szerencsére a föld jegyekben járó bolygók nyugalmat és békét hoznak neked. Csütörtökön a Szűzbe lépő Nap utazásra csábíthat. Még tart a nyár, ne gondolkodj, csomagolj! Légy körültekintő, mert vasárnap kora délután a telihold balesetveszélyt szimbolizál. Ne siess, és tartsd be a közlekedési szabályokat, akkor nem lesz baj.

heti horoszkóp 2018. augusztus 20-26.

Remek hét vár a csillagjegyekre (Thinkstockphotos)

OROSZLÁN

oroszlán heti horoszkópAmikor földet szórnak a tűzre, elalszik. Valójában pontosan így olthatja ki a te tüzedet a sok föld energia ezen a héten. Csütörtökön a Nap kilép az Oroszlán jegyből, de addig még kiélvezheted a napokat, amelyek kánikulával ajándékoznak meg téged (is). Hétfőn és kedden reggel a tűz dominancia felpörget, de kedd déltől egyre erősebb lesz a föld elem, ami stabilitást és merevségre való hajlamot hoz magával egyszerre. Hétvégén a vasárnapi telihold pénzügyi nyomást mutat, ezért okosan tennéd, ha ezen a napon nem foglalkoznál anyagi dolgokkal.

SZŰZ

szűz heti horoszkópGarantáltan imádni fogod ezt a hetet. Nemcsak azért, mert csütörtökön a Nap belép a Szűzbe, hanem azért is, mert tökéletes háromszög rajzolódik ki az égen (Bika Uránusz – Szűz Nap – Bak Szaturnusz), ami pedig számodra sikert szimbolizál. Ebből egyértelmű, hogy minden a kezedre játszik. Szerencsére te nem vagy hajlamos arra, hogy elbízd magad. Most se tedd! Számítanod kell a vasárnap kora délutáni teliholdra, ami viszályt, sőt szakítást is jelenthet. Senkivel ne keveredj vitába, mert abból viszont nem jöhetsz ki győztesen.

MÉRLEG

mérleg heti horoszkópNem igazán lesz az ínyedre az, ami a héten zajlik az égen, mert nem a te stílusod. A föld jegyekben járó bolygók, a Szaturnusz, az Uránusz, a Plútó, a Mars és csütörtöktől a Nap stabilitást és hatékonyságot hoznak neked is, amitől ugyanakkor nehézkesnek, lassúnak érezheted magad. Pedig nem járhatsz folyton a fellegekben. A szuper fényszögek pedig garantálják, hogy nem is lesz mindez annyira frusztráló. Meg fogsz lepődni, mennyire természetesnek fogod érezni az energiákat. Hétvégén a vasárnap délutáni telihold kedvtelenséget és fáradékonyságot hozhat.

SKORPIÓ

skorpió heti horoszkópKönnyen lehet, egész héten egy valakin fog járni az eszed. Ne kizárólag csak a szerelemre gondolj, hiszen úgy is nagy hatással lehet rád valaki, hogy egyikőtök sem gondol párkapcsolatra. Neki most rendkívül sikeres időszaka van, amit egy óriási bolygóháromszög mutat. Csütörtökön a Nap belép a Szűzbe, ami új barát, új szövetséges belépését jelentheti az életedbe. Szerencsés vagy, mert a vasárnap kora délutáni telihold téged nem érint közvetlenül vagy kellemetlenül. Ettől még szem- és fültanúja lehetsz egy vitának…

heti horoszkóp 2018. augusztus 20-26.

Izgalmas lehetőségeket tartogat a hét a csillagjegyeknek (Thinkstockphotos)

NYILAS

nyilas heti horoszkópKimondottan jól indul az augusztus 20-án kezdődő heted. Nemcsak a hétfői munkaszüneti nap miatt leszel feldobódva, hanem a Nyilas Hold miatt is. Szükséged van arra a lelkesedésre, ami alaptulajdonságod, mert keddtől komoly munka vár rád. Koncentrálnod kell a bolygók szerint. Szerencsére egy szabályos bolygóháromszög (Bika Uránusz – Szűz Nap – Bak Szaturnusz) áll össze az égen, ami sikert hoz a számodra is. De ezt sem adják ingyen! A hétvégédet megmérgezheti a vasárnapi telihold, ami a múlt és a jelen közé „feszít” ki.

BAK

bak heti horoszkópNa, ez egy igazán szuper hét lesz a számodra! Csütörtökön a Nap belép a Szűzbe, és kirajzolódik egy óriási bolygóháromszög (Bika Uránusz – Szűz Nap – Bak Szaturnusz) az égen, ami pedig igazi ajándékot tartogat. Úgy érezheted, hogy védelem alatt állsz. Még jó, hogy te most sem várod a sült galambot, hajlandó vagy tenni a sikerért. Ráadásul kitartóan és céltudatosan, a bolygók pedig pontosan ezt támogatják a héten. Hétvégén a vasárnap kora délutáni telihold balesetveszélyes helyzetet jelez. Muszáj vigyáznod magadra és a többi úton lévőre is…

VÍZÖNTŐ

vízöntő heti horoszkópEzen a héten egyre erősödnek a föld energiák, amik lehúzhatnak. Pedig te is tisztában vagy vele, hogy szükséged van a lassításra. Segítenek a bolygók (Szaturnusz, Uránusz, Plútó, Mars, Nap), ha hagyod. Közben egy kapcsolatod minőségi változáson megy át, amit a Nap jelez, amely csütörtökön hajnalban kilép az Oroszlánból, és továbbhalad a Szűzbe. A vasárnapi telihold a pénzügyek terén int óvatosságra. Jobb lenne, ha nem most hoznál döntést anyagi téren, máskülönben könnyen mínuszba kerülhetsz, amiből sok időbe telhet kikecmeregni.

HALAK

halak heti horoszkópNem a hétfői munkaszüneti nap lesz a legfontosabb esemény ezen a héten. Könnyen lehet, inkább vihar előtti csendet fogsz érzékelni, de most nem rossz értelemben. Sőt. Csütörtökön a Nap belép a Szűzbe, ami számodra azt jelenti, hogy találkozás vár rád, ami nem kizárólag szerelmet jelenthet. Vannak más lehetőségek is. Rajtad áll, hogy kinek adsz teret, esélyt. Viszont a vasárnapi telihold konfliktust, sőt szakítást is hozhat. A Hold a Halakban áll majd, ami téged tesz sértődékennyé. Valahogy bírd ki!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top