Horoszkóp

Heti horoszkóp október 22-28.: Telihold, jegyváltás, óraátállítás – kijut a héten jóból…

A hét jól indul, hiszen még tart a hosszú hétvége. Közben a Nap a Skorpióba lép, majd a szerdai teliholdnak köszönhetően jócskán felélénkülnek a kedélyek. És ezzel még nem érnek véget a csillagjegyek megpróbáltatásai. A vasárnap hajnali óraátállítással legalább visszanyerik a tavasszal elveszített egy órát.

KOS

kos heti horoszkópA hosszú hétvége végén, a hét elején fel leszel dobva a Kos Holdnak köszönhetően. Használd ki, és töltődj fel, mert szerdától péntekig öt (!) bolygószembenállás (Nap-Uránusz, Nap-Hold, Hold-Vénusz, Hold-Merkúr, Hold-Jupiter) nehezíti az életedet. Ezek első sorban a pénztárcádat érintik kellemetlenül, vagyis nagyon oda kell figyelned a kiadásokra. Most semmi extra nem fér bele, máskülönben mínuszba fogsz menni. Hétvégén örülhetsz, mert az óraátállítás miatt 1 órával többet alhatsz szombatról vasárnapra virradóan.

BIKA

bika heti horoszkópA hétfő eseménytelen lesz ahhoz képest, ami utána vár rád. Kedden a Nap belép a Skorpióba, ami felfokozza a szerelmi életedet. Másnap kezdődik a megpróbáltatás: szerdától péntekig öt bolygószembenállás – köztük a szerdai telihold a Bikában – nehezíti a napjaidat. Ezek minden kapcsolatodban feszültséget gerjesztenek. A vita elkerülhetetlennek látszik, csak te enyhítheted a nyugtalanságot. Hétvégén szellőztesd ki a fejedet és a tüdődet kirándulással, nagy sétákkal – javasolja a levegős Ikrek Hold.

IKREK

ikrek heti horoszkópA hét első két napja munkaszüneti nap, ami jó ürügy, hogy kimozdulj otthonról. A hűvös idő ne tartson vissza, öltözz melegen! Szerdától mindössze három munkanap marad a héten, mégsem lesz benne túlzottan sok örömöd, mert a bolygószembenállások téged is próbára tesznek. Főleg a munkahelyeden kell nézeteltérésekre számítanod. Sajnos a bolygók fix jegyekben járnak, amelyek rögzítik az ellentéteket. Jobb, ha kitérsz a vita elől. Hétvégén már újra topon leszel. Plusz ajándék az óraátállítás, mert 1 órával többet alhatsz. Kezdődik a téli időszámítás.

RÁK

rák heti horoszkópA hét legfontosabb égi mozzanata a Nap keddi jegyváltása lesz a te szempontodból, amely a Skorpióba lépve inspirációt jelent számodra. Szerencsére téged nem billent ki sem a szerdai telihold, sem az a sok bolygószembenállás, ami a környezetedet, különösen a merev nézeteket valló embereket borítja ki. De az ő merevségük nem ragadhat át rád. Hétvégén válassz szabadtéri programot akkor is, ha az időjárás ősziesre fordul. Vasárnapra virradóan az óraátállítás miatt 1 órával többet bulizhatsz és alhatsz.

heti horoszkóp óraátállítás 2018. október 22-28.

Vasárnap éjjel óraátállítás lesz (Thinkstockphotos)

OROSZLÁN

oroszlán heti horoszkópA Kos Holdnak köszönhetően jól indul a heted. Töltődj fel, mert szerdától szükséged lesz az erőre és a türelemre! Szerdától péntekig öt bolygószembenállás (Nap-Uránusz, Nap-Hold, Hold-Vénusz, Hold-Merkúr, Hold-Jupiter) lesz az égen, ami nálad belső feszültséget mutat. Szeretnéd összeegyeztetni a karrieredet és a magánéletedet, ám az égi folyamatok most nem segítenek. Jobb lenne, elnapolnod ezt a törekvésedet. A hétvége igazán vidámnak ígérkezik, főleg, ha vidám barátokkal, kollégákkal, rokonokkal töltöd.

SZŰZ

szűz heti horoszkópKi kell élvezned a hosszú hétvége második felét, ami csak akkor sikerülhet, ha nem aggódsz a közelgő munkanapok miatt. Szerdától péntekig folyamatosan olyan bolygóállások lesznek az égen, amelyek balesetveszélyes helyzetre figyelmeztetnek. Legyél nagyon óvatos az utakon. Nemcsak a szerdai telihold, hanem másik négy bolygószembenállás is lesz az égen, amit a hétvégén mindenképpen ki kell majd pihenned. Válassz derűs programot, minél többet nevetsz, annál több stressz távozik, és annál több energia szabadul fel benned…

MÉRLEG

mérleg heti horoszkópA négynapos hosszú hétvége utolsó napjai szerelmes hangulatot hoznak neked. Valaki le akar venni a lábadról, és nem is esélytelen. Kedden véget ér a Mérleg hava, hiszen a Nap kilép a jegyedből, és továbbhalad a Skorpióba. A folytatásban péntekig öt bolygószembenállás nehezíti a dolgodat, elsősorban a pénzügyek területén. Legyél észnél, nehogy negatív spirálba kerülj. Most a legokosabb az lenne, ha nem költenél semmire. Ráérsz majd a jövő héten bevásárolni. A hétvégén ismét elemedben leszel. Olyan helyre menj, ahol kiszellőztetheted a fejedet!

SKORPIÓ

skorpió heti horoszkópAz egész hét legnagyobb horderejű égi momentuma a keddi Nap jegyváltása, hiszen belép a Skorpióba, és elkezdődik a te hónapod. Közeleg a születésnapod, de egyelőre nem ünnepelhetsz. Át kell vészelned a szerdai teliholdat és még négy bolygószembenállást (Nap-Uránusz, Hold-Vénusz, Hold-Merkúr, Hold-Jupiter) is, ami szerdától péntekig ingerültséget és konfliktust jelez. Muszáj higgadtnak maradnod, ha nem akarsz veszekedést, szakítást. A hétvégén ki kellene mozdulnod a négy fal közül az Ikrek Hold szerint.

heti horoszkóp 2018. október 22-28.

Kedden a Nap a Skorpióba lép, szerdán telihold borzolja a kedélyeket (Thinkstockphotos)

NYILAS

nyilas heti horoszkópKedvedre való lesz a hét eleje, és nemcsak azért, mert pihenőnappal indul, hanem az energiát adó Kos Holdnak köszönhetően is. A szerdai telihold munkahelyi összetűzést jelez, ezért ki kellene térned minden provokáció elől. Sajnos a fix jegyekben járó bolygók merev nézetekre való hajlamot hoznak, amiből bármikor hamar pattanhat ki vita. Ez megismétlődik többször, egészen péntekig. A hétvége szerelmes hangulatban telik az Ikrek Hold szerint. Ha van párod, akkor azért, ha nincs, azért…

BAK

bak heti horoszkópVégre pihenőnapokkal indul a hét, amit tölts a családoddal. A bolygók ugyanis a családi programoknak kedveznek. Szerdától péntekig összesen öt bolygószembenállás lesz, ami szokatlan és kényes, és amelyektől nem te, hanem a gyerekeid és a barátaid lesznek feszültek. Jobb lenne kimaradnod abból, ami miatt ők felpaprikázódnak. Szerencsére nem esik majd a nehezedre. A hétvégén át kell állítani az órát, mert kezdődik a téli időszámítás. Vasárnapra virradóan tovább maradhatsz fenn, és 1 órával többet alhatsz.

VÍZÖNTŐ

vízöntő heti horoszkópHasználd ki a hosszú hétvége második felét, mert szerdától nehéz napok jönnek. Szerdától péntekig öt bolygószembenállás (Nap-Uránusz, Hold-Vénusz, Hold-Merkúr, Hold-Jupiter) lesz az égen, ami gondterheltté tehet téged. Folyton azon jár az eszed, hogyan állj helyt egyszerre otthon és a munkahelyeden is. Muszáj lenne kicsit elterelned a gondolataidat, máskülönben egyre ingerlékenyebbé válhatsz. A hétvégéd kitűnőnek ígérkezik, csinálj levegős programot! Most nagy sétákra lenne a leginkább szükséged…

HALAK

halak heti horoszkópJó hatással lesz rád, hogy kedden a Nap átlép a Skorpióba. Azt már kevésbé fogod élvezni, hogy szerdától péntekig öt bolygószembenállás – köztük a szerdai telihold – lesz az égen. Ezek mindegyike balesetveszélyes helyzetekre hívja fel a figyelmedet. Járj mindig mindenhol óvatosan, és kerüld a merev nézetet valló embereket. Ők feszegetik a határaidat most a leginkább. A hétvégéd családi körben lesz kellemes, de ne üljetek otthon. Menjetek valami szép helyre, ahol a hideg ellenére garantáltan jól fogtok szórakozni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top