Horoszkóp

Ezt a 3 csillagjegyet kemény próba elé állítja a december

Ezeket a csillagjegyeket próbatétel elé állítja az élet decemberben. Ők talán már most is alig várják, hogy vége legyen az évnek. A nehézségek ellenére szerencsére öröm is vár rájuk. Vajon te is köztük vagy? Ha igen, még fontosabb, hogy elolvasd a horoszkóp javaslatait.

A Kos terhesnek érzi a decembert

próbatétel kos csillagjegy decemberi horoszkópKos jegyűként nem mondhatni, hogy igazán formában lennél. Uralkodó bolygód, a Mars a Halakban jár épp, ezért finoman szólva sem a legkedvezőbb fényszögeket szórja rád. Nem véletlen, hogy mostanában nem igazán vagy együttműködő másokkal. Nem találod önmagadat, letargikus és zavarodott lehetsz, úgy érezheted, elveszítetted a rád oly jellemző lelkesedést. Valóban, ez az időszak inkább a befelé fordulásra késztetne téged. Idegeskedés helyett, egyszerűen hagyd, történjen, aminek történnie kell. Próbáld meg elfogadni, most nem irányíthatsz semmit. Szerencsére ez a decemberi időszak sem tart örökké. Sőt, már a karácsonyi ünnepekre sokkal jobb hangulatba kerülsz. Januárban pedig eljön a te világod…

próbatétel csillagjegyek decemberi horoszkóp

Ezeket a csillagjegyeket próbára teszi a december (Thinkstockphotos)

Az Ikrek nem találja a helyét decemberben

próbatétel ikrek csillagjegy decemberi horoszkópIkrek jegyűként most te sem leszel a legjobb formádban. Mindenesetre az legalább jó hír, hogy uralkodó bolygód, a Merkúr befejezi retrográd mozgását, és december 6-án ismét elindult előre. Szinte biztosan többször is felteszed majd a kérdést a hónapban: „miért történik mindez velem?”. Feszült és ideges leszel, és nem érted az okát. A környezetedben élők sem értenek téged. Nem találod a helyed, folyamatos mehetnéked támad, a munkádat is a legszívesebben otthagynád, most még a karácsonyt sem várod különösebben. Próbálj meg türelmes lenni, és semmi esetre se dönts elhamarkodottan. Hidd el, a karácsonyi ünnepeket már nagyon is élvezni fogod. Csak addig kell kibírni valahogy…

A Vízöntő teljesen kimerül decemberben

próbatétel vízöntő csillagjegy decemberi horoszkópVízöntő jegyűként teljesen kimeríthet téged az év utolsó hónapja. És nemcsak az év végi hajrá okán. Most különösen hajlamos lehetsz túlgondolni, túlagyalni dolgokat, amivel a mentális energiádat meríted le. Kedvetlennek érzed magadat, fogalmad sincs, mire vágysz valójában, a céljaidat sem találod. Nem is kell, csak hagyd megtörténni körülötted az eseményeket. Próbálj pihenni, lazítani, amennyit csak lehetséges, töltsd fel a lemerült akkumulátorokat. A lelked pihenésre, töltődésre vágyik. Ha teheted, utazz el néhány napra, ahol kikapcsolhatod az összes problémát. Az ünnepekre visszanyered az életkedvedet, és csodás karácsonyban lehet részed.

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top