Horoszkóp

Ezt a 3 csillagjegyet nem a Nyilasnak teremtette a sors

Ezek a csillagjegyek hosszú távon nem igazán találják az összhangot a Nyilassal. A párkapcsolatuk inkább csalódást okoz nekik, mint felhőtlen örömet. Persze, ki tudja, lehet, hogy épp az ellentétek sodorják össze őket... Vajon te is köztük vagy?

A Bikával nem egyezik a Nyilas értékrendje

A Bika számára a legfontosabb a stabilitás és a kiszámíthatóság. Szereti pontosan tudni, mi vár rá holnap, ám ez a Nyilas mellett elképzelhetetlen. A Bika anyagi és egzisztenciális biztonságra törekszik, a Nyilast viszont valójában hidegen hagyják a materiális javak. Ő nagyon nem szeret spórolni és nem is veri fogához a garast. Ellenben folyamatosan úton van, szívesen él a saját élvezeteinek. Annyira különböznek, hogy emiatt a párkapcsolatuk valószínűleg sosem működhet igazán.

nyilas bika horoszkóp párkapcsolat

Nehézkesnek találja a Nyilas a Bikát (Thinkstockphotos)

A Rák lekötné a nyughatatlan Nyilast

A Rák imád otthon lenni, a Nyilas imád úton lenni. A Rák minél hamarabb szorosabbra fűzné a párkapcsolatot, építeni a közös otthont, számára ugyanis ez jelenti a legnagyobb kalandot. A Nyilas viszont, ameddig csak lehet, őrizgeti a szabadságát, őt olyan nagyon nem vonzza a megállapodás. Szívesen veszi a Rák gondoskodását, de a túlzott ragaszkodása, az érzelmi hullámzás bosszantja őt. Inkább később lehet esélyük egymással, amikor a Nyilas le akar cövekelni a párja mellett.

nyilas rák horoszkóp párkapcsolat

A Nyilas nem könnyen kötelezi el magát (Thinkstockphotos)

A Szűz és a Nyilas darabokra szedik egymást

A Nyilasnak nagyon fontos, hogy felnézzen rá, és csodálja őt a párja, ám az analitikus és kritikus Szűz nemcsak meglátja, hanem még szóvá is teszi hibáit, a tökéletlenségét. Az őszinte megjegyzéseket a Nyilas büszkesége folytán nem valószínű, hogy képes kiheverni, ezért kettejük között aligha jön létre teljes összhang. Ha a Szűz képes elengedi a Nyilast, megadja neki a függetlenséget, a szabadságot, talán megláthatják egymásban a pozitív lehetőséget.

nyilas szűz párkapcsolat horoszkóp

A Szűz és a Nyilas inkább szétszedik egymást (Thinkstockphotos)

elitedaily Kiemelt kép: Thinkstockphotos

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top