Horoszkóp

Ez az 5 csillagjegy mindenkinél nyitottabb szellemű

Progresszív, újító ötleteikkel ezek a csillagjegyek nemcsak örülnek a változásoknak, hanem sok esetben meg is előzik a korukat. Ők maguk a változás. Nyitottságuk, újszerű, egyedi ötleteik arra sarkallják őket, hogy minél jobb hellyé tegyék a világot. Vajon te is köztük vagy?

A Vízöntő

újító nyitott csillagjegyek vízöntő horoszkópA Vízöntő mindenki másnál erősebben viseli a szívén az emberiség sorsát. Imádja a változást, sőt szinte elébe megy, amikor csak teheti. Minden olyan újításnak örül, amitől humánusabb világban élhetünk. Mivel ő maga is valódi felfedező, könnyen előfordulhat, hogy éppen ő találja fel a legnagyszerűbb eszméket, eszközöket.

A Kos

újító nyitott csillagjegyek kos horoszkópA Kos szintén nagyon liberális gondolkodású csillagjegy, a szónak abban az értelmében, hogy mindenkinek egyenlő boldogságot és jólétet kíván. Ő amellett áll ki, hogy mindenki szabadon lehessen önmaga – ehhez pedig az első lépés, hogy önmagát elfogadja olyannak, amilyen, mindegy, ki mit gondol róla.

nyitott újító csillagjegyek horoszkóp

Ezek a csillagjegyek a legnyitottabbak, a legújítóbb szelleműek (iStockphoto)

A Nyilas

újító nyitott csillagjegyek nyilas horoszkópA Nyilastól nem fogsz morális leckéket hallani – az egyetlen elv, ami mellett kiáll, hogy mindenki szabadon élhesse az életét, és találja meg a boldogságát. Szerinte, az ítélkezéssel csak hátráltatjuk önmagunkat és a világot is. Ezek után nem csoda, hogy barátai körében oly népszerű társaság a Nyilas.

Az Oroszlán

újító nyitott csillagjegyek oroszlán horoszkópAz Oroszlán vakmerő, spontán és optimista – sokszor épp ezért választják meg éppen őt vezetőnek. Gyűlöli a stigmákat, a bélyegeket, mindig arra törekszik, hogy a megszokottól eltérően, a dobozokon kívül gondolkozzon. Empatikusságától vezérelve szeretné, ha mindenki egyformán jól érezné magát az élete minden területén.

A Mérleg

újító nyitott csillagjegyek mérleg horoszkópÉlni és élni hagyni. Nincs olyan mottó, ami ennél jobban kifejezné a Mérleg hitvallását! Az igazság bajnokaként is ismert csillagjegy valóban őszintén úgy éli az életét, hogy mindig fair módon, a lehető legnagyobb empátiával viszonyuljon a többiekhez. Született diplomata, aki mindenkor a békére törekszik.

astroyogi

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top