Horoszkóp

Heti holdhoroszkóp 2019. március 27-április 2.: Most érdemes fogyókúrázni

Most érdemes fogyókúrázni. Ezen a héten ugyanis könnyedén megszabadulhatsz a fölösleges kilóktól különösebb önsanyargatás nélkül. Légy tudatos, figyelj önmagadra, nem mellesleg fogadd meg a holdhoroszkóp javaslatait, és az eredmény nem marad el. Közben ne felejtsd el vasárnap előre állítani az órádat.

A fogyó hold hatékonnyá teszi a fogyókúrát. Érdemes kicsit visszafognod a kalóriabevitelt, és szinte azonnal látszani fog az eredmény. Ha édességet kívánnál, érdemes most gyümölcs formájában csillapítani az édes ízek iránti vágyat. Így még fontos vitaminokkal, ásványi anyagokkal is támogatod az egészségedet.

SZERDA – március 27.:  Szerdán 15:07-kor vált jegyet a Hold, innentől már a Bakban jár, ami fegyelmezettséget, koncentrációt hoz magával. Bármilyen nehéz munka előtt állsz, időzítsd délutánra, mert egyszerűbb, könnyebb lesz abszolválnod. De a fegyelem ne jelentsen önkínzást, jutalmazd meg magadat a nap végén!

CSÜTÖRTÖK – március 28.: Ma egész nap a Bakban jár a Hold, ami különösen hatékonnyá teszi a méregtelenítést, a fogyókúrát. Húsvét előtt, a böjti időszakban mindez most még inkább aktuális. Persze, közben gondolj a tavaszi fáradtságra is. Vitaminraktáraid könnyen lehet, kimerültek mára, ezért minél több vitamindús nyers zöldséggel támogasd a szervezeted. A fogyókúrával párhuzamosan csinálhatsz pénzügyi tervet a jövő hónapra!

PÉNTEK – március 29.: A mai napra ugyanaz érvényes, mint a csütörtökre. Legyél következetes, folytasd a tegnap megkezdett munkát, ma is nagyon fegyelmezetten méregteleníthetsz, fogyókúrázhatsz, de befejezheted, vagy tovább is csiszolgathatod a pénzügyi terveidet. Mindenképpen figyelj, hogy ne sanyargasd önmagadat, a testedet, hidd el, nem a szenvedés, a teljes lemondás a cél.

heti holdhoroszkóp 2019. március 27-április 3.

Ezen a héten sokat tehetsz a sikeres fogyókúráért (iStock)

SZOMBAT – március 30.:  Március utolsó hétvégéje felszabadultan kezdődik, hiszen a Vízöntő Hold belőled is kihozza a „bohócot”. Szinte biztosan hajlamos leszel mindenből viccet gyártani ma. Persze figyelj arra, hogy a többiek értsék a humorodat, és ne sértődjenek meg! Kár lenne megmérgezni a szombatot azzal, hogy valakinek eltalálod a gyenge pontját.

VASÁRNAP – március 31.: Ma hajnalban indul a nyári időszámítás, ami óraátállítással jár együtt. A Vízöntő Hold a szokatlan helyzeteket szimbolizálja, valójában jogos, hogy nem tudod megszokni az óraátállítást, mert a szervezetednek hozzá kell a változáshoz szoknia. Ne erőltess semmit, adj magadnak néhány napot.

HÉTFŐ – április 1.: Reggelre virradóan a Vízöntő Hold megzavarhatja az alvásodat. Ne bosszankodj, ha korán ébredsz vagy éjszaka többször is felriadsz. Napközben vegyél fel kényelmes tempót, és ne idegeskedj, mert csak rosszabb lesz! Délután a Halakba lépő Hold aktuálissá teszi a talpmasszázst. Bízd magad szakemberre! És ne csak egy alkalommal menj, hanem rendszeresen! A talpmasszázs is támogatja most a méregtelenítést, a fogyást.

KEDD – április 2.: Ma egész nap a Halakban jár a Hold. Ma mindenképpen érdemes megöntözni a növényeket! A mosás is aktuális, a ruhák sokkal fehérebbek, ragyogóbbak lesznek. A vizes jegyben járó Hold minden vizes tevékenységnek kedvez. Ma sokat tehetsz a méregtelenítéséért, a fogyókúráért, ha gyógynövény teákat iszol. Gyógyszertárban vásárolhatsz kifejezetten erre alkalmas teakeverékeket.

Erre figyelmeztet a holdhoroszkóp a héten

heti holdhoroszkóp 2019. március 26-április 2.

Így támogatja a Hold a héten a fogyókúrát

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top