nlc.hu
Horoszkóp
Ezeknek a csillagjegyeknek a párkapcsolata igazi érzelmi hullámvasút

Ezeknek a csillagjegyeknek a párkapcsolata igazi érzelmi hullámvasút

Bár nem tudatosan teszik, ezek a csillagjegyek szinte mindig se veled-se nélküled párkapcsolatba bonyolódnak. Kívülről nézve talán vonzónak tűnhetnek a nagy érzelmekkel járó szenvedélyes kapcsolatok, a valóság mégsem ennyire romantikus. Ők pontosan tudják, mit jelent, hol fent, hol pedig lent lenni. Te is köztük vagy?

Az Oroszlán izzik a párkapcsolatában

érzelmi hullámvasút csillagjegyek oroszlán horoszkópAz Oroszlán az egész életét nagyon intenzíven éli meg. Neki teljesen természetes, hogy 24 óra leforgása alatt az összes létező érzelmet a maximumon fejezze ki, ezért olyan valakit keres, aki hozzá hasonlóan szenvedélyes és temperamentumos, érzelmileg magas hőfokon izzik. Nála szinte természetes, hogy sokat veszekszik a párjával, de az Oroszlán megbocsátó természet, és ha szerelme is az, a veszekedések valójában izgalmat csempésznek a kapcsolatba, mintsem mérgeznék azt.

érzelmi hullámvasút csillagjegyek horoszkóp

Ezeknek a csillagjegyeknek valódi érzelmi hullámvasút a párkapcsolata (iStock)

A Skorpió érzései hullámzanak a párkapcsolatban

érzelmi hullámvasút csillagjegyek skorpió horoszkópAki igazán szorosan akar kapcsolódni a Skorpióhoz, annak nem szabad megrettennie a ténytől, hogy ő érzelmileg kifejezetten labilis és kiszámíthatatlan csillagjegy. Az ugyanis, hogy kifejezi az érzelmeit – akár negatívak, akár pozitívak – nála egyben azt is jelenti, hogy beengedte a lelkébe a párját. Már pedig ez egyet jelent a bizalommal, a mély és tartós érzelmekkel, a valódi szenvedéllyel. Ami gondot jelent, a kiszámíthatatlansága, hiszen sosem tudni, a Skorpió épp melyik oldalát mutatja. Szóval, unalmas kapcsolatra vele sem kell számítani, de meglehetősen sok türelem kell hozzá.

bustle

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top