Ezek a csillagjegyek annyira tudnak szeretni, hogy az már fáj

nlc | 2019. Április 11.
Ezeket a csillagjegyeket gyakran megrémíti a szerelem. Számukra félelmetesnek tűnik megnyílni és feltétlenül megbízni egy másik emberben. Aztán amikor elkötelezik magukat, mindent megtesznek párjukért, néha igazán fájdalmas kockázatokat is vállalnak. Te is köztük vagy?

1. Kos

A Kos mindent hajlandó megtenni, hogy a szenvedély lángja maximumon égjen a párkapcsolatában. Nem hiába mondják rá, hogy fejjel megy a falnak. A szerelembe könnyen lehet, hogy fejest ugrik, és aztán vagy elkapja valaki, vagy jó nagyot zuhan. Minél többször esik meg vele, annál kevésbé tud megbízni a másikban.

2. Ikrek

Az Ikrek valósággal imádja a bizsergető érzést, amit a párkapcsolat elején, a kezdetekkor érez. Hogy fenntartsa a szikrát, gyakran választja azt az utat, hogy mindent megtesz a párja kedvéért, még akkor is, amikor neki már nem esik jól. Érdekes módon a szerelemben az állandóságot keresi, miközben az élete más területein nagyon is szereti a változásokat.

3. Mérleg

A Mérleg nagyon konfliktuskerülő alkat, szinte mindenáron el akarja kerülni az összetűzéseket. Gyűlöli a vita, a veszekedés, a feszültség minden formáját, ezért inkább a számára kellemetlen dolgokat is eltűri, csak megtarthassa és imádhassa a szerelmét. Néha megeshet vele, hogy szinte belefájdul a szíve az érzésekbe.

Ezek a csillagjegyek úgy szeretnek, hogy az már fáj (iStock)

4. Szűz

A Szűz nagyon-nagyon mélyen szeret, de éppen ennyire rosszul viseli, amikor megbántják. Ha egyszer kiszúrt vele a párja, biztosan nem ad újabb esélyt, inkább keres valakit, akit ugyanolyan komolyan szerethet. Mivel nem könnyen nyitja meg a szívét, a következő párkapcsolatra lehet, hogy hónapokat kell várnia.

5. Nyilas

A Nyilasról talán nehéz elhinni, de nagyon mélyen tud szeretni és kötődni. Amíg vele őszintén és nyitottan viselkedik a szerelme, addig ő is ugyanezt fogja visszaadni önmagából. A kötöttségeket, az elvárásokat ugyan nehezen viseli, de a valóban komoly párkapcsolatban nagyon is tud, és akar ő is alkalmazkodni.

6. Halak

A Halak nagyon komolyan veszi a szerelmet, így amikor megtalálta, kitart mellette tűzőn-vízen át. Soha nem titkolja valódi önmagát, és mindig hű az érzéseihez, meg persze a társához is. Nagyon ragaszkodik, nagyon nehezen enged el. Hajlamos túlzott áldozatokat hozni a szerelméért, és néha szinte belehal a fájdalomba.

awarenessact horoszkóp ikonok: iStock

Exit mobile version