Ezek a csillagjegyek jól elvannak egyedül is

nlc | 2019. Április 14.
Ezek a csillagjegyek a párkapcsolatban is igénylik az önállóságot. Másokhoz hasonlóan ők kevésbé ragaszkodóak, ami ugyanakkor nem jelenti, hogy ne lennének kitartóak, hűségesek. Ők valójában jól elvannak egyedül is. Te is köztük vagy? És a párod?

A Kos könnyen továbblép

Ameddig boldognak érzi magát a Kos a párkapcsolatában, addig mindenben számíthatsz rá. Amint megkérdőjelezed a közös jövőt, netalán megjelennek az első repedések a szilárdnak hitt párkapcsolatban, társad odaadása is a múlté. A Kos szereti a kalandot, egyszerűen irtózik az unalomtól. Amint úgy érzi, hogy a kapcsolat nem tud hova fejlődni, nem leli örömét a szexben, továbblép, és máshol keresi a boldogságot. Ha mindent megadsz neki, biztonságban tudhatod magad, ám ki tudja, ez mennyi ideig tart, vele ugyanis meglehetősen nehéz a tempót tartani.

A Szűz jól elvan egyedül is

Amikor a Szűz szerelmes, maximálisan mögötted áll, ám amint elveszíti az érdeklődését irántad, valójában mindennek vége. A személyisége ebben nagyon hasonló a Koshoz. Habozik, hogy rád süsse, megcsalod, ám abban is döntésképtelen, hogy otthagyjon, és mindenféle bizonyíték nélkül lépjen ki a párkapcsolatból. Így vagy úgy, ha igazán szereted őt, a hűségét illetően nem lehet panaszod, ám amint kiszeret belőled – az ok már másodlagos –, bottal ütheted a nyomát. Valójában ő nagyon jól elvan egyedül is.

A Bak gyakran rosszul választ

A Bak korántsem tartozik a leghűségesebb csillagjegyek, ám nem reménytelen vele a helyzet. Szorult beléje annyi felelősségtudat, hogy érezze a helyes lépéseket. A legnagyobb gondot esetében nem is az odaadás jelenti, hanem hogy nem a megfelelő társat tünteti ki vele. Többször is rosszul választ párt, olyanok mellett köt ki, akiknek esze ágában sincs hosszú távra tervezni, és az elköteleződéstől is félnek. S hiába támogatja társát mindenben, ha a másik nem érdemli meg. S miután előbb-utóbb rájön, hogy a párkapcsolatban nincs keresnivalója, így ő is továbbáll.

Ezek a csillagjegyek jól elvannak egyedül is (iStock)

A Halaknak különösen fontosak az érzelmek

Elméletileg a Halak nem hűtlen típus, kitart párja mellett, legalábbis ha az érzelmi megcsalást nem tekintjük megcsalásnak. Érzelmes típus, ami esetében azt jelenti, hogy a párkapcsolat lelki oldala sokkal fontosabb számára, mint a fizikai. Ebből kifolyólag ha a párja a lelki vonzalmat előrébb helyezi a testinél, nincs semmi gond, ám ha a társának a lelkizés kevésbé fontos, mint neki, akkor könnyen kifelé kacsingathat a kapcsolatból… legalábbis az érzelmeket másnál keresheti.

A Vízöntőnek fontosabbak a nemes célok a párjánál

A Vízöntő mindig az összképet nézi, nem ragad le az apró részleteknél, hiszen ő az örök „megváltó”, akinek mindig mindenre van kész ötlete. Ha bajba kerülsz, számíthatsz páratlan szellemi intelligenciájára, s biztos lehetsz benne, hogy megment. Sajnos azonban éppen ezért nem bízhatsz benne, hogy minden körülmények között hűséges marad irántad. Egy pillanat alatt kész feláldozni a párkapcsolatát bármilyen nemes cél érdekében.

A Nyilas új élményekre vágyik

Ha a legszórakoztatóbb partnert kellene kiválasztanod a csillagjegyek közül, minden bizonnyal a Nyilasra esne a választásod. A parti nélküle nem is parti. Ám ha olyan társat keresel, akivel hosszú távra tervezhetsz, stabil családi hátteret építhetsz fel, valószínűleg nem benne találod meg a szerelmedet. Ő nem könnyen kötelezi el magát, nem az a típus, akire hosszú távon stabilan számíthatsz. Őt folyamatosan új élmények inspirálják, ha pedig elunja magát, könnyen lehet, hogy új kapcsolatban keresi az új tapasztalatokat.

(via her way)

Exit mobile version