Horoszkóp

Ez a 2 csillagjegy esik át a legtöbb szakításon

Ez a két csillagjegy gyakran érezheti, hogy míg körülöttük mindenki egészséges, hosszú és boldog párkapcsolatban él, addig az ő kapcsolataik rendre szakítással végződnek. Vajon te is köztük vagy? A horoszkópból választ kaphatsz a miértekre is.

A Rák nagyon bizonytalan a párkapcsolatában

szakítás párkapcsolat csillagjegyek rák horoszkópA Rák helyzete meglehetősen kettős: egyrészt nagyon vágyik a stabilitásra, másrészt, mivel ő maga érzelmileg igen instabil, könnyen állhat a saját boldogsága útjába. Nem bízik eléggé sem önmagában, sem a párjában, hajlamos féltékenykedni és gyanakodni, nem mellesleg szinte mindent a szívére vesz. Vele sokszor előfordul, hogy olyan problémákat is beleképzel a párkapcsolatába, amelyek a valóságban egyáltalán nem léteznek, és végül ez az attitűd konfliktushoz, szakításhoz vezet. Nincs más megoldás, mint hogy saját magában találja meg először a stabilitást, és azt követően a párkapcsolatai sem vezetnek szakításhoz.

Ezek a csillagjegyek sokszor szakítanak (iStock)

Ezek a csillagjegyek sokszor szakítanak (iStock)

A Vízöntő nem szereti a szabályokat a párkapcsolatban

szakítás párkapcsolat csillagjegyek vízöntő horoszkópA szabad szellemű Vízöntőnek igazi kihívás hosszú időre lehorgonyozni egy valaki mellett. Nehezen viseli a párkapcsolattal járó szabályokat, elvárásokat, és érzelmileg is nagyon nehéz őt megközelíteni, hiszen még arra is hajlamos, hogy hidegen, távolságtartóan viselkedjen a társával. Nem véletlenül szakít olyan gyakran. A megoldás, hogy olyasvalakit keres, aki teljes mértékben hasonlóan gondolkodik a párkapcsolatról, és hasonló vérmérséklettel is rendelkezik. Ideális esetben párja legalább annyira független és kreatív, mint ő maga. Amikor szabad és önálló lehet, valójában nagyon is jól megtalálja a közös hangot még a hosszú kapcsolatban is.

bustle

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top