Horoszkóp

Ez az 5 csillagjegy gond nélkül kizár az életéből

Mielőtt rájöhetnél, hol rontottad el, már nem tudod elérni őket, mert végeztek veled. Ezek a csillagjegyek ugyanis hajlamosak lehetnek a problémák megoldása helyett a teljes elzárkózást választani. Vajon miért zárnak ki végleg az életükből? A horoszkópból kiderülnek a részletek.

A Skorpió

szakítás csillagjegyek skorpió horoszkópA Skorpió alapból sem túlzottan közlékeny típus, ha pedig valaki megsérti a lelkét, még jobban bezárkózik. Tőle soha ne is várd, hogy megadja a magyarázat lehetőségét. Nem érdekli, mit miért tettél, ha megbántottad, nem bocsát meg neked többé. Inkább végleg szakít, és lemond rólad, minthogy elnézze a hibát, amit elkövettél ellene.

A Vízöntő

szakítás csillagjegyek vízöntő horoszkópA csillagjegyek jégkirálya vagy jégkirálynője a Vízöntő. Ő se szó, se beszéd, otthagy minden olyan helyzetet, amiben kényelmetlenül érzi magát. Kívülről érzéketlennek tűnhet, amit ugyanakkor túlzás lenne a szemére vetni, az igazság inkább ott keresendő, hogy neki nagyon nehéz az érzéseit kezelnie.

csillagjegyek szakítás horoszkóp

Ezek a csillagjegyek könnyedén kizárnak az életükből (iStockphoto)

A Bak

szakítás csillagjegyek bak horoszkópAmikor a Bak úgy érzi, nincs biztonságban a szíve, tudatosan szakítja meg a kapcsolatot. Vagyis valójában megspórolja magának, hogy összetörjék a szívét. Nem arról van szó, hogy érzéketlen és szeretetre képtelen lenne, hanem épp az ellenkezőjéről: annyi érzelem szakad rá, amivel ő sem képes megbirkózni.

A Rák

szakítás csillagjegyek rák horoszkópA Rák viselkedése éretlennek vagy igazságtalannak is tűnhet, hiszen ő magyarázat nélkül vágja ki az életéből azokat a kapcsolatokat, amikre csak fájdalommal tud visszatekinteni. Ugyanakkor nem tud a viselkedésén változtatni, mert ő tényleg csak így képes megbirkózni a fájdalommal.

A Szűz

szakítás csillagjegyek szűz horoszkópÚgy tűnhet, a Szűznek jégből van a szíve, hiszen képes végleg hátat fordítani még annak is, akit addig nagyon is szeretett. Ő sem érzéketlen, csak számára könnyebb szakítani, mint törődni a másik és persze a saját érzelmeivel. Egyszerűbb neki, amikor belefeledkezik a feladataiba, és visszatér a megszokott struktúrájához.

yourtango

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top