Horoszkóp

Ezt az 5 csillagjegyet májusig jobb elkerülni

Ez az 5 csillagjegy nem mostanában éli legszívélyesebb időszakát, ezért ha nem akarsz magadnak fölösleges feszültséget, inkább ne száll velük vitába! Sőt, amíg nem köszönt be a május, a legjobb, ha minél messzebbre kerülöd őket.

1. Rák

csillagjegyek május békén hagy elkerül rák horoszkópA Ráknak májusig nagyon sok veszteséget kell feldolgoznia, és sok változást kell elviselnie az életében. Még ha segíteni akarnál is neki, most jobban teszed, ha egyedül hagyod, mert csak így képes visszatalálni önmagához. Ha pedig a te jegyed Rák, ne felejtsd el, milyen fontos az elengedés!

2. Szűz

A Szűz mostanában elég frusztrált, ha a jövője kerül szóba. Ez a frusztráció ugyanakkor úgy is a felszínre törhet, hogy rajtad vezeti le a feszültséget, és a kelleténél őszintébben tiporja földbe az önértékelésedet. Hagyd most őt, jönnek még jobb napok. Ha pedig te születtél a Szűz jegyében, most mindennél fontosabb, hogy adj magadnak időt a relaxálásra, a lazításra!

csillagjegyek május békén hagy elkerül horoszkóp

Ezeket a csillagjegyeket májusig jobb békén hagyni (iStock)

3. Nyilas

csillagjegyek május békén hagy elkerül nyilas horoszkópA Nyilas annyira össze van zavarodva, hogy maga sem tudja, mit vagy kit akar. Ahhoz, hogy minderre rájöjjön, csak a távolság lehet a segítségére, ezért most jobb őt is békén hagyni, akár a párja, akár a barátja vagy. Ha pedig a te jegyed Nyilas, ne felejts el gondolkozni, sőt akár elszámolni tízig, mielőtt megszólalsz!

4. Bak

csillagjegyek május békén hagy elkerül bak horoszkópMost meg se próbálj erőfeszítéseket tenni, hogy segíts a Baknak. Annyi stresszen és nehézségen megy keresztül, hogy a legjobb szándékodat is hátráltatásnak, akadálynak éli meg, már csak emiatt sem érdemes törnöd magad érte. Ha pedig te születtél a Bak jegyében, próbálj kedvesebb lenni azokkal, akik valóban csak a javadat akarják.

5. Halak

csillagjegyek május békén hagy elkerül halak horoszkópA Halak erején felül dolgozik, hogy másoknak segítsen, és közben nem veszi észre, hogy valójában most saját magát kéne rendbe tennie. Azzal segíthetsz neki, ha távolságot tartasz, és nem kérsz a segítségéből. Ha a te jegyed Halak, most tényleg ne feledkezz el a saját igényeidről, figyelj magadra!

awarenessact

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top