Horoszkóp

Ennek a 4 csillagjegynek muszáj néha kiszakadnia a természetbe

Ezeknek a csillagjegyeknek receptre kellene felírni, hogy minél több időt töltsenek az érintetlen természetben. A testi-lelki egészségük érdekben kifejezetten fontos, hogy kilépjenek a négy fal közül, és friss levegővel töltsék fel magukat. Te is köztük vagy?

1. Bika

csillagjegyek természet kirándulás szabadság bika horoszkópA Bika a legerősebb földjegy, ezért nem meglepő, hogy szoros kapcsolatot ápol a természettel. Minden élőlénnyel, az állatokkal, növényekkel, de valójában az egész bolygóval szemben nagyon empatikus. Elég egy kis szabadban töltött idő, esetleg némi kertészkedés, hogy megnyugodjanak a gondolatai és visszakapja a stabilitását, a lelki békéjét.

2. Nyilas

csillagjegyek természet kirándulás szabadság nyilas horoszkópValószínűleg nincs olyan Nyilas, aki ne ábrándozott volna arról, hogy hátizsákkal beleveti magát az ismeretlen vadonba, távol a civilizációtól, és kedvére kalandozhat. Ő ugyanakkor a városban is számtalan izgalmat talál, ám az igazi hely, ahol elemében érzi magát, az a vad és érintetlen természet. Minél több időt kéne kirándulással töltenie.

csillagjegyek természet kirándulás szabadság horoszkóp

Ezeknek a csillagjegyeknek muszáj a természetben tölteni az idejüket (iStock)

3. Mérleg

csillagjegyek természet kirándulás szabadság mérleg horoszkópA Mérleg a szépségnek él, így nem véletlen, hogy mindennél előbbre tartja a természet szépségeit és csodáit. Szüksége van rá, hogy időről időre rá tudjon eszmélni a természetben található szépségre, hiszen ebből merít inspirációt és energiát magának. A kemény városi élethez képest a természetben valódi spirituális élményeket élhet át.

4. Halak

csillagjegyek természet kirándulás szabadság halak horoszkópA Halak az egyik legspirituálisabb csillagjegy, az igazi transzcendentális élményeket pedig a természetben találja meg. Lételeme a szabadban töltött idő, és lehetőleg újabb és újabb helyek felfedezésére van ehhez szüksége. Csak a természetben képes igazán kikapcsolódni, feltöltődni, meditálni és pihenni.

elitedaily

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top