Horoszkóp

Ez a 4 csillagjegy folyton szerelmes

Ezek a csillagjegyek egyik kapcsolatból a másikba ugranak. Nem véletlenül tűnik úgy, mintha folyton szerelmesek lennének. A horoszkóp szerint egyszerűen gyűlölik a magányt, az egyedüllétet, ezért a szakítást követően újra és újra szerelembe esnek. Te is köztük agy?

Ezek a csillagjegyek gyűlölik az egyedüllétet, ők el sem tudják képzelni az életüket társ nélkül, egyedül. Talán a magánytól félnek, de az is lehet, egyszerűen csak kell valaki, akit mindenkor maguk mellett tudhatnak. Éppen ezért kívülről úgy tűnhet, ők egyik kapcsolatból a másikba ugranak, a szakítást követően időt sem adnak maguknak a gyógyulásra. Nekik a gyógyszert a szerelem érzése jelenti.

A Rák a szerelem biztonságát keresi

A Rák leginkább az otthonosság meleg, biztonságos érzését keresi a párkapcsolataiban. És valljuk be, ha valaki egyszerre több emberrel randizik, elköteleződés nélkül ismerkedik, ezt a melegséget nem könnyű összehozni. Nos, ő nem ilyen, neki sokkal inkább kedvére való a monogámia. Ám nehezére esik megnyílni a párjának, amíg nem biztos benne, hogy komolyak a szándékai. Folyamatosan a szerelmet keresi, élete legfőbb célja, hogy otthonra leljen, így társát is az otthona részeként képzeli el.

Ezek a csillagjegyek egyik kapcsolatból a másikba lépnek (iStock)

Az Oroszlán valódi szeretetre vágyik

Az Oroszlán azért vágyik a hosszú távú párkapcsolatra, mert szereti az ezzel járó, komoly romantikát. Szívesen ír szerelmes leveleket, nagyon szeret ajándékokat vásárolni, és úgy általában örömet okozni a szerelmének. Mindez kicsit túlzás lenne egy kis flört esetében, mély és elkötelezett kapcsolatban ugyanakkor számtalan boldog pillanatot okozhat, amikor párjával meg tudják nyitni a szívüket egymás előtt. Nem mellesleg neki egyszerűen kell a szeretet, az elismerés érzése, mely nélkül képtelen élni.

A Mérleg harmóniára talál a párkapcsolatban

Senki nem szereti annyira a komoly párkapcsolatokat, mint a Mérleg. Nem is meglepő, hiszen uralkodó bolygója, a Vénusz a szerelem, a szépség planétája is, így a hosszú távú párkapcsolat számára alapvető. Szerelem nélkül el sem tudja elképzelni az életét, ezért valójában folyamatosan a szerelem érzését keresi. Neki muszáj megosztania az érzéseit, a gondolatait, a hobbiját, a mindennapokat a párjával. Egyedül elveszíti önmagát, az egyensúlyt, a harmóniát. Akkor boldog, amikor van kivel osztozni a boldogságon.

A Skorpió szeret szerelmes lenni

A Skorpió híresen szenvedélyes, titokzatos és féltékeny csillagjegy, és ennek megfelelően szereti a komoly elköteleződést is. Elméletben jól bírja az egyedüllétet, de azért persze jobban szeret szerelmesnek lenni. Egészen és igazán szeretné megismerni a társát, és tudnia kell, hogy szerelme az övé és csak az övé, különben kezdi rosszul érezni magát a kapcsolatban. Ezért sem való neki az alkalmi randizgatás, a bizonytalanság, a kiszámíthatatlanság.

(Elite Daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top