Horoszkóp

Ez az 5 csillagjegy szívesen randizik

Vannak csillagjegyek, akik nagyon szívesen randiznak a kapcsolatuk elején. Te köztük vagy?

Ikrek

Szeretik a kihívásokat a kapcsolatban. A csillagokat is le tudják ígérni az égről, de ha nem vagy számukra elég érdekes, akkor könnyedén továbbállnak.

Mérleg

Ellenállhatatlan és bájos jegy a Mérleg, szülöttei félnek az érzelmi intimitástól, épp ezért a karizmatikus személyiségük kerül előtérbe, hogy elkerüljék, ha valaki közel kerülne hozzájuk. Igazán érdekes jegy, érdemes küzdeni érte.

randi, csillagjegy

Fotó: iStock/ m-gucci

Nyilas

Imádnak emberekkel találkozni, megismerkedni. Az első látás élményét többször megismételni. Szeretnek randizni, de nem hívei a hosszú távú kapcsolatoknak. Nem terveznek előre, lazán kezelik ezt a kérdést.

Bak

Kicsit kakukktojásnak számítanak ebben a felsorolásban, mert a Bakoknak egyszerűen nincs idejük hosszútávú kapcsolatot kialakítaniuk. De a kapcsolatukat elején szeretnek szórakozni, így ha kell, randiznak is. Leginkább az alkalmi kapcsolat hívei.

Halak

A Halak nagyon romantikusak, de romantikával kapcsolatos elvárásaik nem igazán felelnek meg a valóságnak. Szeretik a randizás izgalmát, de mert a valóság helyett fantáziavilágban élnek, nagy csalódást tudnak okozni. Mivel az elképzeléseiknek megfelelő partnert keresik, sokat randiznak!

via

(Nyitó kép: iStock/m-gucci)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top