Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy kétségtelenül a legnagyszerűbb partner

Ezek a csillagjegyek a legkülönlegesebb partnerek. Őket érdemes választanod, ha megbízható társra, hosszú és kiegyensúlyozott párkapcsolatra vágysz. Kétségtelenül ők a legjobb „házastárs-alapanyagok”. Nos, te is köztük vagy? Meglepő horoszkóp következik...

Ezek a csillagjegyek a horoszkóp szerint különleges és nagyszerű partnerek. Valamit tudnak, amit a többiek nem, és éppen ezért válik belőlük annyira vonzó társ a párkapcsolatban. Hűségesek, kitartóak, gyengédek. Szóval, ha őket választod, remek párkapcsolatra számíthatsz. Hosszú távon is. Persze, könnyen lehet, nem ők azok, akik igazán hozzád illenek, de annyi bizonyos, ha valódi párjukra találnak a személyedben, életre szóló szeretetben és elkötelezett párkapcsolatban lehet részed.

A Rák ragyogó partner

A Rák rendkívül gyengéd társ. Szenvedélyes és romantikus, nagyon erősen kötődik a párjához. Ha elkötelezi magát melletted, egészen biztos lehetsz benne, hogy az otthonotok csordultig telik szeretettel és pozitív energiákkal. Gondoskodó és nagyszerű partner még annak ellenére is, hogy időnként türelmetlen, és hajlamos lehet túlreagálni bizonyos dolgokat. Csak éreztesd vele, hogy mennyire tiszteled és szereted, és ő mindent megtesz a boldogságotokért. A családja a legfőbb értéke, szent és elválaszthatatlan kötelék.

Ezek a csillagjegyek a legnagyszerűbb partnerek (iStock)

Az Oroszlán fenséges társ a párkapcsolatában

Az Oroszlánt magabiztossága, kisugárzása, elképesztő karizmája teszi rendkívül vonzó partnerré. Ha ő a társad, akkor mindenképpen próbálj lépést tartani vele. Aktív életet él, nagyon érdeklődő típus, nem mellesleg intelligenciája, kreativitása és a szenvedélye is kiemeli őt a többiek közül. Engedd meg, hogy támogasson téged, tiszteld, és feltételek nélkül szeresd, fogadd el őt, és meglátod, mindent megtesz érted. Persze, legyél vele nagyon figyelmes, és nézd el neki, hogy otthon és társaságban is mindig ő szeretne csillogni.

A Vízöntő különleges partner

A Vízöntő azért nagyszerű társ, mert mindig a szívére hallgat, mert önzetlen, és mert minden a tőle telhetőt teszi a boldogságotokért. Nyitott, hűséges és megbízható partnerre találsz a személyében, aki ugyan néha különcnek, érthetetlennek tűnhet, de tény és való, mellette hosszú évek múltán sem érzed unalmasnak az életeteket. Végtelen szeretet lakozik a lelkében, még akkor is, ha nem igazán képes az érzelmeit felfedni előtted. Következetes, céltudatos és határozott csillagjegy, aki mindig megvalósítja az álmait.

(via higher perspective)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top