nlc.hu
Horoszkóp
Ez a 4 csillagjegy telesírja a zsebkendőjét

Ez a 4 csillagjegy telesírja a zsebkendőjét

Ezek a csillagjegyek biztosan telesírják a zsebkendőjüket. Persze ezek örömkönnyek, a meghatódás könnycseppjei. Vajon te is köztük vagy? És a párod? A horoszkópból megtudhatod, mi az, ami könnyeket csal a csillagjegyek szemébe...

Az örömkönnyektől a múltidéző könnyeken át a cateringcég épp most hozta számlát könnyekig számtalan oka lehet, hogy az esküvőre készülődve könnybe lábadnak a szemek. S melyek azok a csillagjegyek, akik nem is tudják megállni, hogy ne sírják el magukat a nagy napra várva? Íme, ők azok, akik bármikor szabad utat adnak az érzéseiknek.

Rák

Aligha meglepő, hogy a Ráknál eltörik a mécses az esküvői készülődés során. Ő alapvetően is rendkívül érzelmes típus, nagyon mélyen átéli a benne kavargó érzéseket, ráadásul nem fél mindezt a nyilvánosság elé tárni. Ha szerelmes, ő halálosan szerelmes, s a boldogító igen kimondására várva többször is gombócokkal a torkában küszködik a sírással. De ez annyira megható, nem igaz?

Ezek a csillagjegyek könnyen elsírják magukat (iStock)

Skorpió

Ne tévesszen meg senkit a „zord külső”, a Skorpió ugyanis legbelül igen érzékeny lélek. Jóllehet a párkapcsolat kezdetén határozatlannak tűnik – legalábbis az érzelmeket illetően –, amint megtalálja élete párját, soha többé nem engedi őt el. Az esküvőre készülődve a boldogság és szerelem érzése járja át a lelkét, s bár tagadni próbálja, azért ő is elpityeregheti magát. Hiába, vizes csillagjegyként ő is nagyon átéli az érzéseket.

Halak

Az álmos Halakat szintén az érzelmei vezérlik. Nosztalgiázó és ösztönös típus, szinte biztos, hogy az esküvői készülődés minden szakaszában sírva fakad, kezdve a jegyes fotózástól a köszönőkártyák postázásáig. Mélyen átéli az esküvő szervezésének minden pillanatát, de akkor is elpityeredik, amikor a szerelmére és a párkapcsolata elmélyülésére gondol, vagy a közös emlékeket veszi számba.

Mérleg

A Mérleg is érzelmes típus, még akkor is, ha általában nagyon könnyednek tűnik. Vágyik a harmóniára, az összhangra, a békére. Érzéseit is szinte mindig a környezetéhez „igazítja”: amikor tudja, hogy a családja vagy a jövendőbelije milyen izgatott az esküvő előtt, igyekszik úrrá lenni az érzelmein. Bár jól ismeri saját magát, és nem is könnyen fogja vissza a könnyeket, ő pontosan úgy tesz, ahogyan a többiek. Ha sírnak, velük sír, ha nevetnek, velük kacag.

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top