Horoszkóp

Szeptemberi tarot-jóslat: a siker útjára léphetsz…

Úgy tűnik, szeptember a változások, az új kezdet időszaka. A tarot-kártyák különleges jóslattal várnak, s minden bizonnyal nagyszerű időszak előtt állsz. S hogy mi minden vár rád az ősz első hónapjában, illetve mire figyelmeztetnek most a kártyák? Húzz egy lapot, és mindenre fény derül.

A tarot-kártyákat bármikor kérdezheted, ha tanácsra van szükséged. Ugyanazzal a kérdéssel viszont minden hónapban csak egyszer érdemes a kártyákat faggatni. Nem biztos, hogy első olvasatra azonnal megérted a tarot üzenetét. Gyakran előfordul, hogy csak valamivel később áll össze a teljes kép.

Mielőtt választanál a három tarot-kártya közül, érdemes kicsit ráhangolódni a lapokra. Gyújthatsz ehhez gyertyát, füstölőt, de már az is sokat segít, ha picit behunyod a szemedet, és ellazítod az elmét. A szeptemberi tarot-jóslathoz nézd meg a három „lefelé fordított” kártyát, és a megérzésedre hagyatkozva válaszd az egyiket. Érdemes kérdést is feltenni: Mire figyelmeztet a tarot-kártya szeptemberben? Mi a legfontosabb feladatom ebben a hónapban? A kérdést követően válassz egy tarot-kártyát, majd a kép alá görgetve olvasd el a szeptemberi jóslatot.

A szeptemberi jóslat nagyon különleges és érdekes. Annyit máris elárulhatunk, mindhárom kártya férfit ábrázol, ami annyit jelent, hogy most a férfi energiák érvényesülnek inkább: a logika, az ész, a következetesség, a céltudatosság, a fegyelem, a kitartás. 

Melyik kártyát húzod? (iStock)

Ezt jósolja szeptemberre az 1. tarot-kártya: A Bolond

Ha az első lapot választottad, A Bolond elnevezésű tarot-kártyát húztad. A királyi udvarokban a bolond volt az egyetlen, aki megmondhatta az őszinte véleményét a királynak. Persze ezt mindenkor nagyon okosan, megfontoltan, ugyanakkor humorral fűszerezve tette. Ezért is fogadta meg a király a tanácsait. Szeptember legfontosabb üzenete számodra pontosan ugyanez: legyél körültekintő, okos és megfontolt, ugyanakkor minden helyzetben vedd elő a humorodat. Az öniróniával most csodákat érhetsz el. Elsősorban magaddal legyél kritikus, persze azért ne vidd túlzásba. Az egyensúlyra, a helyes mértékre is mindenkor ügyelned kell. Túlléphetsz mindenen, ami már csak visszahúzna téged. Az akadályokat eltiporhatod, átlépheted. A múlt helyett most már a jövő felé fordulj. Ne engedd, hogy bármi vagy bárki eltántorítson a céljaidról. Figyelj a belső hangokra, és pontosan tudni fogod a legjobb megoldást.

Ezt jósolja szeptemberre a 2. tarot-kártya: A Diadalszekér

Ha a második kártyát húztad képzeletben, A Diadalszekér tarot-lap jóslatát olvashatod. A kártya nagyszerű lehetőséget mutat, ugyanis végighaladtál egy úton, és most learathatod a dicsőséget. Kezedben tartod az életedet, tudod, mit és hogyan akarsz elérni és megvalósítani. Nagyon közel a cél, de a célvonalon még nem haladtál át. De az biztos, hogy a legjobb úton jársz, jó döntéseket hoztál az elmúlt időszakban, amiért nagyon sokan csodálnak és talán picit irigyelnek is téged. Siker, boldogság, elismerés és jutalom vár. Arra viszont nagyon figyelj, hogy ne szálljon a fejedbe a dicsőség. Ez még nem az út vége, inkább egy fontos állomás az életedben. Szeptemberben pihenj meg egy kicsit, fürödhetsz is a sikerben, de aztán újult erővel „csapj a lovak közé”, és indulj az újabb megmérettetésre. Már gyűjtöttél tapasztalatokat, amelyeket használhatsz a jövőben is. Csak így tovább!

Ezt jósolja szeptemberre a 3. tarot-kártya: A Mágus

A harmadik tarot-kártya A Mágus lapja. A tarot első Nagyarkánumát húztad, ami azt jelenti, hogy tisztalappal kezdhetsz valami újba. Te vagy a saját életed mágusa, rajtad múlik, mi mindent teremtesz, milyen varázslatokkal éled az életedet. Kezedben a lehetőségek. Minden adott, hogy a kitűzött célokat elérhesd és megvalósíthasd. A jövőbe tekintesz, bizakodó és optimista vagy. Szeptember számodra mindenképpen az új lehetőségek, az újrakezdések hónapja. Miben újítanál? Miben változtatnál? Miben szeretnél te magad megújulni? Ezek a legfontosabb kérdések, amelyeket mindenképpen érdemes feltenni magadnak. Most valóban a siker útjára léphetsz, te vagy a saját szerencséd kovácsa. Mire vágysz a leginkább? Tedd meg érte már ma az első lépést. Nem kell nagyot, de az életed óriásit változik…

Vajon mit jósolnak szeptemberre a tarot-kártyák? (Szeccessziós tarot – nlc fotó)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top