Horoszkóp

Szeptemberi horoszkóp: szeretet, béke, harmónia

Szeptember egyik legjelentősebb égi eseménye a Merkúr és a Vénusz bolygó együttállása. A két bolygó a szeretet, az elfogadás megtapasztalásában támogatja a csillagjegyeket. Az elkövetkező hónapban mindenki szeretné elkerülni a vitákat, a szóváltást, de kompromisszumot is könnyebb lesz kötni. A kapcsolatok pedig nagyszerűen alakulnak...

Szeptemberben különleges lehetőségeket jeleznek a bolygók és a közöttük létrejövő fényszög-kapcsolatok. Minden, amit az előző hónapban elindítottál, szeptemberben beérhet. Annak ellenére, hogy véget ért a nyár és megkezdődik az iskola, mégis valahogy sokkal könnyebb lesz a változásokhoz alkalmazkodni. Ebben a kedvező időszakban most mindenki szívesebben köt kompromisszumokat, a szeretet, a kedvesség elsődlegesen lesz. S hogy mi mindenre számíthatsz az ősz első hónapjában? Csillagjegyednél elolvashatod a választ. 

Kos – szeptemberi horoszkóp

Kos jegyűként összességében pompás időszak következhet, amikor az élet több területén élvezheted az előnyös helyzeteket. Különösen a munkában, megélhetésben alakulhatnak úgy a dolgok, ha eddig az életnek ezen a területén szorongás keríthetett hatalmába, az most megszűnik. Nem kedvez viszont az idő a külfölddel kapcsolatos ügyeknek. Ha tanulmányokat folytatsz, tartsd nyitva a szemedet és a füledet, mert így kerülheted el a tévedést.

Bika – szeptemberi horoszkóp

Bika jegyűként még az is lehet, hogy a szerelmi kapcsolatokban egyik pillanatról a másikra alakul ki őrjítőnek bátran nevezhető szituáció. Az is megeshet, hogy te leszel, aki úgy viselkedik, hogy a környezetedben élők nem ismernek rá. Közben olyan esemény is történhet, amely miatt más színben láthatod a jövődet. Ez jótékony hatást gyakorolhat a biztonságérzetedre. Egészségi probléma kialakulására is nagy esély van szeptemberben.

Ikrek – szeptemberi horoszkóp

Ikrek jegyűként a párkapcsolatokban nem alakul minden úgy, ahogyan szeretnéd. A szerelmi viszonyokban, ha alkalmazkodni tudsz a kedvesedhez, nem lesz olyan probléma, amelyet ne tudnátok megbeszélni és megoldani. A házasságokban, régi együttélésekben a társad anyagi ügyeinek alakulása miatt jelentkezhet olyan helyzet, amely jó hatást gyakorol még a te biztonságérzetedre is. Ha egészségi problémád van, ne izgulj, a dolgok szerencsésen záródnak.

Kedvező lehetőségeket mutatnak szeptemberre a bolygók (iStock)

Rák – szeptemberi horoszkóp

Rák jegyűként a sikeres kommunikáció hónapjának is nevezhető ez a mostani. Még az is lehet, szót értesz olyan személlyel, akivel korábban kiástátok a csatabárdot. Azonban nincs értelme olyas valakivel erőltetni a beszélgetést, akivel a te hibád miatt romlott meg a kapcsolatotok. A párkapcsolatokban olyan esemény történhet, amelynek köszönhetően a szerelmetek szorosabbá válhat. Akivel most hoz össze a sors, a jövőt is tervezgetheted.

Oroszlán – szeptemberi horoszkóp

Oroszlán jegyűként érdekes módon, amíg a kollégákkal, rangban alattad állókról van szó, sikereket könyvelhetsz el. Ám a feletteseddel, a rangban feletted állókkal most őrjítő helyzet jöhet létre. Anyagi ügyeid változatos képet mutathatnak, mert az elkerülhetetlen kiadások mellett olyan bevétel is ütheti a markodat, amelyre nem számítasz. Ha szülő vagy, gyermekednek szeptemberben nagy szüksége van a támogatásodra.

Szűz – szeptemberi horoszkóp

Szűz jegyűként nagyon jól tudod képviselni a saját érdekeidet. Különösen, ha párkapcsolatról van szó, amelynek során mindent elérhetsz, amit csak célul tűztél magad elé. Ugyan nem fogsz térdig gázolni a húszezresekben, de anyagi ügyeid alakulása miatt örömödben fülig ér a szád. Ha ingatlanügyletet bonyolítasz, figyelmesebbnek kellene lenned, illetve a szabályokat, törvényeket be kell tartani, ellenkező esetben kiürülhet a családi kassza…

Mindenki szívesebben köt kompromisszumokat szeptemberben (iStock)

Mérleg – szeptemberi horoszkóp

Mérleg jegyűként, ha vannak titkaid, azokra most nagyon vigyázz, mert minden esély meg lesz rá, hogy ezek napvilágra kerüljenek és óriási botrányt okozzanak. Ha nagyobb utazásra készülsz, az jól sikerülhet, az életnek ezen a területén elégedettséget érezhetsz. Egészségedre, testi épségedre jobban ügyelj, mert egyik pillanatról a másikra ledönthet a betegség a lábadról. Szomszéd vagy testvér szeptemberben az agyadra mehet.

Skorpió – szeptemberi horoszkóp

Skorpió jegyűként a szerelem ege hol vakítóan kék, hol viharfelhők tornyosulhatnak fölötted. Ha az anyagiak nem játszanak szerepet a magánéletedben, a párkapcsolatod úgy alakulhat, ahogyan szeretnéd. Többször juthat eszedbe a múlt, exed körül is foroghatnak a gondolataid. A baráti kapcsolatok főszerepet játszhatnak most az életedben, ennek köszönhetően akár előnyös helyzetet élvezhetsz. Ha szülő vagy, csemetéd miatt extra kiadásod lehet.

Nyilas – szeptemberi horoszkóp

Nyilas jegyűként a munkában, megélhetésben történhetnek olyan változások, amelyek miatt elégedettséget érezhetsz. Ez az új helyzet jó hatást gyakorol a biztonságérzetedre, és még olyan tervet is meg tudsz valósítani, amiről talán korábban úgy gondoltad, lehetetlen. Kolléga irigy viselkedése előtt döbbenten állhatsz. De az is lehet, plusz feladatot kell elvégezned, ami viszont szeptemberben nem okoz nehézséget…

Szeptemberben szeretet, béke, harmónia vár a csillagjegyekre (iStock)

Bak – szeptemberi horoszkóp

Bak jegyűként kedvez az idő utazásnak, de az is lehet, hogy olyan esemény történik veled, amely miatt az életed másfajta mederbe terelődik. A környezetedben van olyan személy, aki áskálódhat, és megpróbál ellehetetleníteni téged. Ezt nem hagyhatod! Állj ki magadért, mert senki sem fogja megtenni helyetted. Kedvez az idő a szerződések kötésének, amihez a nevedet adod, abban fantasztikus sikereket érhetsz el.

Vízöntő – szeptemberi horoszkóp

Vízöntő jegyűként most nem kedvez neked az idő az ingatlanügylet bonyolítására. Illetve előfordulhat, hogy rokon viselkedése miatt nyílhat ki a kisbicska a zsebedben. Megeshet, hogy egy rászorulónak kell a segítségére sietned, emiatt akár a napjaidat is át kell szervezni. Pénzügyek terén nagyobb óvatosságra lenne szükség, mert figyelmetlenség miatt veszteség vagy kár is érhet. De ha pénzről van szó, könyvelésed bevétel oldala mutathat nagyobb mozgást szeptemberben.

Halak – szeptemberi horoszkóp

Halak jegyűként a házasságokban, régi párkapcsolatokban a társad rokonsága miatt az idegeid megfeszülhetnek. Ha egy mód van rá, a velük való kommunikációt csökkents a legkisebbre, így kerülheted el, hogy olyan dolgokat mondjanak, amelyek akár meg is betegíthetnek. A munkahelyeden olyan változásra van kilátás, amely miatt még az is lehet, hogy több teher nehezedik a válladra. Viszont a több munka, több bevétellel is jár…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top