Horoszkóp

Heti holdhoroszkóp 2019. október 16-22. – Sértődős hangulatot sejtet a Hold a héten

Az elkövetkező napokban csupa sértődős, túlérzékeny emberrel hozhat össze a sors. Persze az is lehetséges, hogy te leszel jóval érzékenyebb, mint általában. Érdemes felkészülni a hullámzó érzelmekre, meg mindarra, amit a holdhoroszkóp javasol az előtted álló hétre.

Az októberi fogyó Hold segít a selejtezésben, a méregtelenítésben és a fogyásban is. Használd ezt az esélyt, és kövesd az útmutatást, amit a hagyomány mélyen tiszteletben tart. A régiek tudták, mire használják a Hold energiáját, és azt is, hogyan érdemes, sőt tanácsos együtt működni a Holddal. Te sem fogod megbánni…

SZERDA – október 16.: A Bika fogyó Hold arra ösztönöz, hogy menj ma kozmetikushoz, fodrászhoz, manikűröshöz. Most érdemes szőrteleníteni is. Ha megfogadod a régiek javaslatát, és ma szabadulsz meg a nem kívánatos szőrszálaktól, a hatást sokkal tartósabban élvezheted. A bőrtisztítás, a peeling is nagyon hatékony ma.

CSÜTÖRTÖK – október 17.: Hajnalban a Hold átlép az Ikrek jelébe. Az időjárástól függetlenül fontos, hogy ma nagyon sokat és alaposan szellőztess. A rossz levegőt frissre cserélheted, a fáradtságot frissességre. Ha teheted, gyalog menj munkába, suliba. Az is jó, ha előbb teszed le az autót, előbb szállsz le a buszról, és onnan gyalogolsz. Még jobb, ha sétálsz egy nagyot, de érdemes például ütemezel a futást, a biciklizést.

PÉNTEK – október 18.: Ma egész nap az Ikrekben jár a Hold, ami mára is a tegnapihoz hasonló tanácsokat javasol: szellőztess gyakran, gyalogolj, sétálj, fuss, és egyáltalán tölts minél több időt a szabadban. Emellett szellemi táplálékra leszel kiéhezve. Menj színházba, moziba, koncertre, előadásra. Minden élmény frissítően hat most az elmédre.

Sértődős hangulatot sejtet a Hold az elkövetkező napokban (iStock)

SZOMBAT – október 19.: Szombaton délben a Hold belép a vizes Rák jelébe. Innentől kicsit érzékenyebb, sértődékenyebb, szentimentálisabb hangulatba kerülhetsz. Fontossá válik a család, a szüleid és az édesanyád is. Őt nem csak anyák napján köszöntheted fel, bármikor vihetsz neki virágot. Például ma is. Hidd el, nem fogja megunni, és nagy örömet szerzel neki.

VASÁRNAP – október 20.: Egyre fogy a Hold, ami nagyon kedvez a méregtelenítésnek és a fogyókúrának. Ezt felgyorsíthatod szaunázással, inhalálással, detoxikáló teával. A vizes jegyben járó Hold szerint tanácsos ma mosni. A fogyó Hold garantálja, hogy gyorsan és látványosan eltűnnek a makacs foltok és szennyeződések.

HÉTFŐ – október 21.: A vizes Rák jegyben járó Hold kora estig a „vizeknek” kedvez: esős lehet ma az idő, ettől függetlenül moshatsz, megöntözheted a szobanövényeket. Még fogy a Hold, ami a méregtelenítésnek és a selejtezésnek továbbra is kedvez. Nem kell kidobnod semmit, inkább ajándékozd el jótékonysági szervezeteknek a számodra már szükségtelen holmikat. Ugyanakkor fodrászati és kertészeti tilalmat mond mára a hagyomány. Ha lehet, várj egy napot a hajvágással. Nem bánod meg…

KEDD – október 22.: Az Oroszlán fogyó Hold már nagyon is alkalmas a hajvágásra. Dúsabb és egészségesebb lesz a hajad, ha ma mész fodrászhoz. Továbbra is aktuális a méregtelenítés, a fogyókúra és a selejtezés. Közeleg az újhold. Van még pár napod, ha megszabadulnál néhány fölös kilótól, és persze a már régóta nem használt, kidobásra ítélt cuccoktól.

Erre figyelmeztet a fogyó Hold a héten

Ezekben a jegyekben jár a Hold a héten (nlc)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top