Horoszkóp

Heti holdhoroszkóp 2019. október 23-29. – Kihagyhatatlan lehetőséget rejt a Skorpió újhold

Kihagyhatatlan lehetőséget rejt a Skorpió újhold. Hétfőn csodálatos új kezdetben lehet részed, persze, csak ha nyitott vagy rá. S milyen titkokat nyitnak meg előtted az elkövetkező napok? A holdhoroszkópból minden kérdésre választ kaphatsz.

A hétfő hajnali Skorpió újhold segít a testi, lelki, szellemi regenerációban. Az újholdat követően ismét gyarapodik a Hold, növeszti valójában mindazt, amit újhold napján elültetsz, elkezdesz. Használd ki ezt a rendkívüli lehetőséget.

SZERDA – október 23.: Az Oroszlán Hold aktívvá tesz téged. Az ünnepnapot már csak ezért is nagyon jó, ha aktívan töltöd. Ne feledd, még mindig fogy a Hold, ami szerint aktuális a méregtelenítés, a fogyókúra és a selejtezés. Ugyanakkor egyre közeleg az újhold. Van még pár napod, ha megszabadulnál pár dologtól.

CSÜTÖRTÖK – október 24.: Csütörtökön már a szorgalmas és kötelességtudó Szűz jelében jár a Hold, ami a legjobbkor jön, hiszen ma már dolgoznod kell. Ha kertes házban élsz, délután gondoskodhatnál a madarakról. Még ugyan messze a tél, de érdemes feltölteni a madáretetőt, itatót is. A hajvágás, hajfestés és dauerolás is aktuális ma.

PÉNTEK – október 25.: Csak éjjel vált jegyet a Hold, ami azt jelenti, hogy az előző napra vonatkozó tanácsok ugyanúgy érvényesek mára is: pénteken szorgalmasan, kötelességtudóan végzed a munkádat, a gondoskodás is fontos, de ma is aktuális a hajvágás, hajfestés, dauerolás. Sőt, mivel a péntek vénuszi nap, a szépítkezés ma különösen látványos.

Különleges lehetőséget tartogat a hétfői Skorpió újhold (iStock)

SZOMBAT – október 26.: A Mérleg jelében járó Hold kulturális élményekre tesz nyitottá. Felébred benne a szépség iránti vágy. Mehetsz ma koncertre, előadásra, színházba, moziba, kiállításra. Fantasztikus módon fel fogsz töltődni általa. A levegős Mérleg kedvez az alapos szellőztetésnek is. Érdemes ma minden ajtót, ablakot kinyitni a lakásban. És persze minél több időt tölts a friss levegőn.

VASÁRNAP – október 27.: Vasárnap kezdődik a téli időszámítás, ezért az órákat át kellett állítanod hajnali 3 óráról 2 órára. Vagyis elvileg 1 órával többet alhatsz ma. Ez remek hír. Mivel még mindig a levegős Mérlegben jár a Hold, nem kéne kihagynod a szellőztetést. És a fogyó Hold jegyében érdemes testradírt, arcradírt is használnod.

HÉTFŐ – október 28.: A hajnali újhold újító hatással van rád, és mindarra, amiben újítani akarsz. A Skorpió a merészség jegye, tehát legyél merész most te is. Vállalj be merész újításokat, nem fogod megbánni. Legyen szó testi, lelki, szellemi témáról, a lehetőségek határát te szabod meg. Az újhold hatásáról a táblázat alá görgetve olvashatsz részletesen.

KEDD – október 29.: Még ma is egész nap a Skorpióban jár a Hold, vagyis valójában nem maradtál le semmiről. Még ma is erősen érződik a tegnapi újhold hatása. Ma is újíthatsz, megújulhatsz kívül-belül, testi, lelki, szellemi téren. És ne felejtsd ma megöntözni a virágaidat, a szobanövényeket. Nem mellesleg a mosás is jóval hatékonyabb a vizes napokon.

Erre figyelmeztet a fogyó Hold és a Skorpió újhold a héten

Hétfőn újhold lesz a Skorpió jelében (nlc)

A Skorpió Hold a regeneráció újholdja

Október 28-án, hétfőn hajnalban 04:40-kor a Nap és a Hold együtt áll a Skorpió jelében. Ez az újhold pedig nagyszerű lehetőség, a legjobb esély a testi, lelki, szellemi regenerációra. Ha betegeskedtél korábban, vagy bajlódtál megoldhatatlannak tűnő kihívással, most nagyon intenzíven érezheted a Hold gyógyító erejét. Az újhold mindig új ciklust indít el, legyen szó egészségről, szerelemről, munkáról, pénzről, bármiről, merőben újra számíts! Ha pozitívan állsz hozzá, pozitív értelemben számíthatsz új fordulatra. Amennyiben a Skorpió jegyében születtél, neked ez az év legfontosabb újholdja. Most, a születésnapod közelében érdemes megállnod egy pillanatra. Gondold ki, miben szeretnél újítani, változtatni. Az újhold segítségével nincs lehetetlen, bármilyen újdonság is foglalkoztasson. A hétfő hajlani újhold megújító hatását még a következő napon is érezheted. Érdemes halványzöld, vagy fehér gyertyát gyújtanod, és valami újat kívánnod, mindegy, melyik csillagjegyben születtél.

Újhold napján gyújts halványzöld gyertyát, és teljesülnek a kívánságok (iStock)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top