Így hat a csillagjegyekre az aszcendens

nlc | 2019. November 08.
A horoszkóp a pontos születési időpont alapján mutatja meg az aszcendensedet. A felkelő jegy lehet ugyanaz, mint a csillagjegyed, de az esetek többségében inkább eltér attól. Mindenesetre nagyon lényeges információt hordoz rólad. Ha tudod az aszcendesedet, tudhatod azt is, milyennek látnak téged a többiek...

Ha te is mélyebben érdeklődsz az asztrológia iránt, nem újdonság számodra, hogy a csillagjegy mellett a horoszkópodra az emelkedő jegy, vagyis az aszcendens is rányomja bélyegét. S miután az aszcendens a külvilágnak mutatott arcodat jelképezi – amolyan maszknak is tekinthető –, sokkal többet felfed a személyiségedből, mint gondolnád.

Az aszcendens jelzi, hogyan éled a mindennapokat, miként reagálsz a napi kihívásokra. Persze nem árt szem előtt tartani, hogy nincs két egyforma ember, hiszen az aszcendensnek is ugyanúgy van uralkodó bolygója, mint a csillagjegyednek. Így például, ha Kos az aszcendensed, amelynek uralkodó bolygója a Mars, és a Nyilas jegyében születtél, egészen másként reagálhatsz a világra, mint az, akinek szintén Kos az aszcendense, de a Skorpió jegyében áll a Napja.

Nos, kíváncsi vagy rá, miként látnak a többiek téged? Keresd meg az aszcendensedet, és mindenre fény derül. Ha nem ismered ezt a jegyet, ide kattintva a kalkulátor segítségével kiszámolhatod.

Kos

Ha Kos az aszencendesed, a legtöbben egyenes embernek tartanak téged, aki nem szeret kertelni. Életerős vagy, nem szorulsz mások támogatására, szereted a kihívásokat, ám a versenyszellem nem ragadtat el. Olyannak tűnsz, mint aki teljesen egyben van.

Bika

Ha Bika az aszcendensed, közvetlen embernek találnak téged a többiek, melletted hamar megnyílnak, ám te jóval óvatosabb vagy ezen a téren. Egyeseknek úgy tűnhet, hogy jóval nagyobb tulajdonságot tulajdonítasz az anyagi javaknak, mint kellene.

Ikrek

Ha Ikrek az aszcendensed, másoknak úgy tűnhet, egyfolytában jár a szád, s mindig szórakozáson töröd a fejed. Talán picit felvágós vagy, s állandóan viccelsz, ám ugyanakkor könnyen elveszted a magabiztosságodat. Önfeledt jókedvedet nagyra értékeli a környezeted.

Rák

Ha Rák az aszcendensed, nagyon jó lelked lehet, akit gyakran kihasználnak a többiek. Több szempontból is sajnálnak téged, s valahogy mindig úgy alakul, hogy háttérbe szorulsz. Bár sokan keresik társaságodat, nem olyan őszinték, mint amilyen te vagy velük.

Oroszlán

Ha Oroszlán az aszcendensed, a legtöbb ember szemében jóval önteltebbnek tűnsz, mint amilyen valójában vagy. Úgy viselkedsz, mintha kizárólag önmagaddal lennél elfoglalva, talán még beképzeltnek is tartanak téged. Mindazonáltal erős a kisugárzásod, amivel nagyon erősen vonzod a többieket, ám időnként tartanak is tőled.

Aszcendensed elárulja, milyennek látnak téged a többiek (iStock)

Szűz

Ha Szűz az aszcendensed bosszantónak tartanak téged a többiek, mert mindig mindenről van megjegyzésed, s az a legritkább esetben hízelgő számukra. Ez az ellenszenv folyamatosan enyhül, minél jobban megismernek téged. Persze, még ez sem igazán változtat a tényen, hogy néha tényleg idegesítő lehet a társaságod.

Mérleg

Ha Mérleg az aszcendensed, hiszékenynek tartanak téged a többiek, és úgy vélik, mindent megcsinálsz, amit csak kérnek tőled. Kedvességed okán egyszerűen nem tudsz visszavágni senkinek. Megnyerő és alkalmazkodó embernek tűnsz, akivel könnyű dűlőre jutni, de mintha senki sem akarna téged mélyebben is megismerni.

Skorpió

Ha Skorpió az aszcendensed, kívülről érzelmesnek látnak téged, ám ugyanakkor nagyon zárkózottnak tartanak a többiek. Elragadó a személyiséged, aki nagyon erősen vonzza magához az embereket. Mindenki igyekszik felkelteni a figyelmedet, ha eddig nem vetted volna még észre…

Nyilas

Ha Nyilas az aszcendensed, sokan felelőtlennek és könnyelműnek tartanak téged, és talán nem is igazán akarnak közel kerülni a lelkedhez. Ugyanakkor mégis sokan vonzódnak hozzád. Nehéz viszont eldönteni, valóban kedvelhetnek téged, vagy inkább nem. De ez csak azért lehet, mert nem könnyű kiismerni téged.

Bak

Ha Bak az aszcendensed, a többiek olyan embernek tekintenek, akinek fontos a szakértelem. Ha eldöntesz valamit, azt te minden esetben véghez is viszed. Nem szokásod elhagyni magadat, kemény, határozott és erős jellem vagy.

Vízöntő

Ha Vízöntő az aszcendsed, nagyon különleges embernek tartanak téged a többiek, aki ugyanakkor sosem rejti véka alá a véleményét. Bár időnként unalmasnak tűnhetsz, mindig valami izgalmas dolgon töröd a fejed. Nem véletlenül kíváncsiak rád olyan sokan.

Halak

Amennyiben Halak az aszcendensed, olyan embernek tűnsz a többiek szemében, akinek a legszívesebben azonnal kiöntenék a lelküket. Szeretsz szórakozni, s nem vesződsz olyan dolgokkal, amelyet mások elvárásai miatt kellene tenned. Szívesen segítesz másoknak, de inkább a magad világában, a saját elvárásaid szerint élsz.

(via awareness act)

Exit mobile version