Horoszkóp

Nagyon fontos információt rejt a Hold állása a horoszkópodban

A Hold helyzete a horoszkópban az egyik legfontosabb információt árulja el rólad. A csillagjegy és az aszcendens mellett ugyanis a Hold állása közli a leglényegesebb részleteket. Nos, hol járt a Hold a születésed pillanatában, és hogyan befolyásolja a személyiségedet? Izgalmas részletek következnek.

Talán eddig nem is gondoltad volna, mennyire fontos a Hold helyzete a horoszkópod elemzésekor. Számos információt árul el rólad, főként az érzelmeidről, a motivációdról, de arról is, mennyire tudod megélni a valódi és mély érzéseket. Nos, melyik jegyben tartózkodott a Hold a születésed időpontjában? És vajon mit árul el rólad? Ha nem tudod a Hold helyzetét a horoszkópodban, ingyenesen letöltheted a horoszkópkészítő programot.

A Hold a Kos jegyében

Ha születésed időpontjában a Hold a Kos jegyében tartózkodott, akkor az jelentősen lassíthat. A Hold türelemre kényszeríthet, a földi dolgoknál az érzelmek fontosabbak. Hajlamos lehetsz elveszíteni a fejed, de aztán ugyanilyen gyorsan le is higgadsz.

A Hold a Bika jegyében

Ha a Hold a Bika jegyében tartózkodott a születésed pillanatában, a személyiségjegyek ismerősnek tűnhetnek. A Bika horoszkópja szerinti barátságos, kedves személyiséget hordozod te is. Kitartó és megbízható ember vagy, aki mindenkor elvégzi a rá bízott feladatokat. Nagyon romantikus lehetsz, mélyen érzel, és kitartasz jóban-rosszban a szerelmed mellett.

A Hold Ikrek jegyében

Az Ikrek Hold éles elmével áldott meg téged, igazán vicces, vidám és derűs jellem vagy. Csak a hozzád igazán közel állók tudhatják, hogy időnként mennyire kiszámíthatatlanul viselkedsz, és humoros feled másik oldala is nagyon borús tud lenni. Ideges, kapkodós is lehetsz, ugyanakkor kiváló szónoki képességeid vannak.

A Hold a Rák jegyében

A Hold ebben a csillagjegyben valójában otthon tartózkodik, hiszen a Rák uralkodó bolygója maga a Hold. Mindez pedig azt jelenti, hogy nagyon erősen ragaszkodsz az otthonodhoz, a szeretteidhez és minden olyan dologhoz, tárgyhoz, ami igazán fontos számodra. Erősen törekszel a lelki béke, a harmónia elérésére.

A Hold az Oroszlán jegyben

Az Oroszlán Hold szerint alapvetően társaságkedvelő típus vagy, de valójában te jóval visszahúzódóbb lehetsz, mint az Oroszlán jegyűek. Hiszen ők kifejezetten szeretik a figyelmet, ugyanakkor a Hold azt mutatja meg, mi az, amiben valóban kényelmesen érzed magadat. Szívesen kontrollálsz másokat, de sok kényeztetésre, szeretetre és elismerésre vágysz.

A Hold a Szűz jegyben

A Szűz jegyben tartózkodó Hold azt jelenti, hogy amíg minden a legnagyobb rendben van körülötted, kényelemben érzed magad. Lényeges, hogy minden, a legapróbb dolog is a helyén legyen. Amikor a rend felborul, igencsak előkerül az aggodalmas és problémázós éned. Igényes vagy magaddal és másokkal szemben is.

Nagyon fontos részleteket árul el rólad a Hold állása a horoszkópban (iStock)

A Hold a Mérleg jegyben

A Mérleg Hold szerint számodra mindennél fontosabb a stabil és erős párkapcsolat. Baráti társaság nélkül is boldogtalan lehetsz, ilyenkor félembernek érzed magad. Rokonszenves természetű vagy, ápolod a baráti és rokoni kapcsolatokat. Elragadó a külsőd, legyél akár férfi, akár nő. Az is biztos, hogy az egyensúlyra, a harmóniára törekszel az életedben.

A Hold a Skorpió jegyben

Míg mindenki más számára a földi és fizikai dolgok lehetnek a legfontosabbak, addig a Skorpió Hold óriási érzékenységet ad a számodra. Érzelmi stabilitásra, támogatásra, nagy fokú érzékenységre vágysz. A párkapcsolatban kitartó és odaadó társ vagy, megbízható és nagyszerű partner, nem mellesleg bámulatos szerető is.

A Hold a Nyilas jegyben

A Nyilas Hold szabad lélekre utal. Ha a Hold ebben a jegyben tartózkodott a születésedkor, egészen biztosan szeretsz utazni, új helyeket, kultúrákat megismerni. Szívesen segítesz másoknak, de nagyszerű tanár is lehetsz. A napi rutin egy idő után biztosan untat, és vágysz a változásokra. Keresed az izgalmat az életedben.

A Hold a Bak jegyben

Rendkívüli gyakorlatiasságot ad neked a Bak Hold. Szilárd és megbízható támaszt nyújtasz a környezetedben élőknek. Kiváló a szervezői adottságod és a kézügyességed. Értékesnek és hasznosnak szeretnéd magad érezni mindenben, amit teszel, és amit mondasz. Céltudatosan éled az életedet.

A Hold a Vízöntő jegyben

Folyamatosan tanulsz és fejleszted magad, ha a Vízöntő jegyében tartózkodott a Hold a születésedkor. Nagyon tájékozott ember lehetsz, minden érdekel, ami körülötted zajlik. Idealista, különleges látásmódod a legpozitívabb tulajdonságaid közé tartozik. Segítőkész, nagylelkű ember vagy.

A Hold a Halak jegyben

Kifejezetten álmodozó típus lehetsz, ha a Halak jegyében állt a Hold születésedkor. A realitás, a való élet nem igazán érint meg. Időnként igencsak szétszórt, nagyon befolyásolható és rendkívül érzékeny lehetsz. Ugyanakkor bámulatosan nagylelkű és áldozatkész vagy másokkal. Időként különleges látomásaid is lehetnek.

(via AstroSpeak)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top