Horoszkóp

Ismerd meg a legundokabb csillagjegyeket!

Vannak emberek, akiknek egyszerűen csupa keserűség az élete. Ha valami nem úgy megy, ahogy szeretnék, azonnal neheztelni kezdenek. Talán túl sokat csalódtak már az életükben, de ezek a csillagjegyek tényleg sokat kekeckednek.

Oroszlán

Az Oroszlán igyekszik nagyon kedves és barátságos lenni, mindegy, épp mit csinál. De ez nem mindig működik. Valójában, amikor valami különösen drámai érzés keríti hatalmába, akkor képes bármit kieszközölni bárkinél, ami elég kimerítő a környezete számára. Ez egy idő után kevéssé izgalmas, mint fájdalmas.

Az Oroszlán különösen undok tud lenni, ha nem a szája íze szerint mennek a dolgok. Nem kimondottan önző, de nagyon féltékeny tud lenni, ez pedig agresszivitásba, arroganciába csaphat át, képes lenyomni a partnerét, hogy ő ismét magasabban lehessen. És amint rájön, hogy nem lehet mindenben a legjobb, csak egyre keserűbb lesz.

Szűz

A Szűz tud nagyon keserű lenni, de csak a saját életével kapcsolatban. Nagyon kritikus önmagával, főleg, amikor a dolgok nem pont úgy mennek, mint ahogy eltervezte. Ilyenkor nem tudja máshogy megoldani a helyzetet, csak zsémbességgel.

Most már tudod, miért undok (Fotó: Pexels.com)

Kívülről zsémbesnek látod, de belülről valójában rettentően megkeseredett. Sajnos a Szűz jegyében születettek nem azok, akiket le tudsz dumálni a tető széléről. Jobb, ha hagyod, hogy maga oldja meg a problémáit.

Skorpió

Ha a csillagjegyek legundokabbikát keressük, a Skorpiót mindenképp számításba kell vennünk. Egy Skorpió simán képes azt hinni, hogy az összes idő és erőfeszítés, amit egy barátságra, munkára vagy a családjára szán, az azt eredményezi, hogy mindennek úgy kell működnie, ahogy ő szeretné.

Persze az élet sosem úgy működik, ahogy a Skorpiók akarják, és a legkisebb kényelmetlenség is megriasztja őket. Az sem segít, hogy az övék egy szenvedélyes és tüzes csillagjegy. Fontos, hogy ne nagyon menj bele egy Skorpióval vitába, mert imád érvelni.

Bak

Igen, a Bak félelem nélküli és szorgalmas, de nagyon pesszimista és engesztelhetetlen is. És ha valaki ennyire pesszimista, az általában azt jelenti, hogy egyáltalán nem fog kiállni melletted. Ha nem azt mondod a Baknak, amit hallani akar, akkor egyáltalán nem hallgat rád.

Ijesztő? Eléggé. Főleg azért, mert amikor épp a legkeserűbb és legundokabb stílusát veszi elő, nagyon agresszív is tud lenni.

Szereti a felelősséget, és szereti hallani az igen szót (és utálja, hogy más emberek kérdéseivel kell foglalkoznia), így hacsak nem az ő szükségleteinek ellenőrzésével foglalkozik, akkor garantálható, hogy az undok hozzáállása megjelenik. (Via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top