Horoszkóp

Ha fontos az újdonság és a változatosság, ezekkel a csillagjegyekkel randizz

Fontos a változatosság? Az újdonságok? Akkor a horoszkóp szerint ezekkel a csillagjegyekkel kéne randiznod. Az biztos, mellettük sosem unatkozol majd, és nagyszerű élményekben lesz részed. Te köztük vagy? És a párod?

Mindenki művész valamiben a maga módján, ám ezek a csillagjegyek látványosan kiemelkednek a tömegből. Lehet, hogy odavan a kiállításokért, s egyik helyről a másikra cipelné a párját, folyamatosan új ötletekkel rukkol elő, s másokra is ösztönzőleg hat. Lehet, hogy politikai aktivistaként képzeli el a jövőjét, vagy csupán gardróbja újratervezésén ábrándozik, az biztosra vehető, hogy a végeredmény teljesen eltérő a megszokottól. Lássuk, melyik az a négy csillagjegy, akikkel érdemes randiznod, ha újdonságra vágysz.

A Halak

Az ábrándozó Halak csillagjegyet a kreatív ösztönei irányítják. Mély érzésű és költői, valójában született művész, akinek olyan alkotások kerülnek ki a kezei közül, amelyet az érzelmei, az élményei inspiráltak. Bár jellemzően befelé forduló típus, jó megfigyelő és ezeket a tapasztalásokat előszeretettel jeleníti meg munkáiban. Ha vele randizol, készülj fel, hogy gyakran fordultok meg költészettel kapcsolatos eseményeken, művészeti kiállításokon, s te leszel a múzsája.

Ezekkel a csillagjegyekkel izgalmas randikra számíthatsz (fotó: Pixabay)

Ezekkel a csillagjegyekkel izgalmas randikra számíthatsz (Fotó: Pixabay)

A Vízöntő

A Vízöntő a független gondolkodó szinonimája. A kőbe vésett dolgok elriasztják, újító szellemű, s ennek megfelelően olyan ötletekkel áll elő, ami teljesen egyedi, de mégis működőképes. Akár politikai, akár filozófiai témáról legyen szó, rengeteg ötlettel rendelkezik, hogy kellene a világot megváltoztatni, átalakítani. Imádja, ha kedvenc könyveiről, témáiról mesélhet neked, s ne lepődj meg, ha már az első randin is egy tüntetés közepén találod magad…

A Mérleg

Uralkodó bolygója a Vénusz, így érthető, hogy a Mérleg odavan a dekoratív és szép dolgokért. Ruhatárának színskálája hibátlan, Instagram-fiókja tökéletes, tudja, mit jelent a szépség, a belső harmónia, amit nem is fél kimutatni. Lehet, hogy nem ő válik a világ legjobb festőművészévé, ám remek ízlése van a művészetekhez. Ennek megfelelően kreatív és káprázatos randikra számíthatsz mellette, s biztosan cuki ajándékokkal is meglep.

A Ikrek

Az Ikrek rugalmas, s képes az adott helyzetet több szempontból is megvizsgálni, emiatt az egyik legkreatívabb csillagjegynek számít. Az ő szemében nincs „fehér vagy fekete”, a számára fontos embereknek előszeretettel mutatja meg a bonyolult és zavarosabb dolgokban megbújó szépséget is. Örömmel fedez fel veled új városokat, helyeket, néz meg új színházi előadásokat, mert ő egyáltalán nem ragaszkodik a megszokotthoz, sőt mindig valami újon töri a fejét. Szóval igazán változatos randikra számíts mellette.

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top