nlc.hu
Horoszkóp

Heti horoszkóp

Heti horoszkóp 2021. január 4–10. – Változás és változatlanság egyensúlya

2021 első hete kissé ellentmondásosnak ígérkezik. Ugyanis egyrészről a föld dominancia miatt a változatlanság a cél. Miközben 1 hét alatt 3 bolygó jegyet vált, ami a változás aktualitását jelzi.

Vajon neked mi mindent jelez a heti horoszkóp? Természetesen ezúttal is megtudhatod a legfontosabb részleteket és a várható fejleményeket. Érdemes előre felkészülni a legfontosabb változásokra, újdonságokra.

Heti horoszkóp 2021. 01. 04.

Változás és változatlanság egyensúlya (Fotó: Pixabay)

KOS – heti horoszkóp

Az új év első hete óriási meglepetést tartogat a számodra. Szerdán bolygód, a Mars a Bikába lép. Ettől te határozottan lelassulsz, megnyugszol. Nem ismersz magadra: presztízskérdést csinálsz az adott szó megtartásából. Pénteken Merkúr és Vénusz is jegyet vált, ami arra jó, hogy új megvilágításba kerüljenek a jövővel kapcsolatos terveid. Jól tennéd, ha rugalmasan kezelnéd ezt. Az év első hétvégéjén a Nyilas Hold lelkesítően hat rád. Ilyen hangulatban érdemes döntéseket hoznod és elköteleződnöd.

BIKA – heti horoszkóp

A hét legnagyobb durranása a te szempontodból, hogy szerdán a Mars belép a Bikába. Vigyázz, mert ettől felgyorsulsz, és olyan fordulatszámon kezdesz pörögni, amihez képest a többiek csigalassúak! Ebből törvényszerű, hogy összekoccanás lesz. Kivéve, ha nem sürgetsz másokat, hanem a saját tempódban teszed a dolgod. Csütörtökön és szombaton kiderül, hogy jól kezeled-e a helyzetet: ha nem lesz konfliktus, akkor ügyes vagy. Az év első hétvégéjén akkor leszel elégedett, ha végre jut időd magadra

IKREK – heti horoszkóp

Az év első hete ellentmondásos folyamatokat indít el. Szerdán a Bikába lépő Mars feszültséget jelez a munkádban és az egészségedben. Legyél visszafogott, és ne hősködj egyik témában sem! Pénteken egy napon belül Merkúr és Vénusz is jegyet vált. Merkúr, a te bolygód a Vízöntőbe lépve meglepő gondolatokat hoz neked. Végre elengedheted a fantáziádat. Vénusz gyászos hangulatot jelez. Valakit vagy valamit el kell engedned. A hétvége szóljon a szerelemről! Szeress, és hagyd, hogy szeressenek!

RÁK – heti horoszkóp

Bátran támaszkodj arra az emberre, aki melletted van. Ne kritizáld! Inkább vedd észre, hogy milyen jó, hogy ő más, mint te. Most pont jól jön az ő higgadtsága és józansága. Ezen a héten a föld dominancia érvényesül. Ez nem a te stílusod, inkább az övé. Szerencsére pénteken szuper kedvező fényszög nem engedi, hogy kiszolgáltatottá válj. Hétvégén törődj az egészségeddel! Ne csak a vitaminokra gondolj, hanem a lelki és szellemi táplálékokra is! Keress vidám társaságot! Hallgass jó zenét, nézz jó filmet!

OROSZLÁN – heti horoszkóp

Elkerülhetetlen változás, sőt felfordulás várható a munkahelyeden. Január elején jelenti be a főnököd, hogy ő elmegy, vagy a cég költözik, vagy a te pozíciód változik. Nem tudni, hogy melyik. Az biztos, hogy cseppet sem fog tetszeni neked. Jobb lenne, ha nem lázadnál fel, és másokat sem hergelnél! Máskülönben elveszítheted az állásodat. Szóval nagy a tét. Hétvégén fel leszel dobódva a Nyilas Holdnak köszönhetően. Előbújik belőled a játékos, bohókás, kreatív, életvidám gyermeki éned.

SZŰZ – heti horoszkóp

Előnyös hatással lesz rád, hogy szerdán Mars belép a Bikába. Egyszerre fogsz lelkesedni, és megőrizni a józanságodat. Egész héten a föld elem fog dominálni, ami jó hatással van a teljesítményedre. Tetterő és hatékonyság fog jellemezni téged. Pénteken bolygód, a Merkúr átlép a Vízöntőbe. Ez híreket és/vagy pletykákat hoz a munkáddal kapcsolatosan. Nem lesz könnyű kihámozni, hogy melyiket veheted komolyan. Kicsit várnod kell, hogy kiderüljön. A hétvégét töltsd a családoddal! Főleg a szüleiddel!

MÉRLEG – heti horoszkóp

Kezdted megszokni, hogy valaki folyton kötekedik. Erre ennek vége. Szerdán a Mars végre jegyet vált, és ez megkönnyebbülést hoz neked. Te magad is felszabadulsz, és közben óriási kapacitásod szabadul fel. Az is jó hatással lesz rád, hogy pénteken a Merkúr átlép a Vízöntőbe, és számtalan ötletet hoz neked. Ezek kivitelezéséhez időre lesz szükséged. De kezdd el! A kifogásokat ott felejtetted a múlt évben, ugye? Hétvégén ki kellene mozdulnod: menj kirándulni! Van esély a havazásra: menj szánkózni!

SKORPIÓ – heti horoszkóp

Hihetetlen, hogy mi vár rád. Szerdán egyik bolygód, a Mars a Bikába lép, és akkora felfordulást hoz az életedbe, hogy leesik az állad. Nem azonnal, de hamarosan berobban valaki, aki egyszerre irritál és vonz. Ne hagyd magad provokálni! Figyeld őt, és azokat a reakciókat, amiket kivált belőled! Az év első hétvégéjén valószínűleg a pénzt fogod számolni. Jól teszed, ha költségvetést készítesz. Ez év elején aktuális a tervezés. Anyagilag, egzisztenciálisan, magánéletileg és minden téren…

NYILAS – heti horoszkóp

Nem sok kedved lesz ehhez a héthez. Szíved szerint meghosszabbítanád az ünnepeket. Ráadásul ezen a héten 2 bolygó is úgy vált jegyet, hogy kicsit elszomorodsz. Holott semmi okod nincs rá. Hiába szeretnél ragaszkodni régi mintázatokhoz, a fejlődés megállíthatatlan. Szerdán a Mars, pénteken a Vénusz lép át. Úgy, hogy kissé visszaesik az energiaszinted. Nem árt, ha kicsit lelassulsz. A folyamatos pörgéstől kimerülnél és lebetegednél. A betegeskedés luxus. Mindig, de most, év elején különösen…

BAK – heti horoszkóp

Hétfőn és szombaton olyan fényszögek lesznek az égen, melyek biztonságot jelentenek. Tovább növeli a jó érzést benned, hogy szerdán Mars belép a Bikába. Ettől merészebbnek érzed magad. Sőt valami vállalkozásba is belevághatsz. A Mars sürget, de nem szabad hagynod. Pénteken Vénusz, a kis szerencse bolygója belép a Bakba, és szerencsét hoz magával. Közben ne feledd, hogy Vénusz a szépség és szeretet bolygója is. Ettől szebbnek és szerethetőbbnek fogod érezni magad. Ezt megünnepelheted a hétvégén.

VÍZÖNTŐ – heti horoszkóp

Azt hitted, hogy december végén megtörtént a nagy ugrás? Pedig nincs vége: szerdán a Mars jegyet vált. Ettől frusztrálttá válhatsz. Ne engedd, hogy kibillentsen bármi vagy bárki! Közben számíts kisebb felfordulásra családon belül! Valaki költözik vagy házasodik. Most jelenti be, ami miatt rengeteg dolgod lesz. Van jó hír is: pénteken Merkúr belép a Vízöntőbe, amitől megjön a hangod. Innentől könnyebben, gördülékenyebben fejezed ki magad. A hétvégét töltsd a barátaiddal! Videochatelhettek is…

HALAK – heti horoszkóp

Ha sikerül megőrizned a passzivitásodat, akkor jársz jól. A passzivitás nem jelent tétlenséget. Tedd a dolgod, intézd jó értelemben a rutint, de ne hozz nagy döntéseket! Hiába vált ezen a héten 3 bolygó jegyet, nálad ezek nem jelentenek nagy horderejű változást. Péntek lesz a te napod: mesés konstelláció szerint valakitől megható gesztust kapsz. Ne szégyelld a könnyeidet! A hétvégén foglalkoztat a jövő. Nem késtél le az év elejei tervezésről. Leülhetsz és összeírhatod, hogy mikor mit szeretnél.

Ez is érdekelhet Pénzhoroszkóp 2021-re Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top