nlc.hu
Horoszkóp

Heti horoszkóp

Heti horoszkóp 2021. április 12–18. – Fókuszálj a jelen pillanatra!

Az újholddal induló hét első fele az anyagi stabilitásról, míg a második fele az őszinte beszédről szól a heti horoszkóp szerint. A siker kulcsa az, hogy mindig csak az épp aktuális témára fókuszálj. Most kiderül, hogy mennyire tudsz koncentrálni…

Vajon neked mi mindent jelez a heti horoszkóp? Természetesen ezúttal is megtudhatod a legfontosabb részleteket és a várható fejleményeket. Érdemes előre felkészülni a legfontosabb változásokra, újdonságokra.

Heti horoszkóp

Fókuszálj! (Fotó: Pixabay)

KOS – heti horoszkóp

A hétfői újhold számodra az egész év legfontosabb újholdja a heti horoszkóp szerint. A Kosban együttálló Nap és Hold Kos szülöttként ragyogó lehetőség az újításra. Találd ki, hogy miben tudsz, akarsz újítani, és tedd meg a kezdő lépéseket! A folytatásban jó híreket kapsz anyagi témákban. Szerdán a Bikába lépő Vénusz apró, de kedvező fordulatot szimbolizál. Csütörtöktől a levegő dominancia felbátorít, hogy őszintén és könnyedén kimond, hogy mi foglalkoztat. A szombat is erről szól. Vasárnap családi és ingatlanügyekkel törődj!

BIKA – heti horoszkóp

Neked nem a hétfő hajnali újhold, hanem a szerdai Vénusz jegyváltása jelent nagyszerű lehetőséget. Vénusz, a te bolygód a Bikába lépve kis szerencsét és magabiztosságot is hoz neked. Majdnem 1 hónapig élvezheted ennek áldásos hatását. Csütörtöktől előnyhöz juthatsz a munkádban és a pénzben egyaránt. Ennek előfeltétele, hogy mondd ki azt, amit szeretnél. Természetesen ezt udvariasan és tisztelettudóan kell tenned. Hétvégén a vasárnap lesz a kedvenced, mert szívmelengető meglepetésben lesz részed…

IKREK – heti horoszkóp

A hétfői újhold inspirálóan hat rád. Álmok, vágyak megfogalmazása sokat segíthet. Akár le is írhatod. Később még bővítheted, pontosíthatod a listádat. Vénusz szerdától elcsábíthat olyan kalandra, ami rizikós. Legyél észnél! Szerdától elemedben leszel: 3 napon keresztül az égi folyamatok egyértelműen a kezedre játszanak. Itt az ideje az őszinte beszédnek. Bárkinek kiteregetheted a lapjaidat, biztos az egyetértés. Szombaton még ez dominál. Vasárnap érzelgősebb, szentimentálisabb hangulat jön…

RÁK – heti horoszkóp

Esélyed nyílik arra, hogy átgondold a jövődet. Az újratervezésben hatalmas segítőd a hétfő hajnali újhold. Hétfőn bármikor megállhatsz egy pillanatra, és megfogalmazhatod a céljaidat. Keddtől a barátok támogatását élvezheted. Kérdés, hogy tudsz-e, mersz-e segítséget kérni. A hét második felében egy olyan beszélgetésben lesz részed, ami titokról szól. Ez igencsak próbára tesz diszkréció terén. Hétvégén a vasárnap lesz a te napod. Megmagyarázhatatlan bizakodás és derű uralkodik el rajtad. Örülj neki!

OROSZLÁN – heti horoszkóp

Ki ne hagyd a hétfői újholdat! Kitűnő alkalom arra, hogy új terveket szőj, új célokat tűzz ki. A nap során bármikor összeszedheted, milyen téren szeretnél megújulni. Szerdától valaki frusztrálhat a munkahelyeden. Mézes-mázos stílusa másokat megtéveszt, de téged nem. Okosan kezeld a helyzetet, nehogy te legyél a rosszindulatú! A hét második felében nyisd ki a füledet, mert sok fontos információ jön. Lehetetlen feldolgozni mindet. Raktározd el! Hétvégére ütemezz be egy kis pihenést, nehogy lerobbanj!

SZŰZ – heti horoszkóp

Téged nem a hétfő hajnali újhold villanyoz fel, hanem a szerdai Vénusz jegyváltása. Innentől kb. 1 hónapon keresztül hosszú távú célokat kéne megfogalmaznod. Nem kell sietned. Van időd pontosítani és kitalálni, hogy mi motiválhat. A hét második felében koncentrálj a munkádra, és közben ne felejts el egyeztetni! Együtt hatékonyabbak vagytok, ráadásul a hangulat is jobb úgy. Hétvégén az egészséged alakulása foglalkoztat. A jelen helyzetben igazad van, ha vigyázol magadra, de semmiképp se pánikolj!

MÉRLEG – heti horoszkóp

Úgy tűnik számodra, hogy rajtad kívül mindenki más tök jól van. Csak te vagy mélyrepülésben. A hétfői újhold is ebben erősít meg. A közösségi oldalakon a többiek dicsekszenek, amitől te egyre rosszabbul érzed magad. Amint észreveszed ezt, abba is hagyhatod. A hét második felében a bolygók és a remek fényszögek segítenek, hogy kimássz a gödörből. Csütörtöktől szombatig 3 szuper konstelláció garantálja, hogy lesz okod az örömre. Vasárnap muszáj lazítanod, hogy feltöltődj, felkészülj a jövő hétre.

Heti horoszkóp

Tavaszi pillanat (Fotó: Pixabay)

SKORPIÓ – heti horoszkóp

A Kos újhold igazán jó alkalom arra, hogy megújulj. De az igazán nagyszerű égi hír számodra, hogy szerdán este a Vénusz belép a Bikába. Innentől domicil, és a legjobbat hozza neked. Nagyszerű emberekkel lesz dolgod. Olyanok ők, mint az ég küldöttjei. Hallgass rájuk! Segíteni akarnak. A hét második felében gondold meg, hogy mire adsz ki pénzt! Nem lenne jó, ha mínuszba mennél. Hétvégén: vasárnap remek formában leszel. Ilyenkor hihetetlen vonzó vagy. Tudsz róla? Szóval ne lepődj meg, ha bókokat kapsz!

NYILAS – heti horoszkóp

Ennél jobb lehetőség nem kell arra, hogy újíts. Hétfőn hajnalban újhold lesz, ami kitűnő segítőd, ha készen állsz az újításra. Itt a tavasz. Lassan véget ér egy nehéz időszak. Nyisd ki a szívedet és a szemedet az újra! A hét második felében valaki nagy hatással lesz rád. Ha van párod, akkor tegyél meg mindent, hogy ne legyen oka a féltékenységre! Elkerülheted a balhét. Közben ez az egész alkalmat adhat egy őszinte beszélgetésre. Még a szombat is jó erre. Vasárnap koncentrálj a pihenésre, és ne agyalj!

BAK – heti horoszkóp

Irritálhat a hétfői újhold, mert arra emlékeztet, hogy mennyi mindent kéne átgondolnod, és megváltoztatnod. Most úgy érzed, hogy nincs erőd semmihez. Elég, ha a jelenre fókuszálsz. Szerdán este a Vénusz a Bikába lép, ami egyfajta békét hoz neked. Kicsit megnyugodhatsz, és rendezheted a soraidat. A hét második felében olyan remek konstellációk lesznek, amelyek alkalmat nyitnak egy őszinte beszélgetésre. Élj vele! Vasárnap szerelem költözik a szívedbe. Akkor is, ha van párod, és akkor is, ha még nincs.

VÍZÖNTŐ – heti horoszkóp

Minden újhold egy nagyszerű lehetőség az újításra. Mindegy, hogy milyen jegyben van az újhold. De a Kos hétfőn leginkább az új kezdetről szól. Tőled függ, hogy élsz-e vele. Csütörtöktől szombatig csupa szuper fényszög lesz az égen, ami a kezedre játszik. Itt az ideje az őszinte beszédnek. Ragadd meg az alkalmat, és mondd ki azt, ami benned van! Biztos lehetsz abban, hogy a másik fél nyitott és együttműködő lesz. Vasárnap csendesedj el, kapcsolódj a belső részedhez, és halld meg a belső hangodat!

HALAK – heti horoszkóp

A hétfői újhold és a hét első felében zajló égi folyamatok arra sarkallnak, hogy átgondold a pénzügyeidet. Nem kell aggódnod. Igyekezz higgadtan, józanul és tárgyilagosan tervezni. Szerencsére kedvező tendenciák jönnek. A hét második felében valaki beszélni szeretne veled. Keresi az alkalmat, de nem biztos, hogy a legjobb pillanatban talál meg. Ne akadj ki! Tudd, hogy sokat feszengett, és nem akar rosszat! Vasárnap jó passzban leszel. Előbújik belőled a gondtalan gyermek, akinek kitűnő a humorérzéke…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top