nlc.hu
Horoszkóp

Heti horoszkóp

Heti horoszkóp 2021. június 14-20. – Próbára tevő napok várhatók

2021 második, próbára tevő, ronda konstellációja kedden áll össze az égen a heti horoszkóp szerint. Ez rányomja bélyegét az egész hetedre.

Okosan tennéd, ha hétfőn felvennél egy intelligens, jó modorú, bizakodó stílust. Tartsd szem előtt, hogy kizárólag olyasmit szabad mondanod és csinálnod, ami később (akár évekkel később) is vállalható!

Vajon neked mi mindent jelez a heti horoszkóp? Természetesen ezúttal is megtudhatod a legfontosabb részleteket és a várható fejleményeket. Érdemes előre felkészülni a legfontosabb változásokra, újdonságokra.

Heti horoszkóp

Próbák jönnek (Fotó: Pixabay)

KOS – heti horoszkóp

Hétfőtől csütörtökig nagyon vigyázz a pénzedre, az értékeidre és arra, hogy kinek mit mondasz! Pokoli fényszögek lesznek az égen. Mindenkit rosszul érint ez, de neked most – kivételesen – nem másokkal, hanem magaddal kell törődnöd. Erőt adhat, ha tudod, hogy péntektől klasszisokkal kedvezőbb bolygóállások jönnek. Hétvégén fellélegezhetsz szó szerint és átvitt értelemben egyaránt. Amilyen szörnyű volt a hét, olyan ragyogó lesz a hétvége. Megérdemled, hogy végre jó dolgok történjenek veled.

BIKA – heti horoszkóp

Nagyon vigyázz magadra, és ne hagyd magad felbosszantani! Ez elsősorban hétfőre és keddre érvényes, de csütörtökig mindenképpen. Kedden egy Szaturnusz–Uránusz kvadrát ebben az évben már másodszor teszi próbára a béketűrésedet. Őrületes energiák feszülnek egymásnak az égen és itt a Földön is. Semmiképp sem szabad belefolynod, mert csak nagy veszteségek árán győzhetsz. Péntektől elcsitulnak a viharos indulatok, és van esély békésebb napokra. Szerencsére hétvégén tovább javul a helyzet. Így megnyugodhatsz.

IKREK – heti horoszkóp

Hétfőn, szerdán és csütörtökön rossz lehet a kedved nehéz fényszögek miatt. Úgy érezheted, hogy mindenki ellened van. Senki sem ért meg, sőt direkt bosszant, provokál. Köztük olyan emberek, akik közel állnak a szívedhez, akikben megbízol. Megbolondult az egész világ? Teheted fel a kérdést. A válasz igen, vagy legalábbis részben igen. Szinte nincs olyan ember, aki ne küzdene óriási gondokkal. Még jó, hogy mindez hétvégére véget ér, és olyan csodás napok jönnek, amik visszaadják a hitedet…

RÁK – heti horoszkóp

Cseppet sem lesz könnyű dolgod ezen a héten. Igencsak próbára lesz téve a rugalmasságod és a türelmed. A kommunikáció terén látszanak a legnehezebb kihívások: körültekintően kell fogalmaznod és/vagy jobb, ha meg sem szólalsz. Amennyiben nem tudod eldönteni, mit tegyél, hallgass, és várj! Idővel egyértelművé válik a legbölcsebb viselkedés. Péntektől enyhülnek a nyomasztó konstellációk, és egyre jobban leszel. Hétvégén mozdulj ki a négy fal közül, és menj ki a természetbe, vagy legalább a kertbe!

OROSZLÁN – heti horoszkóp

Téged csak a hétfői és a keddi nyomasztó fényszögek érintenek. A következő napok feszültségében nem leszel közvetlenül benne. Ám a hét elején uralkodnod kell magadon, mert szíved szerint pár embernek beolvasnál. Jobb, ha nem teszed. Vagy ne most! Az a Szaturnusz – Uránusz kvadrát, ami kedden hajnalban áll össze, nem ígér túl sok jót. Rugalmasság, éberség és józanság a siker kulcsai. Ebben fejlődj! A hétvégét imádni fogod. Csodás fényszögek lesznek az égen, amitől csodásan fogod érezni magad…

SZŰZ – heti horoszkóp

Millió okod lesz megsértődni hétfőn, szerdán és csütörtökön. Olyan kellemetlen konstellációk keserítik az életedet, amik tökéletes ürügyül szolgálnak, ha meg akarsz sértődni. Kérdés, hogy ez neked jó-e. Vagy inkább öngól? Amint ezt felismered, könnyebben fölé emelkedsz az adott szituációnak, és lepereg rólad mindenféle provokáció. Pénteken jön a „jutalom”: vége ennek a kihívásokkal, csapdákkal teli időszaknak. Mesés hétvége elé nézel, amikor megint tudsz bizakodva és mosolyogva gondolni a jövőre…

MÉRLEG – heti horoszkóp

Egyetlen konfliktusba se hagyd magad bevonni! Ennek a hétnek ez a legfőbb kihívása, illetve tanítása. Hétfőtől csütörtökig minden napra jut nehéz fényszög, de egyik se érint téged közvetlenül. Szóval nem lesz semmi bajod, ha bölcsen kívül maradsz mások nézeteltéréséből. Tényleg bírd ki! Nem neked kell megoldanod, hiszen nem vagy te békebíró. Ezek után a hétvégéd fantasztikusnak ígérkezik. Szárnyalni fogsz. Felszabadultnak és szerencsésnek érzed magad. Vedd észre, hogy valójában ilyen vagy mindig!

SKORPIÓ – heti horoszkóp

Bárkivel összeveszhetsz a hét elején. Sajnos egy ronda fényszög nehéz helyzetbe hozhat téged. Jobb lenne, ha kitérnél mindenféle provokáció elől. Ez ebben az évben már a második ilyen ronda fényszög. Tehát már felkészülhettél erre. A hét közepén a gyerekek okozhatnak fejtörést. A tanév vége új kihívást jelent. A megoldás megtalálásába vond be őket is! Hétvégén kimondottan kedvező fényszögek segítenek, hogy jobban érezd magad a bőrödben. Csupán a kiadásaid kordában tartására kell ügyelned…

NYILAS – heti horoszkóp

Ezen a héten meg kell látnod, hogy a fejfájásod nagy százaléka a párod és/vagy a hozzád közelállók problémáiból fakad. Szóval nem érdemes átvenned mások bajait. Engedd meg nekik, és bízz bennük, hogy képesek megoldani! Azzal nincs gond, ha törődsz a többiekkel, csak ne menj rá! Az egészséged és az erőnléted a tét. Most különösen luxusnak számít a betegség. Péntektől „felmentő” konstellációk jönnek. Csupa nagyszerű fényszög nagyszerű hangulatot szimbolizál. Ha teheted, menj buliba, kerti partira!

BAK – heti horoszkóp

Szíved szerint szabadságra mennél ezen a héten. Nem érzel se türelmet, se motivációt, se együttérzést. Így nehéz lesz eljátszani a munkahelyeden, hogy mennyire jó kolléga vagy. Ne is próbálkozz! Inkább vegyél ki szabadságot! Ha ez nem lehetséges, akkor kerüld a beszélgetést! Hivatkozhatsz fejfájásra, gyomorrontásra, alváshiányra stb.! Remek hír, hogy péntektől helyreáll a rend, és remek konstellációk megnyugtatóan hatnak rád. Ez a hétvégét is jobbá varázsolja. Így élvezheted a nyár tombolását.

Heti angyalhoroszkóp

Erős vagy és bátor (Fotó: Pixabay)

VÍZÖNTŐ – heti horoszkóp

Február 17-én volt már olyan Szaturnusz–Uránusz kvadrát, ami kedden megismétlődik. Ne becsüld alá ennek bomlasztó, nyomasztó erejét! Ne csak kedden, hanem egész héten mindent lassan, megfontoltan csinálj! Ne hozz nagy döntéseket! Szeresd, fogadd el, és toleráld saját magadat és másokat is! Figyeld meg, hogy melyik a nehezebb! Ha rosszul érzed magad, tudd, hogy „ez is elmúlik”! Péntektől sokkal kellemesebb fényszögek lesznek az égen. Ettől visszanyered azt a derűt, ami átsegít a nehézségeken.

HALAK – heti horoszkóp

Könnyen lehet, hogy hétfőn, szerdán és csütörtökön az lesz a benyomásod, mintha összefogott volna ellened mindenki. Folyamatosan konfliktusba keveredhetsz valakivel. Holott te is tudod, hogy ez totál felesleges. Szóval jobban jársz, ha némán tűrsz, és közben nem sajnálod magad. Meglátod, gyorsan elmúlik ez az egész. Péntektől végre kedvező konstellációk lesznek az égen. Ezek derűre és elégedettségre adnak okot. Így szuper hétvége elé nézel. Ugye, vannak terveid erre a ragyogó nyári hétvégére?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top