nlc.hu
Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp

Heti angyalhoroszkóp 2021. augusztus 17–23. – Ne engedd, hogy eltántorítsanak a céljaidtól!

Sokkal nagyobb rugalmasságra lesz szükséged az angyalhoroszkóp szerint, ha boldogulni szeretnél. Nem szabad ilyen mereven ragaszkodnod a munkatempóhoz, a megszokásaidhoz, a stílusodhoz, mert most mással többet érsz el.

Az angyalok azt üzenik, hogy szeretnék, hogy ha nehéz hét áll előtted, akkor sporttal kezdenéd a hetet! Jót tesz lelkileg és fizikailag is, mert hiába fáradsz el, mégis feltöltődsz abban az egy órában, amíg csak magaddal foglalkozol az angyalhoroszkóp tanácsa szerint.

Heti angyalhoroszkóp

Angyali ártatlanság (Fotó: Pixabay)

Kos

Az angyalok szerint olyan érzésed lehet a héten, mintha valaki a hátad mögött befolyásolni próbálná a dolgaidat, de ezt nyíltan nem meri vállalni előtted. Mivel neked egyáltalán nincs ínyedre a saját károdra folyó játék, így inkább állítsd meg a folyamatot, mielőtt baj lesz belőle. Határozottan és világosan hozd értésére, hogy abszolút mértékben ellenzed, amit csinál, és nem vagy hajlandó elfogadni ezt a fajta háttérmunkát. Magyarázd el neki, hogy jobban teszi, ha inkább a saját dolgával törődik, te pedig úgy irányítod az életedet, ahogyan jónak látod, nincs szükséged a segítségnyújtás ezen formájára.

Bika

Az angyalok azt üzenik, hogy az a fajta ember vagy, aki nem szeret másoktól függeni, ennek megfelelően inkább egyedül oldod meg a gondjaidat. Van olyan helyzet, ami rajtad is képes kifogni, te pedig az utolsó pillanatig foggal-körömmel ragaszkodsz hozzá, hogy ne kelljen senkihez fordulnod. Be kell azonban látnod, hogy időnként sokkal jobb, ha keresel valakit, akiben megbízhatsz és megoszthatod vele a problémákat. Hidd el, az illető szívesen vesz majd át a terhekből és nem fog csalódást okozni. Te pedig próbáld elfogadni, hogy a szuperhősök is halandó emberek!

Ikrek

Az angyalok azt üzenik, hogy ez a hét a legalkalmasabb arra, hogy kicsit rendbe szedd magad lelkileg, s pozitív élmények révén töltsd fel az energiaraktáraidat – és ne sajnáld magadtól a boldogsághormont sem. Használd ki az időt és vedd magad körül olyan emberekkel, akik jó hatással vannak rád, s akiknek nagyon élvezed a társaságát. Csináljatok közös programot, ne riadjatok vissza a kalandosabb, extrémebb élményszerzéstől sem! Meglátod, ilyen nap után újult erővel, széles mosollyal és teljesen harmonikus lelkiállapotban térsz majd vissza a munkához és a kötelezettségeidhez.

Rák

Az angyalok azt üzenik, nem jó irány, ha mindenáron a védőügyvéd szerepében akarsz tetszelegni, és azt gondolod, mindenki a védelmedre szorul. Mivel azonban mindenhol te sem lehetsz ott, épp ezért nem biztos, hogy mindig pontosan meg tudod ítélni a helyzetet, emiatt nem vagy képes objektív véleményt alkotni. Bölcsebben teszed tehát, ha kizárólag magadra koncentrálsz, meghagyhatod másoknak azt, hogy adott esetben megvédjék magukat, ha úgy érzik. Te pedig sokkal nyugodtabban fogsz aludni, ha nem vállalsz feleslegesen felelősséget!

Oroszlán

Az angyalok azt üzenik, hogy sajnos a héten egy olyan személyben kell csalódnod, akiről korábban a legkevésbé sem hitted volna, hogy valaha megbánthat, most azonban mégis így alakult a helyzet. Kissé átverve érzed emiatt magad, elkeseredettséged nem is igen tudod, illetve akarod titkolni. Próbáld a külvilág kizárásával végiggondolni, hol csúszhatott hiba a számításaidba, de ne ítélkezz elhamarkodottan. Adj időt magadnak, hogy megnyugodj, hogy feldolgozd a kialakult szituációt, és amennyiben szükségét érzed, tisztázd le az egészet.

Szűz

Az angyalok azt üzenik, akad valaki a környezetedben, aki elég komoly dologban kér tőled segítséget a héten olyasvalamivel kapcsolatban, amellyel egyedül nem képes megbirkózni. Mivel neked megvannak a megfelelő eszközeid arra, hogy megoldd a helyzetet, ne hezitálj, ragadd meg a kezét. Ez a bizonyos személy nagyon hálás lesz neked, hogy számíthatott rád, te pedig joggal lehetsz büszke magadra, hisz ismét sikerült bebizonyítanod, hogy mekkora szíved van és alkalomadtán mekkora önzetlenségről tudsz tanúbizonyságot tenni! Mindig maradj ilyen, ezért szeretnek ugyanis olyan sokan!

Mérleg

Az angyalok azt üzenik, hogy a rengeteg befektetett munka végre meghozza gyümölcsét, büszkén arathatod le a babérokat, nemhiába dolgoztál annyit ezen a bizonyos dolgon. Most már megnyugodhatsz és elégedetten tekinthetsz arra a produktumra, mely egyedül a te kezed munkáját dicséri. Ezzel bebizonyítottad magadnak, hogy rendelkezel annyi tehetséggel és kreativitással, hogy ha nem is könnyen, de némi akaraterővel végül képes vagy olyan magasságokba érni, amely csak keveseknek sikerülhet.

Skorpió

Az angyalok szerint mindennél jobban szeretnéd a világnak megmutatni, miféle tudás és tehetség rejlik benned, ám attól tartva, ki és mit szól majd hozzá, nincs bátorságod kiállni. Így azonban soha nem fogsz tudni maradandót alkotni, mindig szürke kis egérként fogod élni az életed. Épp ezért most mérlegelned kell, mire vágysz jobban: arra, hogy megmutasd magad és learasd a babérokat, vagy arra, hogy álarcban bujkálj, nehogy valaki felismerjen. Érdemes lenne belekóstolnod a sikerbe, hisz a másoktól kapott visszaigazolással fogsz tudni magadnak is bizonyítani. Legalább próbáld meg, veszítenivalód abszolút nincs!

Nyilas

Az angyalok szerint túl sok mindent vállaltál a hétre annak érdekében, hogy mások átadhassák magukat a pihenésnek. Így azonban kimerülsz, hisz lassan kezd a fejedre omlani minden. Nem nagyon tudod már kézben tartani a dolgokat, kétségbeesésedben elkezdesz össze-vissza kapkodni. Ennek azonban semmi értelme, még azelőtt adj tehát lejjebb a rád nehezedő terhekből, mielőtt visszafordíthatatlan problémákat okozol. Nem kell szégyellned magad emiatt, hisz téged csak a jó szándék vezérelt, de valószínűleg ebből okulva most te is megtanultad, hogy addig érdemes nyújtózkodnod, ameddig a paplanod ér!

Bak

Az angyalok azt üzenik, hogy egyedül küzdesz a gondjaiddal, egyelőre senki nincs, aki egy kicsit is átvállaljon belőlük. Mivel így soha nem fogod tudni megoldani őket, eljött az idő, hogy kesergés helyett felállj, vegyél egy nagy levegőt és nekiindulj a lehetetlen hegynek. Így ugyanis maguktól nemigen fognak eltűnni az életedből, muszáj valamit fizikailag tenned azért, hogy ne nyomasszanak a jövőben. Egyedül is meg tudod csinálni, csak hinned kell magadban és abban, hogy az akaraterőddel fel fogsz érni a csúcsra. Onnan pedig gyönyörű a kilátás, majd meglátod!

Heti angyalhoroszkóp

Erős vagy és bátor (Fotó: Pixabay)

Vízöntő

Az angyalok szerint elégedetlen vagy a jelenlegi teljesítményeddel, úgy érzed, többet is ki tudnál hozni magadból, de annyira fáradtnak érzed magad, hogy nem tudsz továbbmenni. Semmi baj, erre a jelre érdemes hallgatnod és kicsit félretenni azt, amin egyfolytában kattog az agyad, vonatkoztass el tőle, összpontosíts teljesen független dolgokra és meglátod, ha újult erővel veszed elő ismét azt, amit teljesítened kell, sokkal hatékonyabban és megoldáscentrikusabban fogsz tudni működni! Egy dolog biztos: nem érdemes rágörcsölnöd a helyzetre, mert annál nehezebb lesz meglátni az utat, amerre érdemes menned!

Halak

Az angyalok azt üzenik, egy korábbi botlás a héten megbosszulja magát. Rengeteg időt elvesz a heti elfoglaltságodból, hogy ezt a korábbi hibát kijavítsd és a gépezet újra olajozottan működjön. Ne ess kétségbe attól, hogy nem a terveid szerint alakulnak a napjaid, szerencsére semmiféle életbe vágó ügyet nem kell elintézned. Arról azonban mindenképp érdemes gondoskodnod, majd aztán bebizonyosodnod, hogy minden szálat elvarrtál ezzel a bizonyos dologgal kapcsolatosan pontosan azért, hogy a későbbiekben ne zavarhasson semmiben. Most erre koncentrálj leginkább, hogy aztán ne legyenek emiatt álmatlan éjszakáid!
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top