nlc.hu
Horoszkóp

A Bak párkapcsolati hibái

Ezeket a hibákat követi el a leggyakrabban a párkapcsolatokban a Bak

A munkamánia, a spontaneitás hiánya és a túl magas elvárások is mérgezik a Bakok párkapcsolatait.

A Bakok karakán természetű, praktikus gondolkodású emberek, akik soha nem engedik ki a kezükből a gyeplőt, ez pedig az élet számos területén kétségkívül segíti őket az érvényesülésben, a párkapcsolataikat azonban sokszor megkeseríti…

Munkamániásak

A Bakok sikerorientáltak, fegyelmezettek és kötelességtudók, a munkát és a karriert pedig szinte kivétel nélkül mindig a magánélet elé helyezik. Képtelenek megtalálni a munka és a magánélet egészséges egyensúlyát, ráadásul számukra a munkamánia annyira természetes állapot, hogy leginkább észre sem veszik, amikor az már a párkapcsolat rovására megy.

Lassan haladnak

A jegy szülöttei a megfontolt haladás hívei a kapcsolatokban is. Még ha igazán szerelmesek, akkor sem válnak meggondolatlanná. Lassan, fokozatosan hajlandók szintet lépni a párkapcsolatukban. Az pedig már a másik fél vérmérsékletétől függ, hogy hajlandó-e türelemmel viselni ezt a tempót, vagy esetleg elveszíti az érdeklődését és inkább tovább áll.

Nem mutatják ki az érzéseiket

A Bakok mindig két lábbal állnak a földön és mindent racionálisan közelítenek meg, még a szerelmet is. Nehezen vagy akár egyáltalán nem mutatják ki az érzéseiket, ez az állapot pedig a partnerben érthető módon bizonytalanságot szül és egyben gátolja az igazán őszinte kapcsolat kibontakozását.

Sértődött nő

Fotó: Getty Images

Hiányzik belőlük a spontaneitás

Jellemző rájuk, hogy mindig, mindent előre elterveznek, majd csak ezt követően vágnak bele a megvalósításba, mely során a tervet pontosan betartva haladnak és nem engednek teret semmiféle spontaneitásnak, játékosságnak, újdonságnak. Emiatt a kapcsolataikban gyakran ellaposodnak, unalmassá válnak.

Túl dominánsak

Folyamatos, szigorú kontroll alatt tartják saját magukat és az életüket, ha pedig valaki az életük részévé válik, rajta is uralkodni akarnak. A domináns viselkedés azonban riasztó lehet a partner számára, különösen, ha olyan természet, aki egy kapcsolatban igényli a szabadságot és a függetlenséget.

Túl magasak az elvárásaik

Mindennel és mindenkivel, így a párjukkal szemben is igen magas elvárásokat támasztanak. A potenciális partnernek mind a külsejét, mind pedig a belső tulajdonságait tekintve maximálisan olyannak kell lennie, amilyet a Bak elképzel, másképp esélyt sem kap – ezzel pedig a jegy szülöttei bizony a legkevésbé sem könnyítik meg saját maguk számára a pártalálást. Ha pedig rá is bukkannak az ideálisnak tartott partnerre, aki megüti a mércét, még őt is hajlamosak a legapróbb hibák, tökéletlenségek miatt kritizálni.

via

Még több horoszkóp

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top