nlc.hu
Horoszkóp
Heti horoszkóp

Heti horoszkóp 2021. augusztus 23-29. – Célokkal lépj a tettek mezejére

Ez augusztus utolsó hete. Az égen a levegő és a föld elemi energiák akarnak dominálni. Előbbi az elmélet, utóbbi a gyakorlatiasság szimbóluma. Benned is ez a kettő viaskodik a heti horoszkóp szerint: hol elmélkedsz, hol konkrét lépésekre szánod el magadat. De ne feledd, hogy pontos célok nélkül nem léphetsz a tettek mezejére!

Vajon neked mi mindent jelez a heti horoszkóp? Természetesen ezúttal is megtudhatod a legfontosabb részleteket és a várható fejleményeket. Érdemes előre felkészülni a legfontosabb változásokra, újdonságokra.

Heti horoszkóp

Célok felé (fotó:Pixabay)

KOS – heti horoszkóp

Szokatlanul borús gondolatok uralkodhatnak el rajtad a hét elején. Egyfajta paranoia jellemezhet téged. Pedig te nem ilyen vagy. Ne engedd! Hessegesd el a pesszimizmus felhőit! Kényeztesd magad pl. jeges teával, frappéval, fagyival! Csütörtöktől sokkal kedvezőbb konstellációk lesznek az égen, amelyek praktikus irányba terelnek. Muszáj lesz néhány konkrét döntést meghoznod. De ne siess el semmit! Augusztus utolsó hétvégéje békésnek ígérkezik. Ráadásul valaki szívmelengető kedvességgel lep meg téged.

BIKA – heti horoszkóp

A hét elejét kell kibírnod vita nélkül, és utána jön a Kánaán. Hétfőtől szerdáig együgyű emberek kéréseit kell elviselned. Ne hidd, hogy a te bosszantásod miatt teszik ezt! Jobb lenne, ha nem vennéd magadra! Csütörtöktől egy mesés bolygóháromszög áll össze, ami téged igazol, és hihetetlen szerencsés fordulatot hoz. Csak te tudod, hogy ez nem csoda, hanem kitartó és sok munka eredménye. Örülj magadban, és ne kérkedj! Hétvégén pedig ünnepelj a szeretteiddel! Ők látják, hogy mennyi lemondással járt a siker…

Napi horoszkóp

Összekapaszkodva (fotó: Pixabay)

IKREK – heti horoszkóp

Kreativitásod olyasmiben mutat megoldást, amit eddig kilátástalannak hittél. Rögtön hétfőn rögzítsd, írd le vagy mondd el valakinek az ötletedet! Nehogy elillanjon! Keddtől a jövődet kell megalapoznod okos stratégiával. Ebben segíthet neked valaki, aki nálad gyakorlatiasabb. Érdemes lenne meghallgatnod. Nem kell szó szerint megfogadnod a tanácsát. Majd kiszeded azt, ami használható. A hétvégéd kulináris élvezetekről szóljon! Mehetsz sajt-, bor-, lekvár kóstolásra, vagy süthetsz valami finomat.

RÁK – heti horoszkóp

Intuíciód fantasztikusan működik a hét elején. Bár lehet, hogy pesszimista gondolatok „támadnak meg”. Erre rátesz egy lapáttal, hogy keddre virradóan intenzív álmaid lesznek. Ezek nem azért vannak, hogy megijedj. Hanem azért, hogy maradj éber. Csütörtöktől több kedves gesztusban lesz részed. Nem csak egy ember fog meglepni, sőt meghatni. Közben az ő higgadtságuk és józanságuk lenyűgöz. Érdemes lenne utánoznod őket. A nyár utolsó hétvégéjét a barátaiddal kellene töltened. Élvezzétek ki augusztus végét!

OROSZLÁN – heti horoszkóp

Mintha az időjárás is tudná, hogy végéhez közeledik a nyár: csökken a hőség. Ettől felfrissül az agyad, és hirtelen rádöbbensz, hogy pontos célokat kéne kitűznöd, és konkrét stratégiát kéne készítened. Erre a hét második fele alkalmasabb. Egy kitűnő konstelláció a kezedre játszik, ha szánsz egy kis időt ilyesmire. Szerencsére kapkodnod nem kell: vasárnapig kitart ez a remek széria. Ezzel párhuzamosan a pénzügyeidet is rendbe kéne szedned. Készíthetnél előzetes, hozzávetőleges költségvetést.

SZŰZ – heti horoszkóp

Ez a hét az előző hasonmása: csütörtöktől vasárnapig egy szabályos bolygóháromszög áll össze, ami a malmodra hajtja a vizet. Föld jegyekben járó bolygók (Bika Hold, Uránusz – Szűz Nap, Merkúr, Mars – Bak Plútó) segítenek, hogy pontosítsd a céljaidat. Olyan, mintha megrajzolhatnád a céltáblát, aminek a közepébe beletalálhatsz a következő hetekben. Ezen a héten jobb pozícióból indulsz, mert már a Nap is a Szűzben jár. Akár a születésnapodra is készülődhetsz. Megszervezhetsz magadnak egy szülinapi bulit…

MÉRLEG – heti horoszkóp

Lehet, hogy a hét elején nem lesz túl fényes a közérzeted. Betegnek, nyűgösnek érezheted magad. Ha komolyak a tüneteid, akkor fordulj orvoshoz! Ha enyhébbek, akkor igyál sok teát, és kapcsolj kímélő üzemmódba! A hét második felében szeretnél konkrét válaszokat. Ingerel, ha nem tudod, hogy mire számíts. A megfelelő embernek, a megfelelő fórumon és a megfelelő stílusban tedd fel a kérdéseidet! Hamarosan megjönnek a válaszok. Augusztus utolsó hétvégéjén fogd vissza a kiadásaidat! Szóval ne költekezz!

SKORPIÓ – heti horoszkóp

Varázslatos álmaid lesznek a hét elején, ha odafigyelsz rájuk. Ezek fáklyaként világítanak neked. Csak rajtad múlik, hogy észreveszed-e és megfogadod-e a tanácsaikat. Ha konkrétumra vágysz, akkor írd le az álmaidat, megérzéseidet. Nem kell azonnal megfejtened őket. Idővel minden letisztul, és értelmet nyer. Csütörtöktől olyan bolygóállások jönnek, amelyek pont ilyesmiben segítenek. A hétvégén a szerelemé legyen a főszerep! Ha van párod, akkor vele, ha még nincs, akkor egy új jelölttel bulizz!

NYILAS – heti horoszkóp

Úgy érzed, hogy két tűz között állsz, és nem tudsz megfelelni mindkét helyen? Hétfőn, kedden és szerdán is lesznek olyan bolygó szembenállások, amik kifeszítenek a karrier és a család közé. Le fogsz betegedni, ha nem találsz megoldást erre. Szerencsére csütörtöktől békésebb folyamatok indulnak el az égen. Ezek a tervezésben és a kivitelezésben sietnek a segítségedre. Ne sajnáld az időt! De ne akadj fenn a részleteken! Augusztus utolsó hétvégéje békésnek ígérkezik. Használd ki, és töltődj fel!

BAK – heti horoszkóp

Képzeld, nincs vége a kedvező időszaknak. Most csütörtöktől vasárnapig egy újabb bolygóháromszög rajzolódik ki az égen: Bika Hold, Uránusz – Szűz Nap, Merkúr, Mars – Bak Plútó. Ez a múlt hetinél még előnyösebb a számodra, mert a Nap és a Hold is csatlakozik a bolygóháromszöghöz. Ha nem érzed ennek áldásos hatását, akkor veled van baj. A kishitűséged és a pesszimizmusod akadályozhatja a remek folyamatokat. Valószínűleg hétvégén könnyebb lesz beengedned a jót, mert egyre lazábbá és bizakodóbbá válsz…

VÍZÖNTŐ – heti horoszkóp

Bár jól indul a heted, észnél kell lenned. 3 napon keresztül olyan bolygó szembenállások lesznek az égen, amelyek anyagi zűrt mutatnak. Minden kiadásodat alaposan át kell gondolnod. De azt is megteheted, hogy 3 napon keresztül semmit nem veszel. Ez egyfajta „böjt”. Lehet, hogy rád fér. Csütörtöktől megfordul az egész, és kedvező hírek jönnek anyagi témában. Előfordulhat, hogy visszatérítést kapsz, vagy valami olcsóbb lesz a vártnál. Ezt hétvégén megünnepelheted, de semmiképp se pénzszórással!

HALAK – heti horoszkóp

Keddre virradóan jós erejű álmaid lehetnek. Sajnos Hold – Merkúr szembenállás miatt nem fogsz mosolyogva ébredni. Azonban nincs okod aggodalomra. Az álmok nem ijesztgetni akarnak, csak felhívják a figyelmedet valamire. Adj időt magadnak az értelmezés terén! Órákkal, napokkal később fogsz rájönni, hogy mire volt ez jó. Csütörtöktől hallgass a józan szóra, és fogadd meg a tanácsot! Nem szabad illúziókba hajszolnod magad. Valaki jön, és kijózanít. Nem baj, ha fáj. Jobb, mintha átvágnád saját magadat…

Ez is érdekelhet alvó nő Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top