nlc.hu
Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp

Heti angyalhoroszkóp 2021. november 30. – december 6. – Koncentrálj jobban magadra a héten!

A baráti kapcsolataidat kizárólag az érzelmeid vezérlik. Könnyen sebezhetővé válsz, ha nem leszel körültekintőbb. Bizakodsz mindenben, és megbízol mindenkiben az angyalhoroszkóp szerint.

Az angyalok szerint határozott véleményt kell mondanod valamiről a munkádban, de ne ess túlzásokba az angyalhoroszkóp tanácsa szerint! Az otthonodban időről időre fellángolhat a vita, mert időnként túlzásba viszed a jótékonykodást. Mások többet profitálnak a jövedelmedből, mint a családod.

Kos

Az angyalok azt üzenik, hogy ezen a héten találkozhatsz egy olyan emberrel, akit nagyon csodálsz majd a magabiztossága és határozottsága miatt. Lehet, hogy úgy érzed, hogy te nem rendelkezel annyi előnyös tulajdonsággal, mint ő. Ne legyél kishitű. Te is éppen olyan vonzó és értékes ember vagy, legfeljebb nem vagy annyira magabiztos. Jó lenne, ha elgondolkodnál azon, miért is van ilyen kevés önbizalmad, hiszen ebben az időszakban ez a feladatod. Akár olyan tréningen is részt vehetsz, amely célirányosan ennek a területnek a fejlesztését célozza meg.

Bika

Az angyalok azt üzenik, hogy a koncentráció területén nehézségeid támadhatnak a héten. Még ha a környezeti feltételek a legmegfelelőbbek is, nem tudod magad az éppen esedékes feladatnak szentelni, merengeni és álmodozni kezdesz. Érzelmileg nagyon fogékony vagy és a különös emberek felé fogsz vonzódni. Valószínűleg bolond módra szórod a szeretetedet, vagy valami értéktelen személyre pazarolod, és azután sajnálod magadat, ahelyett, hogy helyesen választanál.

Heti angyalhoroszkóp

Koncentrálj magadra! (Fotó: Pixabay)

Ikrek

Az angyalok azt üzenik, te egy roppant érzelmes és empátiával teli ember vagy. Átérzed mások bánatát és tragédiáját, és élénk, vidám külsőd alatt filozofikus szellemed van, valamint erősen tudatában vagy az élet szomorúságainak. Nem elégszel meg a szomorkodással, valamit teszel is a magad módján. Megpróbálod átalakítani a világot filozófiával, adományokkal, szociális munkával. Amikor arra törekszel, hogy befolyással bírj, azt inkább magáért a jóért csinálod, és nem személyes dicsőségért.

Rák

Az angyalok szerint ezen a héten otthonod adja a legtöbb feladatot. Lehet, hogy hétvégi vendégeid voltak, akik nem kímélték a lakásodat, így most bosszankodva bár, de hatalmas energiával vágsz neki a rendrakásnak. Mint mindennek, ennek is megvan az előnye. Rengeteget gondolkodhatsz takarítás közben, és néhány bizonytalan kérdésben dűlőre juthatsz. Elképzelhető, hogy baráti körödből valaki arra biztat, hogy vállalkozz egy eddig ismeretlen feladatra. A hét közepén kedvesedet kell meggyőznöd, hogy a hivatásod területén egyedül te hozhatsz döntéseket. Amennyiben kreatív területen dolgozol, ez fokozottan igaz lesz.

Oroszlán

Az angyalok szerint akár szerelemben, akár vállalkozásban igen jó hétnek nézel elébe. Akik kedvelik a sugárzó ötleteket, vagy a meggyőző előadást, amit produkálsz, azok most szinte a vállukra emelnek. Barátnőknek, kollégáknak te vagy a heti „megmondóember”, amit ők lelkesen fogadnak. Elismerik, hogy a dolgoknak legalább két oldala van, és a te szemléleted most helyesebbnek bizonyul. Nagyon felvillanyoz, hogy az események középpontjában állhatsz. Sokat foglalkozol mások, többnyire rokonok ügyeivel. A segítőkészség dicséretes, ám vannak határai. Semmiképpen ne engedd, hogy valaki visszaéljen a jóindulatoddal.

Szűz

 

Az angyalok azt üzenik, hogy igazán jól irányítasz mindent, ami a szüleiddel vagy a rokonaiddal kapcsolatos. Megértő és kommunikatív leszel. Ha volt is korábban kisebb-nagyobb ellentét köztetek, azt a hét elején biztosan elsimítod. A hét második felében kedvező döntést hozhatsz érzelmi ügyekben. Határozottá válnak az elképzeléseid, és nincs az a férfi, aki most megingathatna. Ahogy közeledik a hétvége, egyre jobban érzed magad a bőrödben. Néhány új ötlettel feldobhatod a párkapcsolatodat. Legyen az egy közös túrázás vagy egy romantikus vacsora, minden jól sülhet el.

Mérleg

Az angyalok szerint kissé felületesen kezeled az emberi kapcsolataidat a héten. Ígérgetsz és nem tartod a szavad. Szerencsédre ezt olyan helyesen és mosolyogva teszed, hogy senki nem akad, aki komolyan megharagudna rád. Néhány kókler is felbukkanhat a közeledben. Idegen embereknek még akkor se adj pénzt kölcsön, ha látszólag a lelkét is kiteszi érted. A hétvégét mindenképpen töltsd társaságban vagy a partnereddel. Bármilyen megoldás után kiáltó kérdés merül fel, most képes leszel megválaszolni. Amennyiben szeretnél egy érdekes helyen telelni, egyelőre jobb, ha csak tervezel. Alaposan járd körbe a lehetőségeket, és hallgasd meg mások, tapasztaltabbak véleményét is. Nincs okod kapkodni

Skorpió

Az angyalok azt üzenik, hogy kissé tétlenül indul a heted. Jobb is, ha távol tartod magad az emberektől, mivel néhány anyagi csapda leselkedik rád. A hét közepétől már változik a helyzet, bár akkor elképzelhető, hogy a munkahelyeden kapsz olyan hírt, ami nem túl kellemes. Azonban hiába lázadozol, vannak dolgok, amelyek függetlenek az akaratodtól. A hétvégére a párkapcsolatod válik elsődlegessé. Ha felhőtlen boldogságot szeretnél, inkább most mondd meg neki, hogy mi az, ami zavar a viselkedésében. Hajlamos leszel elfelejteni, hogy a nap csak huszonnégy órából áll. Ebbe az időbe pihenés, feltöltődés is bele kell, hogy férjen. Amikor ennyire túlhajszolod magad, a párodnak is sokszor csípősen reagálsz.

Nyilas

Az angyalok azt üzenik, hogy elégedetlenséged, már ami az anyagi dolgaidat illeti, csak a hét első napjaiban okoz problémát. Valamelyik kollégád megnyugtat, esetleg más megvilágításba helyezi a gondjaidat. A hét közepétől már ismét minden idődet a társasági életnek szentelheted. Az alkohollal bánj óvatosan, mert ha mostanában felöntesz a garatra, akkor kellemetlenné, kötekedővé válhatsz. Téged, aki általában a társaság kedvence vagy, most kiutálhatnak. Hivatásodban vége az uborkaszezonnak. Szükség is lesz a szokásosnál is nagyobb lendületre. Kezeld óvatosan az emberi kapcsolataidat. Mielőtt megszólalsz, számolj tízig!

Bak

Az angyalok azt üzenik, hogy egy lezáratlan szerelmi szál árnyékolhatja be a hét első napjait. Igazságérzeted kerekedjen felül és nyugodtan mondd meg a véleményedet! Ha felvállalod önmagadat és megszabadulsz néhány régebbi beidegződéstől, még ezen a héten tiszta lappal indíthatsz egy újabb életszakaszt. Nem kell nagylélegzetű döntésre gondolnod. Elég például, ha a pasidnak megmondod, hogy rakjon rendet maga után. A hét második fele anyagi területen pozitívnak látszik. Egyszer fent, egyszer lent. Felülsz szépen a hangulati hullámvasútra. Társasági életre, eseményekre sokat költesz.

Vízöntő

Az angyalok szerint ezen a héten baráti köröd hálás lehet majd neked. Vendégül látod őket vagy más módon mutatod ki, hogy mennyire fontosak neked. Arra azonban ne vállalkozz, hogy döntőbíró legyél két éppen vitázásra készülő barátod között. Egy ilyen helyzetből jobb kimaradni. A hét közepén felmerül benned a gondolat, hogy valamit újítani kellene a lakásodban. Kitűnőek a lehetőségek, élj velük. A hét végére szervezz programot a szerelmeddel! Mindkettőtöknek jót tenne egy kis mozgás, kirándulás. A kommunikációért felelős Merkúr halad a születési jegyedben. Jó stílussal, udvariasan és megértően közelítesz embertársaidhoz. Anyagiakkal kapcsolatban legyél visszafogottabb.

Napi horoszkóp

Persely (Fotó: Pixabay)

Halak

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten beveted magad a munka lázas forgatagába. Élvezed, hogy van olyan terület, amit rajtad kívül senki nem ismer. Mivel természeted szerint nem vagy agresszív, kellemes benyomást teszel a felettesedre, és kollégáid is inkább segítenek, mint irigyelnek. A hét közepén felbukkanhat egy rokon, aki kölcsönkér tőled. Döntsd el, mennyire közeli a kapcsolatotok, és ennek függvényében segítsd ki! Szombattól magányosabbá válhatsz. Használd ezt az időszakot meditációra. Fantasztikus ötletek pattannak ki a fejedből. Ellenben sok esetben akaratos és türelmetlen is lehetsz. Különösen, ha valaki egy pillanatig nem rád figyel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top