nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek és a randizás

4 csillagjegy, akik túlságosan lelkesek az első randijukon

Torokban verő szív, izgalom, remegés…. Ismerős igaz az első randi okozta pozitív stressz? Ha a következő csillagjegyekkel randizol, készülj fel, ők a kelleténél is lelkesebbek lesznek.

A randizásban nincs szabály! A következő csillagjegyek azonban hajlamosak jobban beleélni magukat az adott pillanatba, mint amennyire kellene.

Csillagjegyek és a randizás

Fotó: Getty Images

Bak

A Bakok szeretnek jó benyomást kelteni, így készen állnak arra, hogy elkápráztassanak.

Lehet, hogy annyira megnyílnak, hogy túl olyan bizalmas információkat is elmondanak, ami talán nem egy első randira való. Lelkesedésük azonban kissé nyomasztó lehet azok számára, akiknek kicsit nehezebben megy a kitárulkozás.

Skorpió

A Skorpiók alapvetően nehezen olvashatók, de ha azonban az első randevúról van szó, akkor intenzív, szenvedélyes partnerek. A fizikai intimitás felfedezésére való vágyuk az első randevú alkalmával kicsit sokként hathat.

Ikrek

Az Ikrek lesznek azok, akik valószínűleg a randi után azonnal felhívnak, hogy tudassák, máris hiányzol nekik.

Lelkesedésüket azonban nem szabad elutasítani, mivel egyszerűen csak arról van szó, hogy remekül tudnak flörtölni az emberekkel.

Szűz

A Szűz csillagjegy szülöttei nem szeretnek semmit a sorsra bízni, inkább hibátlanul megtervezik a dolgokat a tökéletes románc kiagyalása érdekében.

A randevúra való készülésük tökéletesen megmutatja a lelkesedésüket is. 

via

(Nyitókép: Getty Images/Thomas Barwick)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top