nlc.hu
Horoszkóp

Ezt jelenti a 22-es mesterszám

Ezt jelenti a 22-es mesterszám

Mutatjuk, hogy mit érdemes tudni a 22-esről és, hogy mitől különleges.

A 22-es a mesterszámok (11, 22, 33) egyike. A mesterszámok mindig valamilyen extra erős energiát jelölnek, de a 11, és a 22 esetében szembenállást is.

Nézzük, mit is jelent ez. Hogy érthetővé váljon, nézzük meg először a 2-es szám jelentését. A kettes a női energiát, tudást, bölcsességet jelöli, de mint mindennek, ennek a számnak is létezik egy negatív pólusa is, ami pedig a félelem és a kétely.

22-es mesterszám

(Fotó: Getty Images)

A 22-es 2 darab kettesből áll, tehát nagy tudást, bölcsességet jelöl, negatív értelemben viszont olyan fajta szembenállást, vagyis inkább gyengítő együttműködést, amikor nagyon felerősödnek a kételyek és a félelmek, mintha 2 hang beszélgetne. „Félek” – mondja az egyik, „Igen, félhetsz is, minden okod megvan rá” – kontráz rá a másik.

A mesterszámok megfelelő működésében mindig segít az összegük is. A 4-es a stabilitás száma. A 22-es által képviselt hatalmas tudás és bölcsesség akkor tud jól működni, ha megvan hozzá a kellő stabilitás, különben felerősödött kétely és szorongás lesz belőle.

Ezek az energiák tudnak érvényesülni, egy 22-ei dátum, születésnap, de akár házszám, vagy sorszám esetén is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top