Heti angyalhoroszkóp 2022. július 26- augusztus 1. – Fellélegezhetsz!

nlc horoszkóp | 2022. Július 26.
Végre megszabadulhatsz egy régóta kísérő tehertől. Mivel ez nem kis energiát követelt tőled, itt az idő, hogy kipihend a fáradalmakat. Szép volt!

Az angyalok szerint valahogy megszaporodnak életbölcsességeid a napokban, és lehet is a környezetedben olyan valaki, akinek jól jön egy-két tanács tőled. Már csak meg kell találnod. Pároddal minden harmonikus lehet köztetek az angyalhoroszkóp sugallata szerint.

Kos

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten valaki feltételek nélkül a te szempontjaidat helyezi előtérbe, csak azért, hogy segítsen valamiben. Ez neked roppant jólesik, érzed, hogy számíthatsz rá. Bár a kapcsolatotok nem egy ezeréves ismeretség, mégis olyan érzésed van vele kapcsolatban, mintha sok-sok éve szoros kapcsolat lenne közöttetek. Becsüld meg a jelenlétét, légy hálás az önzetlen segítségnyújtásért és igyekezz viszonozni mindazt, amit kaptál tőle! Pároddal minden rendben lehet köztetek, különösen a hálószobában. Ha szingli vagy, akkor egy titkos hódoló ólálkodhat körülötted a hétvégén.

Bika

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten valakivel konfliktushelyzetbe keveredsz, amelynek során az illető akaratán kívül megbánt, de azóta nagyon röstelli magát emiatt. Minden órában igyekszik a tudtodra adni, mennyire fontosnak tart, s mennyire sajnálja a történteket. Üljetek le, beszéljétek meg alaposan a konfliktus eredetét, találjátok meg a közös nevezőt és próbáljatok dűlőre jutni egymással. Bocsáss meg neki, és lépj túl a sérelmeiden! Jó hír aranyozza be a heted. Mosolyodat nem is valószínű, hogy bármi eltüntethetné arcodról, különösen, hogy most a szerelmi életed is sínre kerülhet. Párkapcsolatodban egy korábbi feszültségforrás megszűnik, hála a jó kommunikációnak. Ha nincs párod, egy új jelölt jön képbe, aki végre elvarázsol.

Ikrek

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten elég nagy csatákat kell megvívnod, és egyedül indulsz harcba – egyetlen fakarddal a kezedben. Amíg nincs semmiféle komolyabb fegyvered és megfelelő taktikád, addig fogadd el mások támogatását, mert egy szál magadban gyenge vagy ahhoz, hogy megküzdj az ismeretlen szörnyeteggel. Nem szégyen segítséget kérni vagy elfogadni, mert néha nagyon félelmetesnek tűnik minden, ha egymagad nézel farkasszemet a problémákkal. Párod és közted felpezsdülnek az érzelmek és a vonzalom. Ha nincs párod, ezekben a napokban szembejön valaki, akivel nemcsak egy rövid flört, de akár hosszú távú kapcsolat is kialakulhatna.

A habokban (fotó: Unsplash)

Rák

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten lesz valaki, aki túl nagy jelentőséget tulajdonít kettőtök kapcsolatának, és azt már-már olyan dimenziókba emeli, ami kissé zavaró a számodra. Vagy adj egy esélyt a dolognak, vagy valahogyan hozd a másik tudtára, hogy egyelőre teljesen felesleges beleélnie magát bármibe, mert te nem látsz túl nagy fantáziát a közös jövőtökben. Legyél azonban tapintatos, ne bántsd meg az illetőt! Egy kisebb munkahelyi kihívás feladhatja neked a leckét, de mivel talpraesett vagy és feltalálod magad, egykettőre megleled a probléma megoldását. Ha párban vagy, egy közös ötletetek támad, amit öröm lesz megvalósítani.

Oroszlán

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten valaki a közvetlen környezetedben arra vár, hogy szabad jelzést adj neki, te azonban jó ideje csupán flörtölsz vele. Ne feledd, könnyen előfordulhat, hogy minél inkább próbára teszed a türelmét, annál kevésbé lesz kedve hozzád. Ha nem küldesz felé jeleket, hogy érdemes kitartania, előbb-utóbb azt fogod észrevenni, hogy eltűnt, mint a kámfor. Amennyiben neked is komolyak a szándékaid a jövőt illetően, gyorsan hozd a tudtára, mit szeretnél. Ezen a héten késztetésed lesz jót tenni és segíteni másoknak. Jó érzéked lesz ahhoz is, hogy felismerd, kinek van erre szüksége.

Szűz

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten végre sikerült elérned a célodat: nagyon régóta dolgoztál valamiért, s az most mézédes gyümölcsöt termett. Valóban kivételes teljesítményt nyújtottál, elképesztő erőket mozgattál meg a hajrában, most pedig joggal zsebelhetsz be minden elismerő kézfogást. Ez a győzelem a tiéd, senki el nem veheti tőled, ünnepeld meg méltóképp magadat. Menj el a barátaiddal valahova, ereszd le a fáradt olajat és tankolj fel, mert holnap új kihívások várnak! Szerelmi életed szingliként és párban is jó irányba vivő fordulatot tartogat.

Mérleg

Az angyalok azt üzenik, hogy ez a hét tanulságos lesz számodra, mert olyan dolgok történnek veled, amelyek mind-mind egyesével is tartogatnak számodra valamit, amiből épülhetsz, tanulhatsz, és mindez a lelki életedre is hatással lesz. Általában nem vagy filozofikus típus, előnyben részesíted a kézzelfogható dolgokat, ez a mostani helyzet azonban eléggé elgondolkodtat. Hogy ebből képes legyél levonni a számodra legmegfelelőbb tanulságokat, tényleg arra van szükséged, hogy tisztázd magadban, miért éppen veled történik meg mindez. Ha nincs párod, egy régebbi ismerősöddel változik a viszonyod: elkezdhettek egymásra másképp, nőként és férfiként nézni.

Skorpió

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten komoly döntés, nehéz választási lehetőség előtt állsz, és emiatt eléggé bizonytalan vagy. Nem tudod, hosszú távra mi lenne a legjobb megoldás a számodra, és azt sem, az elhatározásod most milyen hatással lenne a környezetedre. Zárj ki minden külső körülményt, ne figyelj a kéretlen tanácsadókra, de még azokra se, akikről tudod, hogy biztosan a javadat akarják. Gondolj végig mindent aprólékos részletességgel és elemezd a helyzetet! Ha párban vagy, egy közösen megoldandó probléma rávilágít, hogy csodás páros vagytok. Ha nincs párod, barátnőd egy ismerőse vet rád szemet, amikor összefuttok.

Nyilas

Az angyalok azt üzenik, hogy a hét roppant fárasztóra sikeredik, nem számítottál rá, hogy váratlan események miatt alaposan össze kell szedned magad, és minden kreativitásodra szükség lesz, hogy megoldd a helyzetet. Ez roppant sok energiádba kerül, hétvégére úgy érzed, mintha kilencven fokon kimostak volna, épp ezért a szombat estét szenteld kizárólag a pihenésnek. Ne csinálj plusz programot, csak olyan dolgokkal foglalkozz, amelyek kikapcsolnak és feltöltenek!

Szépség és szeretet (fotó: Pixabay)

Bak

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten egy súlyos tehertől sikerül megszabadulnod, amely már hosszú ideje megnehezítette az életed. Most eljött az idő, hogy ezt megünnepeld: add át magad a megkönnyebbülésnek, kapcsolj ki teljesen, s ezúttal ne keress újabb legyőzendő akadályokat. Igyekezz úgy kipihenni a lelki fáradalmakat, hogy feltöltődj és legyen erőd a jövőbeli újabb megpróbáltatások elviseléséhez. Kapsz egy remek ötletet, amit egy olyan vonatkozásban tudsz hasznosítani, ami számodra fontos, és talán rég húzódó problémát is jelent. Ha nincs párod, a hétvégi barátnős este új ismeretséget ígér.

Vízöntő

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten kellemes csalódás érhet. Olyan hírt kapsz, amire nem számítottál, s ami kifejezetten jó hatással lesz a jövődet tekintve. Mostantól nem kell aggódnod amiatt, miként legyen tovább, mert az élet megoldja a problémát, és segít megszüntetni a bizonytalanságot. Amikor már azt hinnéd, veszendőbe ment minden, akkor derül ki, hogy tulajdonképp bármikor bármi megtörténhet. Most már nyugodt szívvel fellélegezhetsz! Energikus, tettre kész, ötletdús leszel a napokban, ami különösen a munkahelyeden éreztetheti a hatását. Főnököd jó eséllyel meg is fog dicsérni.

Halak

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten akkor válik bizonytalanná a helyzet, amikor már a sorban csaknem valamennyi dominó a helyére került. Vigyázz, mert néhány darab eléggé ingatagnak tűnik, és ha nem vigyázol, mindegyik eldől. Még nem késő azonban korrigálni, hogy ne boruljon egyetlen szempillantás alatt az egész. Ez az a pillanat, amikor szükséged van arra, hogy a legnagyobb koncentrációval, minden zavaró tényezőt kizárva javítsd ki a hibát, amíg késő nem lesz. Ha nincs párod, egy régi ismerősödbe botolva rájössz, több is lehetett volna köztetek. Párban mindenki titeket irigyelhet: turbékoló galambpárként telnek napjaitok.

Exit mobile version